Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Container huren in Amsterdam

Ga je verbouwen of heb je een grondig tuinproject in Amsterdam? Huur dan snel jouw bouwcontainer voor het afvoeren van afval. Bij Afval.nl bestel je eenvoudig de gewenste maat container en profiteer je van een snelle levering.
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in.

Morgen al voor de deur

Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen al op de stoep.

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, container mag 8 weken staan

Altijd leverbaar

Onze 3 en 6m3 containers staan altijd op voorraad!

Een container huren in Amsterdam

Denk je al langer aan een nieuwe badkamer, keuken of kan je tuin wel een nieuw tuinhuisje gebruiken? En ben je van plan zelf te gaan klussen of verbouwen, maar heb je geen idee wat je met al dat afval moet doen? Dan is een afvalcontainer huren bij Afval.nl dé oplossing voor jou. Wij leveren containers voor elke klus door heel Amsterdam voor een scherpe all-in prijs. Bestel de gewenste container vandaag nog en begin morgen al aan je klusproject!

Wat kost een container huren in Amsterdam?

De huurprijs van een container hangt af van het afvalsoort en formaat van de container. Het tarief verschilt daardoor per klusproject. Bereken hier het tarief voor jouw klus.

Bij Afval.nl houden we van overzichtelijke prijzen en vinden we een goede service belangrijk. Je kunt bij ons rekenen op:

 •  Onze prijzen zijn all-in. Je zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan.
 •  Snel en veilig betalen via iDEAL.

Tips voor het huren van een container in de regio Amsterdam

Het huren van een container in het stedelijk gebied van Amsterdam kan wat extra uitdagingen met zich meebrengen. Hier zijn enkele tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 1. Vergunningen: In het centrum van Amsterdam heb je mogelijk een vergunning nodig om een container te plaatsen. Controleer dit van tevoren om eventuele boetes te voorkomen.
 2. Tijdsbeperkingen: In sommige delen van de stad kunnen containers alleen op bepaalde tijden worden geplaatst en opgehaald. Houd hier rekening mee bij het plannen van je klus.
 3. Overlast beperken: In drukke stedelijke gebieden is het belangrijk om overlast voor anderen zoveel mogelijk te beperken. Zorg ervoor dat je container niet de doorgang blokkeert en houd het gebied rondom de container netjes.
 4. Ruimte voor de container: Onze containers passen op een standaard parkeerplaats, maar zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor de vrachtwagen om de container te plaatsen en op te halen.

Bij Afval.nl streven we ernaar om het huren van een container zo eenvoudig mogelijk te maken. Of je nu bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval of grond en graszoden wilt afvoeren, wij hebben de juiste container voor jou. En met onze duidelijke, all-in prijzen kom je nooit voor verrassingen te staan.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je container bij Afval.nl en begin morgen al aan je klusproject in Amsterdam!

De verschillende formaten en soorten afval containers

Bij Afval.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers voor verhuur in Amsterdam. Van grofvuilcontainers tot tuinafvalcontainers, sloopafvalcontainers tot houtcontainers, wij hebben de juiste container voor iedere afvalsoort. Onze containers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat jij altijd de passende container vindt voor jouw specifieke behoeften.

Ontdek hier voor welke afvalsoorten wij containers leveren:

Hoe werkt het huren van een container bij Afval.nl?

Het huren van een afvalcontainer bij Afval.nl is eenvoudig. Je selecteert de juiste container voor het soort afval dat je wilt afvoeren en voor de duur die je nodig hebt. Vervolgens bezorgen wij de container op het door jou gewenste adres in Amsterdam. Je kunt de container op je eigen terrein laten plaatsen of een vergunning aanvragen voor plaatsing op gemeentelijk terrein. Na afloop van de huurperiode halen wij de container op, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de afvoer van jouw afval.

Voordelen van het huren van een container in Amsterdam

Het huren van een afvalcontainer biedt tal van voordelen, vooral wanneer je een grote klus of verbouwing hebt gepland. Met een juiste afvalcontainer kun je gemakkelijk verschillende soorten afval, zoals groenafval, tuinafval, dakafval, en houtafval, efficiënt afvoeren. In Amsterdam, waar ruimte vaak beperkt is, biedt het huren van een container in verschillende maten en formaten flexibiliteit. 

Of je nu een grofvuilcontainer nodig hebt voor een grote opruiming of een tuinafval container voor het snoeien van je tuin, bij Afval.nl hebben we voor iedere klus een geschikte container. Bovendien kun je bij ons containers huren voor een periode van meerdere weken, zodat je voldoende tijd hebt om jouw afval af te voeren. 

Door vandaag nog een container te bestellen, profiteer je niet alleen van onze snelle levering, maar draag je ook bij aan een milieuvriendelijke afvalverwerking. Onze jarenlange ervaring in containerverhuur in Amsterdam garandeert een betrouwbare service waar je op kunt vertrouwen. Dus, of je nu bezig bent met het verbouwen van je huis, het snoeien van je tuin, of het opruimen van grofvuil, kies voor het gemak en de efficiëntie van het huren van een container bij Afval.nl.

Aandachtspunten container huren Amsterdam

Wil je een container voor jouw project in Amsterdam huren? Dan zijn de volgende aandachtspunten van belang:

 • Selecteer het type afvalcontainer: Kies de juiste afvalcontainer voor het specifieke type afval dat je wilt afvoeren, zoals groenafval, dakafval, houtafval, of bouwafval.
 • Formaat container: Let op het formaat van de container en zorg ervoor dat deze groot genoeg is om al jouw afval op te vangen, maar voorkom een te groot formaat zodat je geen onnodige kosten maakt.
 • Beschikbaarheid van geschikte containers: Controleer de beschikbaarheid van geschikte containers voor jouw specifieke behoeften, vooral tijdens drukke periodes.
 • Duur van de huurperiode: Bepaal hoe lang je de container nodig hebt en huur deze voor de benodigde periode, onze containers huur je al voor 8 weken. 
 • Plaatsing van de container: Zorg ervoor dat je vooraf toestemming hebt om de container op het terrein te plaatsen, vooral als het om gemeentelijk terrein gaat.
 • Bestelling en levering: Bestel de container op tijd, bij voorkeur voor 23:59, zodat je jouw afval snel en efficiënt kunt afvoeren. Let ook op de levertijd en zorg ervoor dat de container op het juiste moment bij jou wordt afgeleverd.
 • Afvoeren van verschillende afvalsoorten: Zorg ervoor dat je afval goed scheidt voordat je het in de container plaatst, om ervoor te zorgen dat het op de juiste manier wordt verwerkt.

Milieuvriendelijke afwerking

Bij Afval.nl hechten we veel waarde aan een milieuvriendelijke afvalverwerking. Daarom zorgen wij ervoor dat het afval dat wij ophalen op een verantwoorde wijze wordt gescheiden en verwerkt. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst en vermijden we onverwachte kosten voor onze klanten.

All-in prijs en snelle service

Bij Afval.nl hanteren we een all-in prijs voor het huren van een afvalcontainer in Amsterdam. Dit betekent dat je nooit te maken krijgt met onverwachte kosten. Bovendien streven we ernaar om onze klanten een snelle service te bieden. Als je vandaag een container bestelt, kunnen wij deze vaak al de volgende werkdag bij je leveren.

Afvalcontainer huren Amsterdam bij Afval.nl

Wil je een afvalcontainer huren in Amsterdam voor jouw verbouwing, tuinrenovatie, of andere klus? Bestel dan nu bij Afval.nl! Met onze ruime keuze aan containers, snelle service en milieuvriendelijke afvalverwerking bieden wij jou de ideale oplossing voor al jouw afval. Plaats vandaag nog jouw bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw container op de afgesproken tijd bij je wordt geleverd.

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 369,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 470,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

Tips:

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container is afhankelijk van je klusproject. Daarom zijn onze containers in drie verschillende formaten te huur in Amsterdam, namelijk:

 •       3m3
 •       6m3
 •       10m3 (open en dichte variant)

 

De meest gekozen afvalcontainer is de 6m3 container.

Maar als je een kleine badkamer wil verbouwen, dan heb je misschien wel genoeg aan een 3m3 container. We adviseren om het aantal kuub afval dat je verwacht af te voeren ruim in te schatten. Zo voorkom je dat je container vol raakt, waardoor je een nieuwe moet bestellen. En dat is minder goed voor je portemonnee en het milieu!

Wat als mijn container te klein blijkt?

Moet je onverhoopt toch een extra container huren? Dat is geen probleem. Je kunt bij ons gemakkelijk een wisselopdracht indienen. Dan komen wij de volle container ophalen en zetten we meteen een nieuwe neer.

Waar komt mijn container te staan?

Al onze containers passen op een parkeerplaats bij jou voor de deur.

Het is hierbij wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Maak je je zorgen over anderen die afval in jouw container gooien? Dan kun je – indien beschikbaar – een 10m3 container huren die afgesloten kan worden. Of huur een kleinere container en dek deze zelf af met een zeil of net.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Amsterdam voor bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval en grond en graszoden afval. Elk type afval wordt op een andere manier verwerkt en het is dus belangrijk de goede afvalsoort te kiezen.

Bekijk hieronder welke afvalcontainer past bij jouw klus!

Sluit je aan bij meer dan 10.000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop