WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Afvalsoorten

Welk afval mag u in de container plaatsen?

Op deze pagina leest u alles over de verschillende afvalstromen die wij inzamelen. Voor elk type afval is er een container te huur. Onder de verschillende afvalstromen leest u ook welk type afval u in de container mag laten afvoeren.

 

Container -huren -bouwensloopBouw- en sloopafval container

Bent u aan het verbouwen en wilt u al het afval gemakkelijk in één container afvoeren? Huur dan een afvalcontainer voor gemengd bouw en sloopafval.

LEES VERDER>

 

 

 

Container -huren -huisraad

Huisraad en grofvuil container

Aan het opruimen en al het huisraad gemakkelijk in één container afvoeren?
Huur dan een afvalcontainer voor grofvuil, huisraad en/of meubelen.

LEES VERDER>

 

 

 

 Container -huren -schoonpuinSchoon puin, beton en tegels container

Heeft u een muurtje gesloopt en alleen afval dat bestaat uit beton, tegels of hard puin? Dan kunt u een afvalcontainer huren voor schoon puin.

LEES VERDER>

 

 

 

 Containerhuren -houtafvalHoutafval container

Is er tijdens de verbouwing veel houtafval vrij gekomen. Huur dan nu een houtcontainer. Deze container is geschikt voor spaanplaat, hardhout, pallets of hardboard.

LEES VERDER>

 

 

 

 Container -huren -tuinhoutTuinhout container

Heeft u de schutting vervangen? Onder het afvalsoort tuinhout kunt u behandeld hout afvoeren zoals: schuttingen, bielzen, beschoeiingen of een tuinhuisje.

LEES VERDER>

 

 

 

Containerhuren -groenafvalTuin- en plantsoenafval container

Heeft u uw tuin opgeruimd of een boom gesnoeid? Planten, struiken, boomstammen, gemaaid gras of bladeren vallen onder tuinafval / plantsoenafval. U kunt hiervoor een afvalcontainer huren voor tuinafval.

LEES VERDER>

 

 

Grond

Grond en graszoden container

Heeft u een stuk grond afgegraven in uw tuin of wilt u graszoden afvoeren. Dit kunt u afvoeren door het huren van een afvalcontainer voor grond en graszoden.

LEES VERDER>

 

 

 

 DakleerGemengd dakafval container

Heeft u een stuk dak gesloopt, dakleer of dakgrind? Dit kunt u afvoeren door het huren van een afvalcontainer voor gemengd dakafval.

LEES VERDER>