Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Containers tegen de scherpste tarieven!

Een handig overzicht met de tarieven voor de container die het best past bij jouw klus. 

• Gratis geleverd

• Super scherpe all-in tarieven

• incl. 8 weken huur

⭐ Beoordeeld met een 8,9

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval

Vanaf € 270,00 incl. btw

Schoon puin

Schoon puin

Vanaf € 129,00 incl. btw

Hout (geen tuinhout)

Hout (geen tuinhout)

Vanaf € 189,00 incl. btw

Tuin- en plantsoenafval

Tuin- en plantsoenafval

Vanaf € 183,00 incl. btw

Grond (schoon)

Grond (schoon)

Vanaf € 345,00 incl. btw

Huisraad / grofvuil

Huisraad / grofvuil

Vanaf € 274,00 incl. btw

Nergens voordeliger!

Das mooi meegenomen.

Start je project met de beste deal: onze 6m³ containers voor bouw- en sloopafval zijn gegarandeerd de voordeligste. Bestel direct!

Pak de laagste prijs

Sluit je aan bij meer dan 10.000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

11-03-2024 Joop van den Berg

Afval.nl is een heel prettige partner.

Lees meer
10

11-03-2024 Igo

Prima! Levering en ophalen container op tijd,zoals afgesproken! Top

Lees meer
8

04-03-2024 Prive

Goed en snel

Lees meer
10

23-02-2024 Rakesh

It was simple and on time. simple process of order and return. you get to choose date and time of your choice.

Lees meer
10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
10

Yvonne

Goed

Lees meer
7

Martijn van Schie

Snel geleverd

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in. Je container wordt geplaatst en opgehaald als hij vol zit. Daarbij mag je de container dus 8 weken laten staan.

Morgen al voor de deur

Bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan doen we ons uiterste best om morgen al bij jou op de stoep te staan. Maar soms zit het verkeer of het leven ons een beetje tegen. Wil je écht op safe spelen? Bestel dan wat ruimer van tevoren!

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, de container mag 8 weken blijven staan. Maar wat als je meer tijd nodig hebt? Geen zorgen! Je kunt de huurperiode verlengen. Zo blijf je flexibel, wat de grootte van je klus ook is.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Afvalland!

Als één van de pioniers introduceerden wij het online huren van containers. Zowel bedrijven als particulieren weten sindsdien hun weg naar ons te vinden. Onze ervaring en betrouwbaarheid maken het verschil in de branche.

Wat kost een container huren?

De prijs voor het huren van een container hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de container, het type afval dat je wil afvoeren en de looptijd van de huur. Dit zijn factoren waar je rekening mee moet houden in de kosten:

  1. Formaat container: Grotere containers hebben vaak ook een hogere prijs. De prijs hangt af van de grootte en hoeveelheid afval die je kwijt moet. Meestal kun je kiezen uit een kleine afvalcontainer van 3 m3, een container van 6 m3 of een grote 10 m3 (kuub) container.
  2. Type afval: De prijs varieert afhankelijk van het type afval. Je type afval bepaalt namelijk je type container. Heb je een groenafval container nodig voor je tuinafval, of wil je huisraad weggooien? Een volle container met bouwafval is bijvoorbeeld duurder dan groenafval.
  3. Duur van de huur: Hoe lang wil je de container huren? Een week, een maand of langer dan dat. Dit speelt bij veel leveranciers mee in de uiteindelijke kosten. Bij Afval.nl maken we dit makkelijker. Bij ons zit standaard 8 weken huur inbegrepen in de prijs.

Afvalcontainer huren prijs: waar moet je op letten?

Wil je er zeker van zijn dat je geen extra's hoeft te betalen? Als je een container huurt is het handig om te letten op een aantal dingen:

  • Verborgen kosten: Let op dat er geen verborgen kosten zijn. In sommige gevallen wordt extra toeslag in rekening gebracht, bijvoorbeeld als je verkeerd afval in de container doet. Door je goed in te lezen over dit soort dingen, voorkom je dat je straks meer betaalt dan verwacht. Om dit te voorkomen hanteren wij een all in prijs. Hier zitten levering, lediging, huur en je afvalverwerking al verrekend.
  • Service: Is de prijs inclusief ophalen en legen? Wat kost het laten plaatsen van de container? En wat zijn de kosten voor een loze rit of een extra keer legen? Een goede service bij het huren van een afvalcontainer is bepalend voor je kosten. Lees je goed in zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij Afval.nl zit het plaatsen en ophalen in de prijs inbegrepen. Een extra keer legen regel je eenvoudig online. De kosten daarvoor krijg je dan ook op voorhand te zien. 

Tips voor een goedkope container huren

Wij helpen je graag met zo goed mogelijk je klus klaren. Dat betekent natuurlijk ook dat je bespaart waar dat kan. Daarvoor delen wij een aantal tips: 

Bespaar door de juiste container te kiezen 

Kies je de verkeerde container en stort je dus verkeerd afval in de container? Dan moeten wij helaas meerkosten in rekening brengen. Het loont dus om goed uit te zoeken welke container bij jou klus past. 

 

Goedkopere container: Schoon Puin vs. Sloopafval 

Ga jij flink slopen? Kijk dan goed welke container bij je klus past. Een goede manier om te besparen is namelijk door een schoon container te huren voor al je schone puin zoals bakstenen, dakpannen of tegels. Deze container is goedkoper dan Sloopafval. Misschien kan je het afval dat sloopafval is wel zelf naar de stort rijden en je schoon puincontainer door ons op laten halen.

 

Goedkoop door zuinig omgaan met je ruimte

Je wil natuurlijk lekker doorbeuken als je aan het klussen bent, maar het loont om je bak zorgvuldig te vullen. Als jij vanaf de eerste kruiwagen zorgt dat je afval zo gelijkmatig mogelijk in de bak verdeeld wordt, dan bespaar jij uiteindelijk op de kosten van je container. Je voorkomt namelijk dat hij een extra keer geleegd moet worden of dat je een extra container moet huren. 

Klaar voor je klus?

Handen uit de mouwen! Met de juiste container en een helder inzicht in de kosten ben je al halverwege. Een afvalcontainer huren? Dat doe je eenvoudig en snel bij Afval.nl. We doen er alles aan om jouw klus soepel te laten verlopen!