Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Grofvuilcontainer huren

Wil je meer weten over het huren van een grofvuilcontainer? Op deze pagina lees je daar alles over.
Grofvuilcontainer huren

Onze grofvuilcontainers containers

 

 

6 m³

Huisraad / grofvuil

Bouwcontainer 6 m3

€ 358,99

3 m³

Huisraad / grofvuil

Bouwcontainer 3 m3

€ 270,00

10 m³

Huisraad / grofvuil

Bouwcontainer 9 - 10 m3 dicht

€ 499,00

Grofvuilcontainer huren

Ben je bezig met een opruimklus en wil je snel en eenvoudig grofvuil afvoeren? Overweeg dan het huren van een grofvuilcontainer bij Afval.nl. Onze grofvuilcontainers zijn altijd op voorraad en leveren we zelfs de volgende werkdag. Begin je opruimproject snel en efficiënt met de perfecte oplossing voor het afvoeren van grofvuil.

Waarom een grofvuilcontainer huren bij Afval.nl?

Het huren van een grofvuilcontainer is uitermate geschikt voor het afvoeren van grof huishoudelijk afval of inboedel. Of je nu bezig bent met een verhuizing, het opruimen van een zolder of het ontdoen van meubilair, Afval.nl biedt de perfecte oplossing voor het effectief verwerken van grofvuil. Ontdek hier hoe eenvoudig het is om een grofvuilcontainer te huren en je grofvuil op een verantwoorde manier af te voeren.

Wat mag er in een grofvuilcontainer?

Grofvuil bestaat uit grote en onregelmatig gevormde items die niet geschikt zijn voor reguliere afvalinzameling. In onze grofvuilcontainers accepteren wij onder andere:

Wel:

 • Meubels
 • Witgoed
 • Vloerbedekking
 • Hout
 • En ander groot huishoudelijk afval 

Niet:

 • Chemisch afval
 • Gevaarlijk afval
 • Bouw- en sloopafval

Verschillende formaten grofvuilcontainers

Bij Afval.nl begrijpen we dat elk opruimproject verschilt in omvang. Daarom bieden wij grofvuilcontainers in diverse formaten: 10m³, 6m³, en 3m³. Of je nu een kleine zolder opruimt of bezig bent met een grootschalige verhuizing, wij hebben de juiste container voor jouw behoeften.

Hoe werkt het huren van een grofvuilcontainer?

Bij Afval.nl huur je eenvoudig en snel een grofvuilcontainer. Kies het juiste formaat container dat past bij jouw opruimproject. Plaats je bestelling via onze website of telefonisch, en wij bezorgen de container op het door jou gewenste adres. Nadat je de container hebt gevuld met grofvuil, zorgen wij ervoor dat deze op de afgesproken datum en locatie wordt opgehaald.

Waarom kiezen voor Afval.nl?

 • Diverse afmetingen: Onze grofvuilcontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten, passend bij jouw opruimklus.
 • Milieuvriendelijke afvoer: Wij zorgen ervoor dat jouw grofvuil op een duurzame manier wordt verwerkt en gerecycled.
 • Geen vergunning nodig: Bij het huren van een grofvuilcontainer bij Afval.nl hoef je je geen zorgen te maken over vergunningen. Wij regelen de logistiek voor je.
 • Snel en betrouwbaar: Jouw tijd is kostbaar. Daarom streven wij ernaar om jouw grofvuilcontainer snel te bezorgen en op te halen, zonder gedoe.
 • Transparante prijzen: Al onze prijzen zijn inclusief btw, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goedkope grofvuilcontainer huren

Ben je bezig met een opruimklus en zoek je een betaalbare oplossing om grofvuil af te voeren? Kies voor het huren van een goedkope grofvuilcontainer bij Afval.nl. Onze grofvuilcontainers zijn niet alleen snel leverbaar, maar bieden ook een voordelige manier om efficiënt van je grofvuil af te komen. Begin je opruimproject snel en efficiënt met de perfecte en betaalbare oplossing voor het afvoeren van grofvuil. 

Huur jouw grofvuilcontainer bij Afval.nl 

Of je nu oude meubels, elektronica, of andere grote voorwerpen wilt afvoeren, onze grofvuilcontainers bieden de ideale oplossing. Onze chauffeurs leveren de container snel op de afgesproken locatie, zelfs als je beperkte parkeerruimte hebt. 

Bij Afval.nl gaan we verder dan alleen het leveren van een container; we bieden een complete oplossing voor jouw grofvuilafvoer. Huur vandaag nog een grofvuilcontainer en ervaar het gemak van van het afvoeren van grofvuil.

Huur jouw grofvuilcontainer bij Afval.nl!

Benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid van een grofvuilcontainer? Bezoek onze pagina: Bekijk onze tarieven. Voor vragen of direct huren, neem contact met ons op via info@afval.nl of bel ons op 088-4721500. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij al je afvalbeheerbehoeften.

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig?

Nee, bij het huren van een grofvuilcontainer bij Afval.nl hoef je geen vergunning aan te vragen. Wij regelen alle benodigde logistiek voor je.

Hoe snel wordt de container geplaatst?

Wij streven ernaar om de container op de gewenste locatie te plaatsen binnen een korte termijn, meestal de volgende werkdag.

Wat als de container vol is voordat mijn klus is voltooid?

Via jouw account kun je eenvoudig een ophaalopdracht invoeren. Heb je een nieuwe container nodig? Voer dan een wisselopdracht in. Wij halen de volle container op en plaatsen tegelijkertijd een nieuwe lege container.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden