Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Vuilcontainer huren

Wij vertellen je precies hoe je eenvoudig een vuilcontainer kunt huren.
Stap 1

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Een vuilcontainer huren

Een vuilcontainer huren voor kleine en grote bedrijfsklussen? Dat is bij Afval.nl zo geregeld. Je hoeft geen lange telefoongesprekken te voeren, geen pagina’s lange contracten door te lezen of hoge borg te betalen. Bij ons kun je gemakkelijk en snel een vuilcontainer huren. Afval.nl biedt vuilcontainers in de maten 3m3, 6m3 en 10m3. Dankzij ons handige bestelsysteem heb je de eerstvolgende werkdag al een vuilcontainer voor je deur staan. Ontdek meer over het huren van een vuilcontainer op deze pagina.

Waarom een vuilcontainer huren?

Een vuilcontainer huren kan erg praktisch zijn als je aan het klussen of verbouwen bent. Nadat wij de container plaatsen, ben je klaar om te verbouwen of klussen. Als je al het afval hebt weggegooid, kun je bij ons aangeven dat wij de container kunnen ophalen. Zo kun je dus eenvoudig en zonder zorgen een vuilcontainer huren bij Afval.nl Als je niet aanwezig kan zijn bij het ophaalmoment, is dat voor Afval.nl geen enkel probleem. Wij denken graag mee met onze klanten. Het is  belangrijk dat de vuilcontainer niet te vol is. Overvolle containers worden niet opgehaald. Je mag je container tot 20 cm over de rand vullen. 

Wat mag er in een vuilcontainer? 

Een vuilcontainer is onmisbaar voor afval die je tijdens een verbouwing of klus in huis of kantoor hebt. Bouw- en sloopafval is een samenstelling van meerdere afvalsoorten door elkaar. Hieronder lees je welke afvalsoorten hieronder wel en niet vallen:

Wel:

 • Gips
 • Zand
 • Hout
 • Metaal
 • papier
 • Karton
 • Kunststof
 • Plastic en huisraad

Niet:

 • Dakafval
 • Matrassen
 • Asbest of asbestverdacht materiaal
 • Chemisch afval

Vuilcontainer huren bij Afval.nl

Afval.nl maakt gebruik van een zeer overzichtelijk en duidelijk bestelproces. Hierdoor kun je binnen de kortste keren een vuilcontainer huren voor al je overbodige afval. Binnen 5 minuten heb je de juiste container voor je bedrijfs-of tuinonderhoudsklus gevonden. Wij zorgen ervoor dat de container de eerstvolgende werkdag bij jou voor de deur staat. Vandaag besteld betekent dus morgen al geleverd!

Een vuilcontainer huren was nog nooit zo makkelijk! Ben je geïnteresseerd in het huren van een container bij Afval.nl? Lees dan snel hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Een vuilcontainer huren? Zo werkt het!

Het huren van een vuilcontainer doe je als volgt:

 • Bepaal welke vuilcontainer je nodig denkt te hebben

De grootte van de vuilcontainer is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid afval. Op basis daarvan kies je de juiste maat vuilcontainer. Onze kleinste container heeft afmetingen van minder dan 3m3 en onze grootste variant is 10 m3. Daarnaast is het belangrijk om te bedenken welk soort afval je hebt. Het soort afval heeft veel invloed op de huurprijs van de container.  

 • Contactgegevens invullen

De tweede stap van het bestelproces is het invullen van jouw contactgegevens en de locatie waar de container afgeleverd moet worden. Als je vandaag een container bestelt, dan kun je de volgende werkdag jouw vuilcontainer verwachten.

Verschillende containers huren bij Afval.nl

Al ruim 20 jaar is Afval.nl de grootste, goedkoopste en meest klantvriendelijke leverancier op het gebied van afval- en vuilcontainers huren. Onze kernwaarden zijn daarom ook niet voor niets simpel, snel, betrouwbaar én goedkoop.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende maten containers. De kleinste puinbak die wij aanbieden is 3m3 en de grootste variant heeft een inhoud van 10 m3. Het is belangrijk dat afval gescheiden wordt. Afhankelijk van het soort afval, kies je de geschikte container. In ons bestelproces selecteer je het soort afval, waarna je een vuilcontainer, groencontainer of bouwcontainer huurt.

Huur jouw vuilcontainer bij Afval.nl 

Heb je nog vragen over het huren van een vuilcontainer? Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt vrijblijvend om advies vragen. Neem hier  contact met ons op of bel ons op 088 - 472 15 00.  De klantenservice van Afval.nl is tevens via de Live Chat te bereiken. Wil je meer weten over de kosten om een vuilcontainer te huren? Ontdek in dit overzicht de tarieven van elke container.

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 354,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 470,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 260,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 129,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

ZuskingCompany

Ik vind alles top

Lees meer
6

Wennekes

Keurig geleverd en netjes weggezet.

Lees meer
10

Karel

Bouwcontainer gehuurd van Afval.nl ! Ze bieden goede service met vriendelijke contact!

Lees meer
9

Marco Lodewijk

Makkelijk om de container te bestellen. Site is duidelijk.

Lees meer
8,9

10028 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop