Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Een container huren

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten wanneer je een container huurt. Heb je achteraf nog vragen? Dan staat onze klantenservice op werkdagen direct voor jou klaar.
Naar de klantenservice

Houd met de onderstaande zaken vooraf alvast rekening. 

Hoe kan ik een container bestellen?

Een container bestellen kan eenvoudig en snel via onze website. Je maakt een keuze uit het afvalsoort en het formaat container dat je nodig hebt. Vervolgens geef je je adres gegevens op en wordt de container geleverd op de afgesproken datum en plaats.

Kan ik als particulier een container bestellen?

Wij leveren containers aan zowel bedrijven als particulieren tegen hetzelfde tarief. Als particulier ben je dus ook altijd voordelig uit.

Hoe snel kan een container geplaatst worden?

Onze afvalcontainers leveren wij doorgaans de eerst volgende werkdag. Is de planning vol, dan wordt het de daarop volgende werkdag. 

Hoe lang mag de container blijven staan?

In onze huurprijs zit 8 weken huur inbegrepen. Wil je de container langer laten staan? Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en vraag naar de extra huur tarieven. 

Hoe zit het met vergunningen?

De opdrachtgever, in dit geval degene die de container besteld, is verantwoordelijk voor het aanvragen van de juiste vergunningen. Dit speelt vooral in centrum gebieden of op plekken waar de container voor hinder kan zorgen.

Heb ik een afdekzeil nodig?

Een afdekzeil kan handig zijn bij het vullen van jouw container om er voor te zorgen dat andere geen afval in je container gooien of om er voor te zorgen dat het afval niet uit je container waait. Een afdekzeil wordt niet meegeleverd en is verkrijgbaar bij de bouwmarkt.

 

 

< Ga terug naar het overzicht

 

Hulp is hier

Onze collega's denken met je mee. Zodat je de juiste container hebt voor jouw klus. Voor advies of vragen, chat, bel of mail.

Chat met een collega

Heb je een dringende vraag en geen tijd om te bellen? Onze collega's schieten je te hulp via de chat.

Fijn! Iemand aan de lijn

Van 08:00 uur tot 17:00 uur staan we je te woord. Voor vragen en advies, we helpen je graag verder.

Mailtje is zo gestuurd

Onze collega's beantwoorden je mail zo goed en snel mogelijk.

Veilig bestellen

Trustmark webshop