Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Container huren in Rotterdam

Ben je van plan om te verbouwen of wil je beginnen aan een groot tuinproject in Rotterdam? Huur dan snel jouw bouwcontainer voor al je afval. Bij Afval.nl is een huurcontainer snel geregeld en binnen no-time geleverd!
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Een container huren in Rotterdam

Denk je al langer aan een nieuwe badkamer, keuken, of heeft je tuin een nieuw tuinhuisje nodig? Als je van plan bent om zelf te gaan klussen of verbouwen, maar je hebt geen idee wat je met al dat afval moet doen, dan is een huurcontainer van Afval.nl de oplossing voor jou. Ontdek hier hoe je een container in de regio Rotterdam huurt.

Een container huren in Rotterdam

Wij leveren containers voor elke klus door heel Rotterdam tegen een scherpe prijs. Bestel vandaag nog de gewenste container en begin morgen al met een opgeruimde werkplek!

De voordelen van het huren van een container huren in Rotterdam

Het huren van een container in Rotterdam biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Ruime keuze: Er zijn verschillende soorten containers beschikbaar, zoals bouwafvalcontainers, grofvuilcontainers en puincontainers, zodat je altijd de juiste afvalcontainer kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften.
  • Efficiëntie: Door het huren van een afvalcontainer in Rotterdam kun je al je afval in één container verzamelen, waardoor het afvoeren van afval veel gemakkelijker wordt.
  • Milieuvriendelijkheid: Afvalcontainers zijn uitsluitend geschikt voor specifieke soorten afval, voor een efficiënte recycling en afvalverwerking. Bovendien draag je bij aan een schoner Rotterdam.
  • Scherpe tarieven: Het huren van een container in Rotterdam is vaak voordelig. Profiteer van onze scherpe tarieven en snelle service.
  • Flexibiliteit: Of je nu bezig bent met een verbouwing, sloopproject, of kleine klussen in huis, het huren van een container in Rotterdam biedt flexibiliteit en gemak bij het afvoeren van afval tijdens jouw projecten.

Aandachtspunten bij een container huren

Bij het huren van een container in Rotterdam zijn er verschillende aandachtspunten waar je rekening mee moet houden.

Type container huren

Allereerst is het belangrijk om het juiste type container te kiezen, afhankelijk van het soort afval dat je wilt afvoeren. Voor bouwafval heb je een specifieke bouwafvalcontainer nodig, terwijl je voor tuinafval een aparte tuinafval container kunt huren. Let ook op of de container geschikt is voor het afval dat je wilt afvoeren, zoals geschilderd hout, grofvuil, gewapend beton of puin.

Vraag een vergunning aan

Daarnaast is het essentieel om te controleren of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container, vooral als je deze op openbaar terrein wilt zetten. De regels hiervoor verschillen per gemeente, dus ook in Rotterdam is het belangrijk om dit na te gaan. Vergeet niet om tijdig de vergunning aan te vragen om eventuele vertragingen te voorkomen.

Let op het formaat als je een afvalcontainer kiest

Een ander punt van aandacht is de grootte van de container. Zorg ervoor dat je een container huurt die groot genoeg is voor al je afval, maar ook niet te groot, om onnodige kosten te vermijden. Controleer regelmatig of de container niet vol is om extra kosten te voorkomen en om de afvalstroom soepel te laten verlopen.

Vermijd schade

Let op eventuele schade aan de container tijdens het gebruik en zorg ervoor dat je de container op een geschikte locatie plaatst die goed bereikbaar is voor het afvoeren van afval. 

Met deze aandachtspunten in gedachten kun je succesvol een container huren in Rotterdam voor al je afvoerbehoeften tijdens een verbouwing, sloopproject of andere klus.

Wat kost een container huren in Rotterdam?

De huurprijs van een container is afhankelijk van het type afval en de grootte van de container. Daardoor varieert het tarief per project. Je kunt hier eenvoudig het tarief voor jouw klus berekenen.

Bij Afval.nl streven we naar transparante prijzen en een snelle engoede service. Je kunt van ons het volgende verwachten:

  • All-in- prijzen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.
  • Snel en veilig betalen via iDEAL.

Bij het huren van een container in Rotterdam bij Afval.nl ben je verzekerd van een efficiënte en milieuvriendelijke manier om verschillende afvalsoorten af te voeren. Of je nu een bouwafval container, grofvuil container of puincontainer wilt huren, de gemeente Rotterdam ondersteunt deze initiatieven voor een schonere stad en Afval.nl natuurlijk ook! Dankzij ons ruime assortiment vanafvalcontainers is het eenvoudig om de juiste container te kiezen die past bij jouw behoeften. Of je nu groenafval, sloopafval, steenachtig materiaal of schoon puin wilt laten afvoeren, een huurcontainer in Rotterdam is de perfecte oplossing.

Container huren in Rotterdam

Afval.nl is gespecialiseerd in het verhuren van afvalcontainers in de regio Rotterdam. Wij begrijpen dat het belangrijk is om afval te scheiden en bieden daarom containers voor verschillende afvalsoorten, zoals bouwafval, groenafval, grofvuil, en bedrijfsafval. Onze containers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Of je nu een puincontainer, rolcontainer, of een specifieke container voor sloopafval nodig hebt, bij Afval.nl vind je altijd de juiste container voor jouw klus.

Gemak en service

Bij Afval.nl staan gemak en service voorop. Wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig een container kunt huren in Rotterdam. Dankzij onze snelle levering kun je vaak al de volgende werkdag aan de slag met het afvoeren van je afval. Bovendien zorgen wij voor het transport van de container en de afvalverwerking , zodat jij je kunt focussen op jouw project. Of je nu een container nodig hebt voor een eenmalige klus of voor een langdurig project , bij Afval.nl staan we voor je klaar.

Container huren in Rotterdam bij Afval.nl

Huur snel de juiste container voor verschillende soorten afval in Rotterdam. Kies uit verschillende formaten containers, voor bouwafval, tuinafval, grofvuil, puin en meer. Bij ons profiteer je van een aantrekkelijk all-in-tarief, waarbij 8 weken huur en gratis levering zijn inbegrepen in de prijs. Geen gedoe en geen onverwachte kosten. Bij Afval.nl vind je de oplossing voor al je afvalstromen.

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 369,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 470,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

Tips:

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container is afhankelijk van je klusproject. Daarom zijn onze containers in drie verschillende formaten te huur in Rotterdam, namelijk:

  •       3m3
  •       6m3
  •       10m3 (open en dichte variant)

 

De meest gekozen afvalcontainer is de 6m3 container.

Maar als je een kleine badkamer wil verbouwen, dan heb je misschien wel genoeg aan een 3m3 container. We adviseren om het aantal kuub afval dat je verwacht af te voeren ruim in te schatten. Zo voorkom je dat je container vol raakt, waardoor je een nieuwe moet bestellen. En dat is minder goed voor je portemonnee en het milieu!

Wat als mijn container te klein blijkt?

Moet je onverhoopt toch een extra container huren? Dat is geen probleem. Je kunt bij ons gemakkelijk een wisselopdracht indienen. Dan komen wij de volle container ophalen en zetten we meteen een nieuwe neer.

Waar komt mijn container te staan?

Al onze containers passen op een parkeerplaats bij jou voor de deur.

Het is hierbij wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de ophaalwagen.

Maak je je zorgen over anderen die afval in jouw container gooien? Dan kun je – indien beschikbaar – een 10m3 container huren die afgesloten kan worden. Of huur een kleinere container en dek deze zelf af met een zeil of net.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Rotterdam voor bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval en grond en graszoden afval. Elk type afval wordt op een andere manier verwerkt en het is dus belangrijk de goede afvalsoort te kiezen.

Bekijk hieronder welke afvalcontainer past bij jouw klus!

Sluit je aan bij meer dan 10.000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop