Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Afvalcontainer huren

Huur eenvoudig en snel een afvalcontainer bij Afval.nl
Direct een container bestellen

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Afvalcontainer

Heb je een klus of verbouwing in of rondom je huis? Voor het afvoeren van afval huur je snel en simpel een container bij Afval.nl.

Huur een afvalcontainer in verschillende formaten

Bij Afval.nl huur je voor elke klus of verbouwing eenvoudig afvalcontainers . Wij bieden containers voor diverse afvalsoorten, variërend van 3m3 tot 10m3. Onze 6m3 afvalcontainer past gemakkelijk op een parkeerplaats.

Onze kleine containers van 3 m3 zijn perfect voor kleine klussen. De grote 10m3 container is geschikt voor een grotere kantoorverbouwing. Deze containers zijn beschikbaar in een open of gesloten variant.

Wat mag er in een afvalcontainer?

Afval.nl verhuurt afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten:

Wij helpen je graag met alle soorten afval

Bij Afval.nl kun je eenvoudig en snel een container huren voor verschillende afvalsoorten. Of je nu bouw- en sloopafval, grofvuil, puinafval, groenafval of andere afvalstromen hebt, wij hebben de juiste container voor jouw klus. Onze afvalcontainers zijn beschikbaar in diverse formaten, variërend van kleine afvalcontainers tot grotere containers van 10m3.

Snel en gemakkelijk een container huren

Een afvalcontainer huren bij Afval.nl doe je in enkele simpele stappen. Kies het type afvalcontainer dat past bij jouw afvalsoort, selecteer het juiste formaat container en plaats je bestelling. Je kunt de afvalcontainer laten plaatsen op de door jou gewenste locatie, of het nu gaat om een gesloten container voor bouwafval of een open container voor groenafval.

All-in tarieven

Onze all-in tarieven zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Het huren van een afvalcontainer bij Afval.nl omvat niet alleen de huur van de container, maar ook het transport, de verwerking van het afval en de eerste 8 weken huur. Je kunt dus zonder zorgen aan de slag met je klus.

Heb je de afvalcontainer langer nodig dan 8 weken? Geen probleem, je kunt de container langer huren tegen een scherp tarief. Als de gehuurde container vol is, kun je deze eenvoudig laten ophalen. Plaats een ophaalopdracht in je account op Afval.nl of neem contact op met onze klantenservice.

Juiste formaat container huren

Bij het bestellen van een container is het belangrijk om het juiste type en formaat container te kiezen, afhankelijk van het type afval dat je wilt afvoeren. Of je nu een kleine afvalcontainer nodig hebt voor een kleine klus of een grote container voor een grootschalig bouwproject, bij Afval.nl hebben we verschillende soorten containers voor diverse afvalsoorten.

Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?

Het is lastig voor ons om op afstand in te schatten welk formaat container je nodig hebt. Je kunt uitgaan van de volgende richtlijnen:

  • 3m3 afvalcontainer geschikt voor kleine klussen
  • 6m3 afvalcontainer geschikt voor middelgrote klussen
  • 10m3 container geschikt voor grote klussen en projecten

Een kubieke meter (m3) bereken je door de lengte, breedte en hoogte in meters te vermenigvuldigen: lengte x breedte x hoogte = aantal m3.

Tip: houd rekening met eventueel meer afval dan je had verwacht. Bijvoorbeeld bij het uitgraven van grond, waarbij zand en grond uitzetten. Hierdoor moet je een marge aanhouden voor het aantal m3 van je afvalcontainer.

Hoe werkt het huren van een afvalcontainer?

Ontdek hoe eenvoudig het is om een grofvuilcontainer te huren bij Afval.nl. Selecteer het geschikte formaat container voor jouw opruimproject, plaats je bestelling online of telefonisch, en wij bezorgen de container op de door jou gewenste locatie. Na het vullen van de container met grofvuil regelen wij de ophaalservice op de afgesproken datum en locatie.

Afvalcontainer huren als particulier

Als particulier kun je bij Afval.nl ook afvalcontainers huren tegen dezelfde tarieven als onze zakelijke klanten. Je betaalt je afvalcontainer eenvoudig met iDEAL. 

Levertijden afvalcontainers

Onze afvalcontainers worden op de eerstvolgende werkdag en in overleg geleverd. Heb je haast? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vaak kunnen wij regelen dat je afvalcontainer dezelfde dag nog wordt geleverd.

Goedkope afvalcontainer huren

Maak je opruimklus eenvoudig en betaalbaar met een goedkope afvalcontainer van Afval.nl. Snel leverbaar en voordelig, bieden onze afvalcontainers een efficiënte en duurzame oplossing om van je grofvuil af te komen.

Waarom Afval.nl?

  1. Diverse afmetingen: Kies uit verschillende formaten grofvuilcontainers die perfect passen bij jouw opruimklus.
  2. Milieuvriendelijke afvoer: Wij verwerken en recyclen jouw grofvuil op een duurzame manier.
  3. Geen vergunning nodig: Bij Afval.nl nemen wij de zorgen over vergunningen uit handen. Wij regelen de logistiek voor jou.
  4. Snel en betrouwbaar: Jouw tijd is kostbaar, daarom streven wij naar een snelle en betrouwbare levering en ophaalservice, zonder gedoe.
  5. Transparante prijzen: Al onze prijzen zijn inclusief btw, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Huur een afvalcontainer bij Afval.nl

Bij Afval.nl begrijpen we dat elke klus uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor het huren van de juiste container. Of je nu bouw- en sloopafval hebt, tuinafval wilt afvoeren, of bedrijfsafval moet opruimen, wij hebben de perfecte oplossing. Nadat je de gewenste afvalcontainer hebt gekozen en besteld, wordt deze snel geplaatst op de door jou aangewezen locatie. Onze flexibele huurperiodes stellen je in staat om de container zo lang als nodig te houden, en met een ruime keuze aan formaten, zoals kuub containers, zorgen we ervoor dat je de juiste hoeveelheid afval gemakkelijk en direct kunt afvoeren.

Wanneer de afvalcontainer is geplaatst, kun je aan de slag met het afvoeren van jouw afval. Mocht je onverwacht meer tijd nodig hebben, dan regelen wij eenvoudig een verlenging van de huurperiode voor de container. Met onze snelle service wordt een volle container op de volgende werkdag opgehaald, waarna de afvalstroom professioneel wordt verwerkt.

Onze transparante tarieven en flexibele diensten maken het huren van de juiste container een probleemloze ervaring. Ga naar container huren voor een containeroplossing die past bij jouw specifieke behoeften.

Veelgestelde vragen

Wat kost een afvalcontainer?

Bekijk onze tarieven op de tarievenpagina. Onze tarieven zijn all-in, inclusief huur, transport en verwerking.

Waar mag ik een afvalcontainer plaatsen?

Onze afvalcontainers passen op een parkeerplaats, behalve de 10 m3 containers, die iets meer ruimte nodig hebben. In de meeste woonplaatsen mag je de container op een parkeerplaats zetten, zolang je het overige verkeer niet hindert. Heb je een parkeervergunning nodig? Dan geldt dit meestal ook voor het plaatsen van een afvalcontainer.

Je kunt de afvalcontainers ook op je eigen terrein laten plaatsen. Zorg dan wel voor voldoende ruimte voor onze chauffeurs om de container te plaatsen en later weer op te halen. Het plaatsen van een container op eigen terrein is op eigen risico. Tijdens het plaatsen van de container kan schade ontstaan aan je terrein doordat de vrachtwagen over tegels of stenen rijdt. In dat geval is het wellicht handiger om de afvalcontainers elders te plaatsen.

Hoe lang mag de afvalcontainer blijven staan?

Je mag de afvalcontainer van Afval.nl 8 weken laten staan zonder extra kosten. Wil je de container langer huren? Dat kan tegen een huurtarief.

Mijn afvalcontainer is vol

Als de gehuurde container vol is, kun je deze eenvoudig laten ophalen. Voer een ophaalopdracht in via je account op Afval.nl. Lukt dat niet? Neem dan contact op met de klantenservice om de container te laten ophalen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur op 088 - 472 15 00.

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 379,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 479,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 129,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop