Ga naar hoofdinhoud

Ma-Do voor 23:59 besteld = Morgen geleverd!

Stap 1

Container kiezen

Kies het soort afval

Voor elke klus de juiste afvalcontainer. Heb je gemengd afval? Kies dan voor een bouw- en sloopafval container.

Kies het formaat
  • Past op een parkeerplaats
  • De afmetingen kunnen bij 3- en 10 m3 afwijken, het aantal m3 niet

Veilig bestellen

Trustmark webshop

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in. Je container wordt geplaatst en opgehaald als hij vol zit. Daarbij mag je de container dus 8 weken laten staan.

Morgen al voor de deur

Bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan doen we ons uiterste best om morgen al bij jou op de stoep te staan. Maar soms zit het verkeer of het leven ons een beetje tegen. Wil je écht op safe spelen? Bestel dan wat ruimer van tevoren!

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, de container mag 8 weken blijven staan. Maar wat als je meer tijd nodig hebt? Geen zorgen! Je kunt de huurperiode verlengen. Zo blijf je flexibel, wat de grootte van je klus ook is.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Afvalland!

Als één van de pioniers introduceerden wij het online huren van containers. Zowel bedrijven als particulieren weten sindsdien hun weg naar ons te vinden. Onze ervaring en betrouwbaarheid maken het verschil in de branche.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

André

Wij hebben een container besteld voor onze keukenverbouwing. De container is na het bestellen tijdig geleverd zodat wij er gelijk gebruik van konden maken. Bij het afstorten van het vuil moet er wel in de gaten worden gehouden of er niet teveel in de container wordt gestort. Het ophalen van de container verliep probleemloos.

Lees meer
8

Anoniem

Prima dienstverlening. De container is iets later op de dag geleverd ivm een aantal zieke medewerkers, maar toch noch gelukt op dezelfde dag. We zijn in de ochtend van de leverdag gebeld of het voor ons belangrijk was dat de levering op die dag plaatsvindt.

Lees meer
8,9

Fortes

Zeer prettig met hun samengewerkt. Ze waren op tijd en namen contact op ten tijde van de plaatsing. Netjes afgeleverd en opgehaald.

Lees meer
8

Nijdam

Goed, container op tijd gebracht en afgehaald

Lees meer
8

Luuk

Goed geholpen, makkelijk en duidelijk bestelproces

Lees meer
8

Weide

Heel erg fijne ervaring

Lees meer
8,9

9988 reviews

Lees wat klanten vinden