Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Amsterdam

Bekijk tarieven Container bestellen

Container huren Amsterdam? Afval.nl levert containers in heel Nederland. Gaat u verbouwen of opruimen in de omgeving van Amsterdam dan is een afvalcontainer laten plaatsen essentieel. U kunt bij ons containers huren voor elk stadsdeel in Amsterdam, zelfs in het centrum. Het centrum van Amsterdam kenmerkt zich door de nauwe straatjes en de bekende grachten. Wanneer u een container huurt in Amsterdam, dan is het aan te raden om even navraag te doen bij u gemeente over eventuele vergunningen voor het plaatsen van een container. Vaak is het zo dat wanneer u een parkeervergunning nodig heeft, u deze ook zal moeten aanvragen voor het plaatsen van een container.

Snel en eenvoudig een container huren in Amsterdam?

Wilt u een container huren in Amsterdam dan is dat snel en eenvoudig te regelen via onze website. Afval.nl onderscheidt zich van andere container verhuurders door scherpe tarieven aan te bieden en een gratis huurtermijn van maximaal 8 weken huur. Al onze prijzen op de site zijn inclusief alle bijkomende kosten, zo komt u achteraf dus niet voor verrassingen te staan. Via onze website kunt u binnen enkele stappen een container huren in Amsterdam. Als u vandaag bestelt wordt de container de volgende dag geleverd. Wilt u dezelfde dag een container huren in Amsterdam? Dan is dit meestal geen probleem, u kunt dan contact opnemen met de klanten service en meestal wordt dezelfde dag de container nog bezorgt op het afgesproken adres in Amsterdam. Afval.nl levert containers in en om heel Amsterdam zelfs midden in het centrum. Via onze website kunt u eenvoudig betalen doormiddel van IDEAL. Afval.nl levert afvalcontainers aan zowel bedrijven als particulieren, de tarieven blijven hetzelfde.

Verschillende soorten containers huren in Amsterdam

Bij Afval.nl kunt u verschillende soorten containers huren in Amsterdam. Afval.nl heeft verschillende formaten containers, de containers zijn te huren in drie formaten namelijk 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Dus of u nu een grote of een kleine klus heeft, bij Afval.nl is voor elke klus een container beschikbaar. Onze 3 m3 en 6 m3 containers passen op een parkeerplaats.

Onze gesloten 10m3 container zijn door middel van een slotje af te sluiten. Dat kan erg handig zijn wanneer u verwacht dat andere misbruik zullen maken van uw container. U bent immers zelf verantwoordelijk voor de container. U kunt een container huren in Amsterdam voor Bouw afval, grofvuil, puin, tuinhout, tuin afval, grond en dakafval.

Wilt u meer te weten komen over container huren Amsterdam? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast kunt vragen over een container huren in Amsterdam achterlaten bij de klantenservice via onze website. En tot slot kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice via: 088 – 472 15 00.

 

Heeft u vragen over het huren van een container?

Afvalnl -jytdwebcare -new '[pi

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

container huren amsterdam

Tips voor het huren van een container in Amsterdam

Wenst u de container af te kunnen sluiten? Kies dan voor een dichte 10 m3 container.

Weet u niet zeker of de container voor uw deur past? Neem dan eerst contact op met de klantenservice.

Wij leveren containers vanaf 3 m3. Een 6 m3 past op een parkeerplaats.

De formaten van een container vindt u onder de afbeelding van de container.