Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Den Haag

Bekijk tarieven Container bestellen
fhjeqbfhj

Bij Afval.nl bent u aan hét adres voor het huren van containers voor al uw afval door heel Nederland. Wilt u in Den Haag gaan verbouwen dan is het makkelijk om een container te huren. De container die u huurt wordt geplaatst bij het adres dat u heeft opgegeven. Een parkeerplaats is handig om een container te plaatsen. U kunt zonder gedoe uw afvalcontainer voor de deur kwijt. Heeft u een weinig tijd? Dat is voor Afval.nl geen enkel probleem. Als u bij ons huurt staat de container de volgende dag bij u in Den Haag voor de deur.

Een container huren Den Haag, kies Afval.nl

Op onze website kunt u snel en eenvoudig een container huren voor al uw tuin afval, grofvuil en meer. Met onze vele locaties is er zonder twijfel een locatie bij u in de buurt. Wanneer u een adres heeft opgegeven, worden de tarieven weergegeven. Wilt u een container huren in Den Haag, geef dan uw adres aan en kies uit verschillende containers. De lage prijzen van Afval.nl staan aangegeven inclusief bijkomende kosten. U zult bij ons nooit voor verassingen komen te staan. Wij hanteren een gratis huurtermijn van maximaal 8 weken. Een container huren in Den Haag kost voor zowel particulieren als bedrijven evenveel. U kunt bij ons online via IDEAL betalen. Voor bedrijven bestaat geldt dat er buiten de IDEAL betaling ook de mogelijkheid is om betalingen te voldoen doormiddel van een bankoverschrijving.

Soorten containers van Afval.nl

Wij bieden containers van drie verschillende groottes te huur aan in Den Haag. Containers huren in Den Haag kan bij ons in formaten van 3 m3, 6 m3 en 10 m3 containers. De twee kleinste maten containers passen allemaal gewoon op de parkeerplaats bij u voor de deur. De grootst genoemde container namelijk die van 10 m3 kan afgesloten worden. Zo voorkomt u dat anderen gebruik maken van uw gehuurde container. U bent als huurder van de container verantwoordelijk voor hoe de container verkeert bij het inleveren. Door een slot te gebruiken zorgt u ervoor dat de container met alleen het afgesproken materiaal is beladen. U kunt een container huren in Den Haag voor puin, grofvuil, tuin afval, tuinhout, bouw afval, dak en grond afval.

Wilt u meer weten over container huren Den Haag? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze website of neem contact op met onze klantenservice. Meer vragen en kunt u deze niet op de website vinden? Neem telefonisch contact op via 088 - 472 15 00.

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

Tips voor een container huren in Den Haag

DenhaagWij leveren containers in heel Den Haag, vandaag besteld is morgen geleverd!

Controleer bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container

Wist u dat onze 6 m3 container op een parkeerplaats past?

U kunt u container laten ophalen door in te loggen in uw account en daar de ophaalopdracht in te voeren.

Nog een container nodig? Plaats een wisselopdracht in uw account.