Ga naar hoofdinhoud

Ruim 9000 klussers beoordelen ons met een ⭐️ 8,9

Jouw container laten ophalen

Klaar met klussen? Via jouw account kun je eenvoudig een ophaalopdracht invoeren.

Inloggen

Jouw container laten ophalen

Wil je een container huren, maar weet je niet hoe het allemaal werkt? Geen zorgen! Bij Afval.nl denken wij mee met de klant. Bij ons huur je in drie simpele stappen al een container. Zodra de container vol zit, kun je gemakkelijk een ophaalopdracht geven via jouw account op Afval.nl. Lukt dat niet? Geen probleem. je kunt ook onze klantenservice bellen om door te geven dat jouw container mag worden opgehaald. Wij kunnen de container de volgende werkdag al ophalen.

Container omwisselen

Zit jouw container vol en heb je direct een nieuwe container nodig? Dan kun je via jouw account op Afval.nl aangeven dat je graag de container wil omwisselen. De volle container wordt door ons opgehaald en op hetzelfde moment wordt de nieuwe container geplaatst. je kunt bij een wisselopdracht zelf kiezen welk formaat container je wil laten plaatsen. Bovendien is het tevens mogelijk om het soort afval voor de nieuwe container te wijzigen.

Regels container ophalen of omwisselen

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als de container opgehaald of omgewisseld moet worden. Zo moet je erop letten dat jouw container alleen gevuld is met het door jou opgegeven afvalsoort. Er mag geen ander soort afval bij zitten. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de container niet hoger dan 20 centimeter boven de rand is gevuld met het vuil.

Je hoeft overigens niet aanwezig te zijn tijdens het plaatsen of ophalen van jouw container. Als je specifieke wensen heb wat de plaatsing van de container betreft, is het wel handig dat je aanwezig bent. Als de container wordt opgehaald is het voornamelijk belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de portaalwagen.

Loze rit

Annuleer je de ophaalopdracht (te laat) of kan de chauffeur de container niet opladen dan wordt er een loze rit in rekening gebracht van €102.85 inclusief BTW.

Vragen over container ophalen of omwisselen?

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen over het ophalen of onwisselen van een gehuurde container? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 is onze klantenservice bereikbaar op 088 - 472 15 00.

 

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 363,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 476,99

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Dix

Goede ervaring

Lees meer
10

Martijn

goede prijs en prima service

Lees meer
10

Beste Bouw RSP

zonder problemen en op tijd

Lees meer
9

Grandiek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Lees meer
8,9

9968 reviews

Lees wat klanten vinden