Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Een container huren, zo simpel is het!

23

Vul uw postcode in

Op basis van uw postcode wordt de prijs van uw container bepaald. Wij hebben een locatie bij u in de buurt, zodat wij u altijd een scherp tarief kunnen aanbieden.

 

 

 

23

 Kies een container

Uw container kiest u op basis van het type afval en de hoeveelheid. Wij leveren containers vanaf 2,5 m3. Onze 10 m3 containers zijn er ook als gesloten variant. 

 

 

 23

Vul uw gegevens in

Zodra u een container heeft geselecteerd vragen wij u om het afleveradres in te vullen zodat wij weten waar wij de container mogen plaatsen.

 

 

 

Binnen 1 werkdag geleverd! 23

U kunt zelf opgeven wanneer de container geleverd moet worden. Wij kunnen de container de volgende werkdag leveren. De container wordt bij u voor de deur geplaatst. U kunt aangeven van tevoren gebeld te worden, zodat u instructies kunt geven aan de chauffeur. Onze containers passen vrijwel allemaal op een parkeerplaats. 

Meer informatie over het plaatsen van een container

 

 

 

 23Container vullen

Zodra de container geleverd is, kunt u de container direct vullen met uw afval. U mag de container tot maximaal 20 cm boven de rand vullen. Let er goed op dat u geen andere soort afval in uw container gooit als opgegeven.

Meer informatie over het vullen van uw container

 

 

 

23

Container weer ophalen

Als uw container vol zit, kunt u deze weer laten ophalen door een ophaalopdracht in te voeren via uw account of door de klantenservice te bellen. U kunt uw container ook omwisselen. U krijgt dan op uw ophaaldag een nieuwe container geleverd.

Meer informatie over het ophalen van uw container.

 

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 08:00 tot en met 17:00 telefonisch bereikbaar op 088 - 472 15 00.