Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Groningen

Bekijk tarieven Container bestellen

Bestel snel en eenvoudig

Bent u aan het klussen geweest of zit u plots met een hoop afval in Groningen? Geen probleem. Bij ons kunt u direct een container huren in Groningen. Afval.nl werkt samen met lokale leveranciers in deze provincie waardoor het zelfs mogelijk is om binnen 24 uur een container te leveren. U kunt tot middernacht bij ons bestellen met de garantie dat de volgende dag de container er staat. Heeft u de bak nog sneller nodig? Bel dan even met de klantenservice en wie weet kunnen we nog eerder een container plaatsen. Een container huren in Groningen kan gemakkelijk en snel bij Afval.nl.

Veel keuze bij container huren Groningen

De wensen van de klant staan bij ons centraal. Een container huren in Groningen gaat gepaard met de juiste bak kiezen voor de klus. De keuze voor de container is afhankelijk van een aantal dingen. Voordat u een container besteld, is het belangrijk dat u weet hoeveel afval u heeft en wat voor soort afval u heeft. Heeft u veel steenachtig materiaal? Dan heeft u een container nodig waar schoonpuin in mag. Zo is er voor iedereen een geschikte oplossing. Met gemak kunt u selecteren welk afval u heeft en kunt u direct een container huren in Groningen.

Container huren Groningen zonder verrassingen

Bij Afval.nl werken we met een all-in prijs. Dit houdt in dat de prijzen die u ziet, het complete tarief zijn. De prijs kan uiteraard verschillen per container: een grote container is over het algemeen duurder dan een kleine container huren in Groningen. Met een all-in prijs kunt u er zeker van zijn dat er geen addertjes onder het gras zitten. Het tarief dat u ziet, is de prijs die u betaald. Niets meer niets minder. Bovendien zit de huur, de verwerking van het vuil en het transport al in de prijs inbegrepen. Zo wordt een container huren in Groningen ook nog eens betaalbaar. 

Veel tevreden klanten in Groningen

Afval.nl is al redelijk bekend in Groningen. Wij ontvangen regelmatig leuke berichten en verhaaltjes van erg tevreden klanten. Bovendien krijgen de chauffeurs keer op keer weer complimenten. Klanten laten merken dat ze het huren van containers bij Afval.nl fijn vinden. Mede dankzij onze instelling. Wij bij Afval.nl denken graag mee met de klant. Zo helpen onze chauffeurs waar kan door containers op praktische plekken te plaatsen. Een container huren in Groningen wordt door onze klantvriendelijkheid ook nog eens een leuke ervaring.

Containers in elke gemeenten van Groningen

Afval.nl levert containers in elke gemeente van Groningen. Wij werken met locale leveranciers waardoor de levertijd korter is dan 24 uur!

Appingedam
Bedum
Bellingwedde    
Ten Boer
Delfzijl
Eemsmond
Groningen

Grootegast
Haren
Hoogezand-Sappemeer    
Leek
Loppersum
De Marne
Marum
Menterwolde

Oldambt
Pekela
Slochteren
Stadskanaal
Veendam
Vlagtwedde
Winsum
Zuidhorn
     

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)