Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Container huren in Groningen

Ga je verbouwen of heb je een groot tuinproject in Groningen? Huur dan snel jouw bouwcontainer voor het afvoeren van je afval. Bestel je huurcontainer vandaag nog bij Afval.nl en ontvang deze de volgende dag al!
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Een container huren in Groningen

Denk je al langer aan een nieuwe badkamer, keuken, of misschien heeft je tuin wel een nieuw tuinhuisje nodig? Als je van plan bent om zelf te gaan klussen of verbouwen, maar je hebt geen idee wat je met al dat afval moet doen, dan is een afvalcontainer huren bij Afval.nl dé uitkomst voor jou. Wij leveren containers voor elke klus in heel Groningen tegen een scherpe prijs. Bestel vandaag nog je gewenste container en geniet morgen al van een opgeruimde werkplek!

Wat kost een container huren in Groningen?

De huurprijs van een container is afhankelijk van het type afval en de grootte van de container. Hierdoor varieert het tarief per project. Je kunt hier eenvoudig het tarief voor jouw klus berekenen.

Bij Afval.nl streven we naar transparante prijzen en een snelle service. Bij ons kun je rekenen op het volgende :

  •  Al onze prijzen zijn all-in tarieven . Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.
  •  Snel en veilig betalen via iDEAL.

Container huren in Groningen

Afval.nl is gespecialiseerd in het verhuren van afvalcontainers in Groningen. Wij begrijpen dat het belangrijk is om afval gescheiden af te voeren en bieden daarom containers voor verschillende afvalsoorten, zoals bouwafval, groenafval, grofvuil, en bedrijfsafval. Onze containers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Of je nu een puincontainer, rolcontainer of een specifieke container voor sloopafval nodig hebt, bij Afval.nl vind je altijd de juiste container voor jouw klus.

Gemak en service

Bij Afval.nl staat gemak en service voorop. Wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig een container kunt huren in de provincie Groningen. Dankzij onze snelle levering kun je vaak al de volgende werkdag aan de slag met het afvoeren van je afval. Bovendien nemen wij het transport en de afvalverwerking voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op jouw project. Of je nu een container nodig hebt voor een eenmalige klus of voor een langdurig project, bij Afval.nl staan we voor je klaar.

Waarom kiezen voor Afval.nl?

  • Breed assortiment: Wij bieden containers voor verschillende afvalstromen en projecten, zoals bouwafval, groenafval, grofvuil, en bedrijfsafval.
  • Snelle levering: Dankzij onze efficiënte logistiek kunnen wij vaak al de volgende werkdag een container bij je leveren.
  • Betrouwbaarheid: Afval.nl staat garant voor een snelle en betrouwbare service. Wij zijn jouw partner voor containerverhuur in Groningen.
  • Milieubewust: Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking.

Klantgericht: Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste container en het beantwoorden van al jouw vragen.

Container huren in Groningen bij Afval.nl

Wil je een afvalcontainer huren in de regio Groningen? Neem dan vandaag nog contact op met Afval.nl. Wij zijn dé specialist in containerverhuur in de provincie Groningen en bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijke prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats direct online jouw bestelling. Wij staan voor je klaar!

 

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 369,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 470,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

Tips:

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container hangt af van de omvang van je klusproject. Daarom bieden we in Groningen containers aan in drie verschillende formaten:

  • 3 m3
  • 6 m3
  • 10 m3 (zowel open als gesloten variant)

De 6 m3 container is de meest populaire keuze.

Als je van plan bent om een kleine badkamer te verbouwen, zou een 3 m3 container wellicht voldoende kunnen zijn. We raden aan om de hoeveelheid afval die je verwacht ruim in te schatten. Op die manier voorkom je dat de container vol raakt voordat je klaar bent, met als gevolg dat je een nieuwe container moet bestellen. Dat is niet alleen ongunstig voor je portemonnee, maar ook niet goed voor het milieu!

Wat als mijn container te klein blijkt?

Moet je onverhoopt toch een extra container huren? Geen probleem. Bij ons kun je eenvoudig een wisselopdracht indienen. Wij halen de volle gehuurde container op en plaatsen meteen een nieuwe voor je klaar.

Waar komt mijn container te staan?

Het is echter belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Maak je je zorgen over anderen die afval in jouw container gooien? Dan kun je, indien beschikbaar, een 10m3 container huren die afgesloten kan worden. Of huur een kleinere container en dek deze zelf af met een zeil of net.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Groningen voor bouwafval- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval en grond en graszoden afval. Elk type afval wordt op een andere manier verwerkt, het is dus belangrijk de goede afvalsoort te kiezen.

Bekijk hieronder welke afvalcontainer past bij jouw klus!

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop