Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Container huren in Den Haag

Container huren in Den Haag? Bekijk deze pagina voor meer informatie!
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Een container huren in Den Haag

Ga je verbouwen of wil je beginnen aan een groot tuinproject in Den Haag? Huur dan snel jouw bouwcontainer bij Afval.nl. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een container voor het afvoeren van afval.

De voordelen van een container huren in Den Haag

Een container huren in Den Haag heeft diverse voordelen:

 • Ruime keuze aan containers: Of het nu gaat om dakafval, grofvuil, puin of chemisch afval, wij hebben de juiste container voor jouw afvoerbehoeften.
 • Flexibele huurperiode: Als je de gehuurde container langer nodig hebt dan verwacht, kun je de huur eenvoudig verlengen, tegen een vast tarief, zonder verborgen kosten.
 • Professionele afvalverwerking: Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw afval op een professionele manier wordt afgevoerd en verwerkt.
 • Landelijke dekking: We bieden een landelijke dekking, zodat je overal in de regio Den Haag gemakkelijk een container kunt huren.
 • Ondersteuning bij vergunningen: Als je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container, helpen we je daar graag bij.
 • Geen verborgen kosten: Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Ontdek onze transparante tarieven zonder verborgen kosten.

Aandachtspunten bij het huren van een container 

Bij het huren van een container in Den Haag zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden. Zorg er allereerst voor dat je de juiste container kiest voor het soort afval dat je wilt afvoeren. Of het nu gaat om groenafval, houtafval, bouwafval of dakafval, elke afvalstroom vereist een specifieke container. Controleer ook of de locatie waar de container geplaatst moet worden geschikt is en of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen op eigen terrein of op een parkeerplaats. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoelang je de container nodig hebt en of de huurperiode van enkele weken past bij je project. Zorg ervoor dat je de container op tijd bestelt, zodat je het afval snel en efficiënt kunt verwerken tijdens je verbouwing of klus.

Een container huur je bij Afval.nl

Bij Afval.nl begrijpen we dat het kiezen van de juiste container voor het afvoeren van verschillende soorten afval cruciaal is bij een project in Den Haag. Of je nu bezig bent met een verbouwing, het opruimen van groenafval of het verwijderen van dakafval, wij bieden een breed scala aan containers die geschikt zijn voor diverse afvalstromen. Met onze afvalcontainers in Den Haag, zorgen we ervoor dat je afval op een efficiënte en milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Of het nu gaat om een klein opruimproject of een grootschalige verbouwing, bij Afval.nl vind je altijd de juiste container die perfect past bij jouw behoeften.

Welke afvalsoorten halen we bij jou op?

Ga je aan de slag met de renovatie van je dak, of wil je een nieuw grasveld aanleggen? Bij Afval.nl vind je diverse containers voor het afvoeren van verschillende afvalsoorten tijdens je project. Ontdek hier welke afvalsoorten wij ophalen en welk type container hierbij hoort. 

Een container huren in Den Haag

Denk je al langer aan een nieuwe badkamer, keuken, of kan je tuin wel een nieuw tuinhuisje gebruiken? En ben je van plan zelf te gaan klussen of verbouwen, maar heb je geen idee wat je met al dat afval moet doen? Dan is een afvalcontainer huren bij Afval.nl dé oplossing voor jou. Wij leveren containers voor elke klus door heel Den Haag tegen aantrekkelijke prijzen. Bestel de gewenste container vandaag nog en begin morgen al aan je klusproject!

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 358,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 473,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

Veelgestelde vragen

Wat kost een container huren in Den Daag?

De huurprijs van een container hangt af van het afvalsoort en formaat van de container. Het tarief verschilt daardoor per klusproject. Bereken hier het tarief voor jouw klus.

Bij Afval.nl hechten we waarde aan transparante prijzen en vinden we een snelle service belangrijk. Daarom kun je bij ons het volgende verwachten:

 • Onze prijzen zijn all-in. Je zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan.
 • Snel en veilig betalen via iDEAL. 

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container is afhankelijk van je klusproject. Daarom zijn onze containers in drie verschillende formaten te huur in Den Haag, namelijk:

 • 3 m3
 • 6 m3
 • 10 m3 (open en dichte variant)

De meest gekozen afvalcontainer is de 6 m3 container.

Maar als je een kleine badkamer wil verbouwen, dan heb je misschien wel genoeg aan een 3m3 container. We adviseren om het aantal kuub afval dat je verwacht af te voeren ruim in te schatten. Zo voorkom je dat je container vol raakt, waardoor je een extra exemplaar moet bestellen. En dat is minder goed voor je portemonnee en het milieu!

Wat als mijn container te klein blijkt?

Moet je onverhoopt toch een extra container huren? Dat is geen probleem. Je kunt bij ons gemakkelijk een wisselopdracht indienen. Dan komen wij de volle container ophalen en zetten we meteen een nieuwe neer.

Waar komt mijn container te staan?

Al onze containers passen op een parkeerplaats bij jou voor de deur. Het is hierbij wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de vrachtwagen. Maak je je zorgen over anderen die afval in jouw container gooien? Dan kun je – indien beschikbaar – een afsluitbare 10 m3 container huren. Ook kun je een kleinere container huren en deze zelf afdekken met een zeil of net.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Den Haag voor bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval en grond- en graszoden afval. Elke afvalsoort wordt op een andere manier verwerkt. Het is dus belangrijk om de juiste afvalcontainer te kiezen.

Sluit je aan bij meer dan 10.000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

8

Anoniem

Gemakkelijk een container te regelen

Lees meer
10

Wilco

Snelle levering goeie service

Lees meer
7

Peter

Qua logistiek best goed geregeld. Jammer dat we op zaterdag geen container konden wisselen en dat je echt vroeg van tevoren het ophaal moment moet inplannen als de container in de weg staat voor vervolgactiviteiten. Relatief hoge prijs om schone grond af te voeren, maar dat zal voornamelijk zitten in de storting kosten.

Lees meer
9

Herma

Afspraak maken zo geregeld. Netjes weg gezet. En ophalen ook eenvoudig online doorgeven.

Lees meer
8,9

10009 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop