Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Container plaatsen & ophalen

Met een container voor de deur ben je klaar om te starten met jouw klus. Op deze pagina vind je alle antwoorden over het plaatsen en ophalen van jouw container.
Ga naar onze klantenservice

Op werkdagen direct antwoord op al jouw vragen

Zet maar neer!

Wanneer wordt mijn container geleverd?

Wanneer je een container op werkdagen besteld wordt deze de eerst volgende werkdag geleverd. Je kunt vaak kiezen uit een tijdsvak in de ochtend of in de middag.

Waar blijft mijn container?

In sommige gevallen kan onze chauffeur afwijken van de voorkeurstijd die je hebt opgegeven. Dat komt dan bijvoorbeeld doordat het druk is op de weg. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat de chauffeur jou van te voren even moet bellen. Wel zo handig!

Hoe vol mag mijn container gevuld worden?

Onze containers mogen tot 20cm over de rand gevuld worden. Alles daarboven levert een gevaar op tijdens het transport. Wees hier daarom extra alert op.

Waar kan de container geplaatst worden?

Onze containers passen op een parkeerplaats. Zorg er altijd wel voor dat de chauffeur voldoende ruimte heeft om de container neer te zetten en weer op te takelen. Handig is om een plek van te voren even af te zetten. Lees hier alles over het plaatsen van jouw container.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen?

Je hoeft niet aanwezig te zijn, maar handig is het wel. Vooral bij het plaatsen. Je wilt immers niet dat een container op het verkeerde plekje wordt geplaatst! Het ophalen is wat eenvoudiger en daar hoef je niet perse bij aanwezig te zijn.

Container verplaatsen

Wil je een container verplaatst hebben? Neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je ook direct vertellen wat de extra kosten zijn voor het verplaatsen van een container.

Mijn container is vol

Klaar met klussen? Via jouw account kun je een ophaalopdracht invoeren. Heb je een nieuwe container nodig? Voer dan een wissel opdracht in. Wij halen de volle container op en plaatsen tegelijkertijd een nieuwe lege container.

Ander afval in mijn container

Kom je er tijdens het klussen achter dat je toch ander afval in je container wilt gooien? Neem contact op met onze klantenservice. Zij zullen het tarief voor het nieuwe afvalsoort verrekenen. 

 

Let op: je bent zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het afval in jouw container. Wees er op bedacht dat vreemden vaak nog even afval in een container dumpen. Eventuele extra kosten zijn dan voor jouw rekening. Dit kun je voorkomen door een afdekzeil te gebruiken (te koop bij de bouwmarkt).

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn opgeleid om de containers zo veilig en praktisch mogelijk te plaatsen. Soms kan dit er voor zorgen dat de chauffeur niet aan uw plaatsingswensen kan voldoen. 

Schade tijdens plaatsen

Heeft u schade door het plaatsen van de container? Neem contact op met onze klantenservice. Heeft u schade omdat de container op uw eigen terrein geplaatst is, dan valt dit altijd onder uw eigen risico.

 

 

< Ga terug naar het overzicht

 

Meest gekozen containers

Deze containers worden het meest gekozen door onze klus helden. Altijd verzekerd van het laagste tarief en snel geleverd!

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 379,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 479,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 129,00

6 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 179,00

Veilig bestellen

Trustmark webshop