Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Bouwafval- en sloopafvalcontainer huren

Ga jij verbouwen? Met een bouwafvalcontainer ben je snel van alle zooi af.
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in. Je container wordt geplaatst en opgehaald als hij vol zit. Daarbij mag je de container dus 8 weken laten staan.

Morgen al voor de deur

Bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan doen we ons uiterste best om morgen al bij jou op de stoep te staan. Maar soms zit het verkeer of het leven ons een beetje tegen. Wil je écht op safe spelen? Bestel dan wat ruimer van tevoren!

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, de container mag 8 weken blijven staan. Maar wat als je meer tijd nodig hebt? Geen zorgen! Je kunt de huurperiode verlengen. Zo blijf je flexibel, wat de grootte van je klus ook is.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Afvalland!

Als één van de pioniers introduceerden wij het online huren van containers. Zowel bedrijven als particulieren weten sindsdien hun weg naar ons te vinden. Onze ervaring en betrouwbaarheid maken het verschil in de branche.

Huur direct een bouw & sloopafval container

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 9 - 10 m3 dicht

vanaf € 509,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 479,00

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 379,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 270,00

Snel en betrouwbaar een bouwafvalcontainer huren

Tijdens een grote verbouwing van je badkamer of een bedrijfsklus wil je graag het bouw- en sloopafval snel en vlot afvoeren. Het huren van een bouwcontainer is dan een praktische en duurzame oplossing. Diverse soorten bouwafval voer je in een daarvoor bestemde container moeiteloos af. Bij Afval.nl kun je particulier en zakelijk snel een container huren voor het wegvoeren van bouw- en sloopafval. Wanneer je een bestelling voor 23:59 uur plaatst, dan wordt je container de eerstvolgende werkdag al bezorgd. Ervaar het gemak van een huurcontainer voor bouwafval en ontdek onze verschillende maten bouwcontainers.

Container huren voor bouwafval

Een bouwafvalcontainer biedt uitkomst als je voor een klus of verbouwing zand, gips, metaal, hout, kunststof of plastic wilt afvoeren. Voordat je een bouwcontainer huurt, is het essentieel om na te gaan wat voor afvalsoort je hebt. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Het is belangrijk om daarom goed te letten op het scheiden van afvalsoorten. Bekijk ons handige overzicht met afvalsoorten en vervolgens kies je een passende huur bouwcontainer.

Onze chauffeurs plaatsen de containers de eerstvolgende werkdag voor je deur of op de door jou aangegeven veilige en praktische plek. In het bestelproces kun je aangeven dat je bij de aflevering/plaatsing van je container aanwezig wilt zijn. Wil je de chauffeur instructies geven bij het afleveren van de bouwcontainer? Geef in het bestelproces aan dat de chauffeur je een kwartier van tevoren belt voor het plaatsen van de bouwafval container. Nadat wij de container plaatsen, ben je klaar om aan je klus te beginnen. Als je al het bouwafval hebt weggegooid, kun je bij ons aangeven dat wij de container kunnen ophalen. Naast een snelle breng- en ophaalservice bieden wij aantrekkelijke all-in-tarieven voor onze particuliere en zakelijke klanten. Bovendien profiteer je als klant de eerste 4 weken van een huurvrije periode. Ideaal als je bezig bent met een grotere klus en voor een langere periode een bouwcontainer wilt huren. 

Wat mag er wel en niet in een bouwcontainer?

Een bouwcontainer is onmisbaar tijdens een kleine of grote verbouwing in huis of op kantoor. Door afval op een juiste manier te scheiden, draag je bij aan een duurzaam milieu. Wil je weten welk afval wel of niet in een bouwcontainer hoort? Bekijk hieronder welke afvalsoorten wel en niet in een bouwafval container mogen:

Wel

 •         Puin (alleen bij een 10m3 container en maximaal 50%)
 •         Gips
 •         Zand (maximaal 10%)
 •         Metaal
 •         Hout
 •         Papier
 •         Karton
 •         Kunststof
 •         Plastic
 •         Huisraad

Niet

 •         Dakafval met teerresten
 •         Matrassen
 •         Asbest of asbestverdacht materiaal
 •         Gevaarlijk of chemisch afval
 •         Te veel vuil: niet meer dan 20 centimeter boven de rand vullen
  bouwafval container huren met vrijblijvend advies

Verschillende maten bouwcontainers

Bij Afval.nl kun je verschillende maten bouwcontainers huren. Wij bieden bouwcontainers in de maten 3m3, 6m3 en 10m3. Onze 3m3 en 6m3 containers zijn zeer geschikt voor kleine verbouwingen in een kamer of badkamer. Ben je van plan om meerdere kamers of kantoorruimtes te verbouwen? Dan is een 10m3 bouwafval container huren een geschikte optie. Onze tip is om een grotere container dan een te kleine container te huren. De kosten voor het huren van een extra container zijn namelijk een stuk hoger. Ontdek in dit overzicht de tarieven van onze containers.

Bouwcontainer huren bij Afval.nl

Een bouwafval container huren is dankzij ons gebruiksvriendelijke bestelsysteem makkelijker dan je denkt! Na het invoeren van je postcode, kies je uit het overzicht van containers de gewenste bouwcontainer, passend bij jouw behoeften. Vervolgens bevestig je jouw bestelling en wordt de container de eerstvolgende werkdag voor je deur of op de jou aangegeven plek afgeleverd. In het besteloverzicht kun je aangeven of je wel of niet bij de plaatsing van de container aanwezig wilt zijn. 

Een puincontainer huren? Zo werkt het!

Wil je verbouwen en heb je een bouwcontainer nodig? Een container voor bouwafval huren doe je als volgt:

1. Bepaal welke bouwcontainer je nodig denkt te hebben

De grootte van de bouwafvalcontainer is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid afval. Op basis daarvan kies je de juiste maat puincontainer. Onze kleinste container heeft afmetingen van minder dan 3 m3 en onze grootste variant is 10 m3. Bedenk vooraf welk soort afval je hebt. Het soort afval heeft veel invloed op de huurprijs van de container.  

2. Contactgegevens invullen

De tweede stap van het bestelproces is het invullen van jouw contactgegevens en de locatie waar de container afgeleverd moet worden. Vervolgens bevestig je jouw container bestelling. Als je vandaag een container bestelt, dan kun je de volgende werkdag jouw vuilcontainer verwachten.

Huur een container voor bouwafval bij Afval.nl 

Of je nu een bouwafvalcontainer voor een kleine klus nodig hebt, of een oplossing zoekt voor het vervoeren van bouwafval voor een grootschalige kantoorverbouwing, bij Afval.nl ben je aan het juiste adres. Als de specialist op het gebied van containerverhuur bieden wij een divers assortiment aan huurcontainers voor particulier en zakelijk gebruik. Heb je vragen over onze verhuurservice of wil je graag deskundig advies bij het selecteren van de juiste maat bouwcontainer? Neem gerust contact met ons op of bel onze klantenservice op 088 – 472 15 00. Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag telefonisch, per mail en via de Live Chat.

Ben je van plan om te gaan verbouwen of zit je midden in een verbouwing? Een bouwafval container huren doe je gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Wij hebben landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar je woont, het is altijd mogelijk om een bouwafval container te huren bij Afval.nl! Bovendien leveren wij zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Een bouwafval container huren kun je direct doen. Als je direct een container besteld, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Bovendien is Afval.nl een ervaren leverancier. Hierdoor kun je bij ons een bouwafval container huren met veel leuke voordelen. Bij veel bouwafval containers die je kun huren van andere leveranciers zijn er verborgen kosten. Wij geloven echter in eerlijkheid over de prijs. Daarom hanteren wij scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op Afval.nl. Bovendien is het bij ons mogelijk dat je door middel van iDeal betaalt.

Afmetingen van bouwafval containers

Wij van Afval.nl hebben een redelijk grote selectie bouwafval containers waar je uit kun kiezen. Zo zit er altijd wel een geschikte container tussen. Bij Afval.nl kun je moeiteloos de juiste bouwafval container huren. Je kunt namelijk bij ons met een paar klikken op de knop een bouwafval container huren in de volgende maten: 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Dit zijn standaard afmetingen die meestal worden gebruikt door particulieren en bedrijven. Er zal vast en zeker een container tussen zitten in ons aanbod die voldoet aan al jouw wensen.

Plaatsing van de gehuurde bouwafval container

Klantvriendelijkheid vinden wij van Afval.nl erg belangrijk. Daarom denken wij altijd mee tijdens het plaatsen van de gehuurde bouwafval container. Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste, veilige en praktische plek. Het kan zo voorkomen dat dit voor jouw deur is. Daarnaast is het bij Afval.nl tevens mogelijk dat je van tevoren aangeeft dat de chauffeur voor het plaatsen van container contact met je opneemt. bouwafval container huren kan bij Afval.nl snel én volledig naar jouw wensen.

Een bouwafval container huren doe je door middel van ons duidelijke bestelsysteem. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je aanwezig wil zijn tijdens het plaatsen. Het is in dat geval mogelijk dat je een kwartier van tevoren even gebeld wordt door de chauffeur. Op die manier ben je op de hoogte wanneer de container geleverd wordt en kun je instructies geven tijdens het plaatsen van de container.

Moeiteloos en snel bouwafval container huren

Een bouwafval container huren kan gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Bedenk echter wel altijd voordat je een bouwafval container gaat huren wat voor soort afval je hebt. Het kan namelijk voorkomen dat je afval hebt dat niet bij elkaar mag. In heel Nederland moet afval gescheiden aangeleverd worden. Het is dus van groot belang dat je de juiste bouwafval container selecteert voor jouw afval. Wij helpen je graag bij het selecteren van de passende bouwafval container. Dankzij ons duidelijke overzicht met alle afvalsoorten, kun je al snel de juiste container selecteren.

Afvalsoorten scheiden

Daarnaast willen wij je op het hart drukken dat je goed bedenkt welk afval je hebt. Gooi altijd jouw soort afval in de bijbehorende container. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Een bouwafval container huren kan gemakkelijk als je let op het scheiden van afvalsoorten. Zorg dus met andere woorden echt voor goede scheiding van jouw afval. Doe je dit niet, dan kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu en goede afvalscheiding draagt daar zeker aan bij. Een bouwafval container huren hoeft niet moeilijk te zijn!

 

Wat mag er in een container voor bouw & sloopafval?

In onze bouw- en sloopafval container mogen de volgende afvalsoorten:

 • Grofvuil of huisraad
 • Schoon puin (Let op! Bij 10 m3 container max. 50%)* 
 • Gips
 • Hout
 • Zand / Grond (maximaal 10%)
 • Metalen
 • Glas (zoals flesglas of oude ramen)
 • Papier / Karton
 • Plastics
 • Kunststoffen

Tip: huur een container voor schoon puin als je meer dan 50% puin hebt als bouwafval. Vaak ben je dan voordeliger uit.

Wat mag er niet in een container voor Bouw & sloopafval

Er zijn uiteraard ook zaken die niet thuis horen in een container voor bouw- en sloopafval. De volgende afvalstromen worden als verontreiniging beschouwd en mogen om die reden niet worden aangeboden als gemengd Bouw & sloopafval, sloopafval. Indien onderstaande afvalstromen worden aangetroffen worden deze op basis van nacalculatie aan u doorberekend.

 • Klein gevaarlijk afval (zoals verf, accu’s, batterijen en olie)
 • Elektronische apparaten (deze kunt u kosteloos inleveren bij uw gemeentewerf)
 • Asbest of asbestverdacht afval (zoals golfplaten) 
 • Dakafval (zoals dakleer, dakgrind of bituum-afval)
 • Koelkast / Vriezer  
 • Autobanden
 • Keramisch glas
 • Asfalt
 • Verbrand hout
 • Matrassen (deze kunt u gratis inleveren bij uw gemeente of de winkel waar u nieuwe heeft gekocht).

Belangrijk om te weten:

Asbest

Heb je asbest of asbestverdacht materiaal? Neem dan contact op met onze klanten service. Bij twijfel altijd contact opnemen. 

 

Matrassen

Wanneer er matrassen worden aangetroffen in jouw bouwcontainer worden deze apart aan jeu doorberekend (verwerkingskosten variëren van € 30,- tot € 150,- per matras).

Familie Meijer, Alkmaar

Hebben een 6m3 bouw- en sloopafval container gehuurd voor de verbouwing van hun keuken.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop