Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Groencontainer huren

Wil je meer weten over het huren van een puincontainer? Op deze pagina lees je daar alles over.
Bekijk onze tarieven

Onze groencontainers

10 m³

Tuin- en plantsoenafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 279,00

6 m³

Tuin- en plantsoenafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 225,00

3 m³

Tuin- en plantsoenafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 183,00

Snel en betrouwbaar een groencontainer huren?

Ga je klussen in de tuin? Dan wil je graag het tuinafval afvoeren. Het huren van een groenafvalcontainer is de perfecte oplossing om je tuinafval op een milieuvriendelijke manier af te voeren. Afval.nl biedt groenafvalcontainers in de maten 10m3, 6m3 en 3m3.

Groencontainer huren? Dat doe je bij afval.nl

Welkom bij Afval.nl - dé plek om snel en betrouwbaar een groencontainer te huren voor het afvoeren van jouw tuinafval. Bij ons vind je de juiste oplossing voor het effectief verwerken van groenafval, of het nu gaat om een flinke snoeibeurt in de tuin of het onderhoud van een uitgestrekte groene oase. Ontdek hier hoe eenvoudig het is om een groenafvalcontainer te huren en je tuinafval op een milieuvriendelijke manier te laten afvoeren.

Wat mag er in een groencontainer?

Groenafval is een afvalstroom dat bestaat uit al het tuinafval wat gecomposteerd kan worden. Wat valt er precies onder groen? Daarvoor hebben we een simpel overzicht gemaakt wat wel en niet in de groenafval container mag.

Wel:

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken, struiken, gras (dus geen graszoden omdat daar aarde in zit)

Niet:

 • Boomstammen groter dan 1 meter
 • Vervuiling van o.a. steen, papier, plastic, glas en overig afval
 • Grond, zand, aarde
 • Graszoden

 

Tuin- en plantsoenafval is toegestaan in een groencontainer. Dit is plantaardig of organisch afval dat vrijkomt bij onderhouds- en snoeiwerkzaamheden, zoals boomstammen, takken, riet en struiken met aanhangende grond.

Groencontainer huren in verschillende formaten 

Bij Afval.nl begrijpen we dat elk tuinproject varieert in omvang en dat je daarom een groenafvalcontainer nodig hebt die perfect bij jouw behoeften past. Daarom bieden wij groenafvalcontainers in verschillende formaten: 10m³, 6m³ en 3m³. Of je nu een kleine plantsoenklus hebt of bezig bent met een grootschalig tuinproject, wij hebben de juiste container voor jou.

Hoe werkt container huren groenafval?

Een groencontainer huren bij Afval.nl is eenvoudig. Kies het formaat groen container dat past bij jouw klus, en wij bezorgen de container op het door jou gewenste adres. Onze containers zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven, inclusief btw. Het proces is zo ontworpen dat je in no time de juiste container op de gewenste locatie hebt.

Groenafval container huren in drie stappen

 1. Kies het juiste formaat: Selecteer het formaat container dat past bij de omvang van jouw tuinproject. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of bezig bent met de aanleg van een nieuw groen paradijs, wij hebben de geschikte container voor jou.
 2. Plaats je bestelling: Plaats eenvoudig je bestelling via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste container.
 3. Container geplaatst en ophalen: Nadat je bestelling is geplaatst, wordt de groencontainer snel bij jou thuis bezorgd. Vul de container tot aan de rand met tuinafval, en wij zorgen ervoor dat deze op de afgesproken datum en locatie wordt opgehaald.

Waarom Afval.nl?

 • Diverse afmetingen: Onze groenafvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat je altijd de juiste container hebt voor jouw klus.
 • Milieuvriendelijke afvoer: Wij zorgen ervoor dat jouw groenafval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt en gecomposteerd.
 • Geen vergunning nodig: Bij het huren van een groencontainer bij Afval.nl hoef je je geen zorgen te maken over het aanvragen van een vergunning. Wij regelen de logistiek voor je.
 • Snel en betrouwbaar: Jouw tijd is kostbaar. Daarom streven wij ernaar om jouw groencontainer snel te bezorgen en op te halen, zonder gedoe.
 • Transparante prijzen: Onze prijzen zijn inclusief btw, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tuinafval container huren voor het efficiënt afvoeren van tuinafval

Of je nu bezig bent met het verwijderen van takken, bladeren, of aanhangend grond, onze groenafvalcontainers zijn de ideale oplossing voor het efficiënt afvoeren van tuinafval. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de container op de afgesproken locatie wordt geplaatst, zelfs als je een beperkte parkeerruimte hebt.

Onze diensten

Bij Afval.nl gaat het niet alleen om het huren van een groenafvalcontainer, maar om het bieden van een complete oplossing voor jouw tuin- en groenafval. Wij begrijpen dat je niet alleen een container nodig hebt, maar ook gemak, flexibiliteit en betrouwbaarheid zoekt bij het afvoeren van verschillende afvalsoorten. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen.

Huur jouw groenafvalcontainer bij Afval.nl 

Bij Afval.nl begrijpen we het belang van een efficiënte en milieuvriendelijke afvoer van groenafval. Of het nu gaat om het snoeien van struiken, het verwijderen van takken of het vellen van bomen, wij bieden de juiste oplossing voor het verwerken van organisch materiaal. Huur vandaag nog een groencontainer en ontdek hoe eenvoudig en duurzaam het afvoeren van tuinafval kan zijn. 

Heb je vragen of wil je direct een groenafvalcontainer huren? Neem dan contact met ons op via of bel ons op 088-4721500. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij al je afvalbeheerbehoeften. 

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig? 

Nee, bij het huren van een groencontainer bij Afval.nl hoef je geen vergunning aan te vragen. Wij regelen alle benodigde logistiek voor je.

Hoe snel wordt de container geplaatst? 

Wij streven ernaar om de container op de gewenste locatie te plaatsen binnen een korte termijn, meestal de volgende werkdag. Je kunt vaak kiezen uit een tijdsvlak in de ochtend of middag.

Wat als de container vol is voordat mijn klus is voltooid? 

Klaar met klussen? Via jouw account kun je een ophaalopdracht invoeren. Heb je een nieuwe container nodig? Voer dan een wissel opdracht in. Wij halen de volle container op en plaatsen tegelijkertijd een nieuwe lege container.

Wat is de container groenafval huren prijs? 

De prijzen verschillen per container. De prijs is namelijk afhankelijk van het formaat van de container. Bij ons kun je een groenafval container huren vanaf 183,- euro inclusief btw. 

 

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop