Ga naar hoofdinhoud

Ma-Do voor 23:59 besteld = Morgen geleverd!

Container huren in Amsterdam

Ga je verbouwen of gewoon lekker aan de slag in Amsterdam? Huur dan snel jouw bouwcontainer voor al je afval. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Container huren

Op werkdagen voor 23:59 besteld = morgen GRATIS geleverd*

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in.

Morgen al voor de deur

Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen al op de stoep.

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, container mag 8 weken staan

Altijd leverbaar

Onze 3 en 6m3 containers staan altijd op voorraad!

Een container huren in Amsterdam

Denk je al langer aan een nieuwe badkamer, keuken of kan je tuin wel een nieuw tuinhuisje gebruiken? En ben je van plan zelf te gaan klussen of verbouwen, maar heb je geen idee wat je met al dat afval moet doen? Dan is een afvalcontainer huren bij Afval.nl dé uitkomst voor jou. Wij leveren containers voor elke klus door heel Amsterdam voor een scherpe all-in prijs. Bestel de gewenste container vandaag nog en begin morgen al aan je klusproject!

Wanneer je een afvalcontainer huurt dan zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Wat kost een container huren in Amsterdam?

De huurprijs van een container hangt af van het afvalsoort en formaat van de container. Het tarief verschilt daardoor per klusproject. Bereken hier het tarief voor jouw klus.

Bij Afval.nl houden we van overzichtelijke prijzen en vinden we goede service belangrijk. Daarom:

  •       Zijn alle prijzen all-in. Je zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan.
  •       Kun je snel en veilig betalen via iDEAL.

Tips voor het huren van een container in het stedelijk gebied van Amsterdam

Het huren van een container in het stedelijk gebied van Amsterdam kan wat extra uitdagingen met zich meebrengen. Hier zijn enkele tips om het proces soepeler te laten verlopen:

  1. Vergunningen: In het centrum van Amsterdam heb je mogelijk een vergunning nodig om een container te plaatsen. Controleer dit van tevoren om eventuele boetes te voorkomen.
  2. Tijdsbeperkingen: In sommige delen van de stad kunnen containers alleen op bepaalde tijden worden geplaatst en opgehaald. Houd hier rekening mee bij het plannen van je klus.
  3. Overlast beperken: In drukke stedelijke gebieden is het belangrijk om overlast voor anderen zoveel mogelijk te beperken. Zorg ervoor dat je container niet de doorgang blokkeert en houd het gebied rondom de container netjes.
  4. Ruimte voor de container: Onze containers passen op een standaard parkeerplaats, maar zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor de vrachtwagen om de container te plaatsen en op te halen.

Bij Afval.nl streven we ernaar om het huren van een container zo eenvoudig mogelijk te maken. Of je nu bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval of grond en graszoden wilt afvoeren, wij hebben de juiste container voor jou. En met onze duidelijke, all-in prijzen kom je nooit voor verrassingen te staan.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je container bij Afval.nl en begin morgen al aan je klusproject in Amsterdam!

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 363,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 469,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Tips:

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container is afhankelijk van je klusproject. Daarom zijn onze containers in drie verschillende formaten te huur in Amsterdam, namelijk:

  •       3m3
  •       6m3
  •       10m3 (open en dichte variant)

 

De meest gekozen afvalcontainer is de 6m3 container.

Maar als je een kleine badkamer wil verbouwen, dan heb je misschien wel genoeg aan een 3m3 container. We adviseren om het aantal kuub afval dat je verwacht af te voeren ruim in te schatten. Zo voorkom je dat je container vol raakt, waardoor je een nieuwe moet bestellen. En dat is minder goed voor je portemonnee en het milieu!

Wat als mijn container te klein blijkt?

Moet je onverhoopt toch een extra container huren? Dat is geen probleem. Je kunt bij ons gemakkelijk een wisselopdracht indienen. Dan komen wij de volle container ophalen en zetten we meteen een nieuwe neer.

Waar komt mijn container te staan?

Al onze containers passen op een parkeerplaats bij jou voor de deur.

Het is hierbij wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Maak je je zorgen over anderen die afval in jouw container gooien? Dan kun je – indien beschikbaar – een 10m3 container huren die afgesloten kan worden. Of huur een kleinere container en dek deze zelf af met een zeil of net.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Amsterdam voor bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval en grond en graszoden afval. Elk type afval wordt op een andere manier verwerkt en het is dus belangrijk de goede afvalsoort te kiezen.

Bekijk hieronder welke afvalcontainer past bij jouw klus!

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

8

Nijdam

Goed, container op tijd gebracht en afgehaald

Lees meer
8

Luuk

Goed geholpen, makkelijk en duidelijk bestelproces

Lees meer
8

Weide

Heel erg fijne ervaring

Lees meer
9

Nadorp Techniek

Via internet al vaak dit bedrijf geregeld. Eerst privé en nu ook zakelijk. Altijd op tijd en snel gewisseld van containers.

Lees meer
8,9

9988 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop