Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Kies het juiste afvalsoort voor uw container

Direct bestellen Bekijk onze tarieven
jvfkbavjkbfv

Juiste afvalsoort kiezen

Bij ons bestel je een container op basis van het afvalsoort en het formaat.  Wij hanteren een aantal afvalsoorten die wij gescheiden inzamelen en op deze manier weer verder kunnen recyclen en verwerken. Het is belangrijk dat je het juiste afvalsoort kiest, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Elk afvalsoort heeft namelijk zijn eigen tarief. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

BsaBouw- en sloopafval container

Ben je aan het verbouwen en wil je het afval gemakkelijk in één container afvoeren? Huur dan een afvalcontainer voor gemengd bouw- en sloopafval.

Lees meer over bouw en sloopafval

 

Bfhjbfsjh

 

Huisraad en grofvuil container

Verhuizen, opruimen of ontruimen? Huur een container voor grofvuil. Zo bepaal je zelf wanneer het afval wordt afgevoerd en hoeft je niet te wachten op de gemeente, of zelf naar de stort te rijden. Wel zo handig.

Lees meer over grofvuil

 

Puin  

Schoon puin, beton en tegels container

Muurtje gesloopt? Bestel een container voor puin, beton en tegels. Door afval te scheiden ben je voordeliger uit. Bekijk snel welke materialen er wel of niet zijn toegestaan in deze container.

Lees meer over puin, beton en tegels 

Hout

Houtafval container

Is er tijdens de verbouwing veel houtafval vrij gekomen? Huur dan een houtcontainer. Deze container is geschikt voor onder andere spaanplaten, hardhout, pallets of hardboard. Daarnaast is een container voor alleen hout, goedkoper dan een container voor bouw en sloopafval.

Lees meer over houtafval

 

 

 

 Container -huren -tuinhout

Tuinhout container

Tijd voor een nieuwe schutting? Huur een container voor tuinhout. Denk hierbij aan schuttingen, bielzen, beschoeiingen. Zelfs het oude tuinhuisje mag in deze container gedeponeerd worden.

Lees meer over tuinhout

Snoei

Tuin- en plantsoenafval container

Van woeste jungle naar fijne relax tuin. Huur een container voor takken, planten, wortels, boomstammen en snoeiafval. Zo kun jij weer fijn vertoeven in je tuin.

Leer meer over tuin- en plantsoenafval 

Grond

Grond en graszoden container

Een stuk grond afgegraven in je tuin of wil je graszoden afvoeren? Dit kun je afvoeren door een afvalcontainer voor grond en graszoden te huren bij ons.

Lees meer over grond en graszoden

 Dakleer

Gemengd dakafval container

Voor alle werkzaamheden aan het dak huur je een container voor dakafval. In deze container kun je al het afval dat vrij komt bij jouw werkzaamheden kwijt. Lees snel welke materialen er wel of niet in mogen.

Lees meer over gemengd dakafval