Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Welk afval mag u in de container plaatsen?

Op deze pagina leest u alles over de verschillende afvalstromen die wij inzamelen. Voor elk type afval is er een container bij Afval.nl te huur. Onder de verschillende afvalstromen leest u ook welk soort afval u in de container mag laten afvoeren.

 

Container -huren -bouwensloopBouw- en sloopafval container

Bent u aan het verbouwen en wilt u al het afval gemakkelijk in één container afvoeren? Huur dan een afvalcontainer voor gemengd bouw- en sloopafval.

ALLES OVER BOUW EN SLOOPAFVAL >

 

 

 

Container -huren -huisraadHuisraad en grofvuil container

Aan het opruimen en al het huisraad gemakkelijk in één container afvoeren? Huur dan een afvalcontainer voor grofvuil, huisraad en/of meubelen.

ALLES OVER HUISRAAD EN GROFVUIL

 

 

 

 Container -huren -schoonpuinSchoon puin, beton en tegels container

Heeft u een muurtje gesloopt en beschikt u verder over  afval dat alleen bestaat uit beton, tegels of hard puin? Dan kunt u een afvalcontainer huren voor schoon puin.

ALLES OVER PUIN, BETON EN TEGELS >

 

 

 

 Containerhuren -houtafvalHoutafval container

Is er tijdens de verbouwing veel houtafval vrij gekomen? Huur dan nu een houtcontainer. Deze container is geschikt voor onder andere spaanplaten, hardhout, pallets of hardboard.

ALLES OVER HOUTAFVAL >

 

 

 

 Container -huren -tuinhoutTuinhout container

Heeft u de schutting vervangen? Onder het afvalsoort tuinhout kunt u behandeld hout afvoeren. Denk hierbij aan schuttingen, bielzen, beschoeiingen. Zelfs het oude tuinhuisje mag in deze container gedeponeerd worden.

ALLES OVER TUINHOUT >

 

 

 

Containerhuren -groenafvalTuin- en plantsoenafval container

Heeft u uw tuin opgeruimd of een boom gesnoeid? Planten, struiken, boomstammen, gemaaid gras of bladeren vallen onder tuin- en plantsoenafval. U kunt hiervoor een afvalcontainer huren voor tuinafval.

ALLES OVER TUIN- EN PLANTSOENAFVAL >

 

 

 

Grond

Grond en graszoden container

Heeft u een stuk grond afgegraven in uw tuin of wilt u graszoden afvoeren? Dit kunt u afvoeren door een afvalcontainer voor grond en graszoden te huren bij ons.

ALLES OVER GROND EN GRASZODEN >

 

 

 

 DakleerGemengd dakafval container

Heeft u een stuk dak gesloopt of heeft u veel dakleer en dakgrind? Dit kunt u afvoeren door een afvalcontainer voor gemengd dakafval te huren.

ALLES OVER GEMEND DAKAFVAL >