WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Container huren in Rotterdam

Morgen nog een container nodig in Rotterdam?

Afval.nl verhuurt containers in heel Nederland. Heeft u morgen nog een container nodig in Rotterdam dan is dat geen probleem. Als u vandaag bestelt, wordt de container morgen al bij u voor de deur geleverd. U bepaalt zelf hoe lang u de container laat staan met een maximum van 3 maanden

Rotterdam is een dynamische jonge stad waar nog volop wordt gebouwd. Wanneer u zelf gaat klussen of verbouwen is een container voor de deur een uitkomst. U kunt zo uw werkplek vrij houden van afval, zonder dat u daar verder nog naar om hoeft te kijken, want wij plaatsen de container voor de deur en halen hem ook weer op.

In sommige gemeentes van Rotterdam kan het zo zijn dat u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Wij raden u aan om zelf contact op te nemen met uw gemeente om te zien of u een vergunning nodig heeft.

Wilt u er zeker van zijn dat andere geen afval in uw container gooien? Kies dan voor een gesloten 10m3 container. Deze zijn door middel van een slotje af te sluiten. Onze containers tot 6m3 passen op een parkeerplaats.

Onze containers kunnen de volgende werkdag al geleverd worden. Heeft u een spoedklus? Neem dan contact op met onze klantenservice. In sommige gevallen is het mogelijk om dezelfde dag nog een container te leveren.

Afvalnl -jytdwebcare -new '[pi

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

Tips voor het huren van een container in Rotterdam

container huren rotterdamRaadpleeg de site van Rotterdam om te zien of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container.

Een 6 m3 container past op een parkeerplek.

Heeft u dezelfde dag nog een container nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice .

Wij leveren containers aan zowel particuliere als zakelijke klanten.