Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Rotterdam

Bekijk tarieven Container bestellen

Bij Afval.nl bent u aan het juiste adres voor het huren van containers door heel Nederland. Container huren Rotterdam? Bent u van plan om groots te gaan verbouwen, dan is een container noodzakelijk. De container kan meestal makkelijk op de parkeerplaats voor de deur geplaatst worden. U kunt dus zonder gedoe uw (bouw) afval kwijt. Nog maar kort de tijd? Dat is geen probleem, want huren bij Afval.nl betekent de volgende dag een container voor de deur!

Online een container huren Rotterdam

Op Afval.nl kunt u makkelijk en snel een container huren voor al uw bedrijfsafval. Met locaties door heel Nederland, is er altijd een locatie bij u in de buurt. Bij het invullen van uw adres gegevens wordt er een prijs aangegeven. Wilt u een container huren in Rotterdam, vul dan uw adres in en maak een keuze uit onze verschillende containers. De scherpe prijzen van Afval.nl zijn inclusief alle bijkomende kosten. Er zitten dus geen addertjes onder het gras. Ook hanteren wij een gratis huurtermijn van maximaal 8 weken. Het huren van een container verschilt niet in prijs voor particulieren en bedrijven. Iedereen kan bij ons gemakkelijk online via IDEAL worden betaald. Voor bedrijven is er buiten de IDEAL betaling ook de mogelijkheid om te betalen doormiddel van bankoverschrijving.

De containers van Afval.nl

Wij bieden verschillende soorten containers te huur aan in Rotterdam. Containers huren in Rotterdam kan bij ons, wij bieden 3 m3 containers, 6 m3 containers en 10 m3 containers aan. De twee kleinste formaten kunnen met gemak op een parkeerplek worden neergezet. De container met een inhoud van 10 m3 kan worden afgesloten. Zo bent u er zeker van dat er niet onverhoopt andere materialen in de container worden gegooid.

U bent als huurder van de container verantwoordelijk voor de staat van de container. Door gebruik te maken van zo een slot zorgt u ervoor dat de container met de (uitsluitend) afgesproken materialen is gevuld. U kunt een container huren in Rotterdam voor dak afval, bouw afval, tuin afval, tuinhout, puin en grofvuil.

Meer weten over container huren Rotterdam? Raadpleeg de uitgebreide informatie op onze website of neem contact op met onze klantenservice. Mocht u vragen hebben die niet op de site staan vermeld, kunt u ook telefonisch contact opnemen via 088 - 472 15 00.

Afvalnl -jytdwebcare -new '[pi

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

Tips voor het huren van een container in Rotterdam

container huren rotterdamRaadpleeg de site van Rotterdam om te zien of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container.

Een 6 m3 container past op een parkeerplek.

Heeft u dezelfde dag nog een container nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice .

Wij leveren containers aan zowel particuliere als zakelijke klanten.