Ga naar hoofdinhoud

Ruim 9000 klussers beoordelen ons met een ⭐️ 8,9

Bouwafval en sloopafval container huren

Ga jij verbouwen? Met een bouwafval container ben je snel van alle zooi af.

Container huren

Op werkdagen voor 23:59 besteld = morgen GRATIS geleverd*

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in. Je container wordt geplaatst en opgehaald als hij vol zit. Daarbij mag je de container dus 8 weken laten staan.

Morgen al voor de deur

Bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan doen we ons uiterste best om morgen al bij jou op de stoep te staan. Maar soms zit het verkeer of het leven ons een beetje tegen. Wil je écht op safe spelen? Bestel dan wat ruimer van tevoren!

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, de container mag 8 weken blijven staan. Maar wat als je meer tijd nodig hebt? Geen zorgen! Je kunt de huurperiode verlengen. Zo blijf je flexibel, wat de grootte van je klus ook is.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Afvalland!

Als één van de pioniers introduceerden wij het online huren van containers. Zowel bedrijven als particulieren weten sindsdien hun weg naar ons te vinden. Onze ervaring en betrouwbaarheid maken het verschil in de branche.

Huur direct een bouw & sloopafval container

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 9 - 10 m3 dicht

€ 504,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 476,99

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 363,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

Wat mag er in een container voor bouw & sloopafval?

In onze bouw- en sloopafval container mogen de volgende afvalsoorten:

 • Grofvuil of huisraad
 • Schoon puin (Let op! Bij 10 m3 container max. 50%)* 
 • Gips
 • Hout
 • Zand / Grond (maximaal 10%)
 • Metalen
 • Glas (zoals flesglas of oude ramen)
 • Papier / Karton
 • Plastics
 • Kunststoffen

Tip: huur een container voor schoon puin als je meer dan 50% puin hebt als bouwafval. Vaak ben je dan voordeliger uit.

Wat mag er niet in een container voor Bouw & sloopafval

Er zijn uiteraard ook zaken die niet thuis horen in een container voor bouw- en sloopafval. De volgende afvalstromen worden als verontreiniging beschouwd en mogen om die reden niet worden aangeboden als gemengd Bouw & sloopafval, sloopafval. Indien onderstaande afvalstromen worden aangetroffen worden deze op basis van nacalculatie aan u doorberekend.

 • Klein gevaarlijk afval (zoals verf, accu’s, batterijen en olie)
 • Elektronische apparaten (deze kunt u kosteloos inleveren bij uw gemeentewerf)
 • Asbest of asbestverdacht afval (zoals golfplaten) 
 • Dakafval (zoals dakleer, dakgrind of bituum-afval)
 • Koelkast / Vriezer  
 • Autobanden
 • Keramisch glas
 • Asfalt
 • Verbrand hout
 • Matrassen (deze kunt u gratis inleveren bij uw gemeente of de winkel waar u nieuwe heeft gekocht).

Belangrijk om te weten:

Asbest

Heb je asbest of asbestverdacht materiaal? Neem dan contact op met onze klanten service. Bij twijfel altijd contact opnemen. 

 

Matrassen

Wanneer er matrassen worden aangetroffen in jouw bouwcontainer worden deze apart aan jeu doorberekend (verwerkingskosten variëren van € 30,- tot € 150,- per matras).

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Dix

Goede ervaring

Lees meer
10

Martijn

goede prijs en prima service

Lees meer
10

Beste Bouw RSP

zonder problemen en op tijd

Lees meer
9

Grandiek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Lees meer
8,9

9968 reviews

Lees wat klanten vinden

Snel en betrouwbaar een container voor bouwafval huren.

Ben je van plan om te gaan verbouwen of zit je midden in een verbouwing? Een bouwafval container huren doe je gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Wij hebben landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar je woont, het is altijd mogelijk om een bouwafval container te huren bij Afval.nl! Bovendien leveren wij zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Een bouwafval container huren kun je direct doen. Als je direct een container besteld, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Bovendien is Afval.nl een ervaren leverancier. Hierdoor kun je bij ons een bouwafval container huren met veel leuke voordelen. Bij veel bouwafval containers die je kun huren van andere leveranciers zijn er verborgen kosten. Wij geloven echter in eerlijkheid over de prijs. Daarom hanteren wij scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op Afval.nl. Bovendien is het bij ons mogelijk dat je door middel van iDeal betaalt.

Afmetingen van bouwafval containers

Wij van Afval.nl hebben een redelijk grote selectie bouwafval containers waar je uit kun kiezen. Zo zit er altijd wel een geschikte container tussen. Bij Afval.nl kun je moeiteloos de juiste bouwafval container huren. Je kunt namelijk bij ons met een paar klikken op de knop een bouwafval container huren in de volgende maten: 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Dit zijn standaard afmetingen die meestal worden gebruikt door particulieren en bedrijven. Er zal vast en zeker een container tussen zitten in ons aanbod die voldoet aan al jouw wensen.

Plaatsing van de gehuurde bouwafval container

Klantvriendelijkheid vinden wij van Afval.nl erg belangrijk. Daarom denken wij altijd mee tijdens het plaatsen van de gehuurde bouwafval container. Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste, veilige en praktische plek. Het kan zo voorkomen dat dit voor jouw deur is. Daarnaast is het bij Afval.nl tevens mogelijk dat je van tevoren aangeeft dat de chauffeur voor het plaatsen van container contact met je opneemt. bouwafval container huren kan bij Afval.nl snel én volledig naar jouw wensen.

Een bouwafval container huren doe je door middel van ons duidelijke bestelsysteem. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je aanwezig wil zijn tijdens het plaatsen. Het is in dat geval mogelijk dat je een kwartier van tevoren even gebeld wordt door de chauffeur. Op die manier ben je op de hoogte wanneer de container geleverd wordt en kun je instructies geven tijdens het plaatsen van de container.

Moeiteloos en snel bouwafval container huren

Een bouwafval container huren kan gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Bedenk echter wel altijd voordat je een bouwafval container gaat huren wat voor soort afval je hebt. Het kan namelijk voorkomen dat je afval hebt dat niet bij elkaar mag. In heel Nederland moet afval gescheiden aangeleverd worden. Het is dus van groot belang dat je de juiste bouwafval container selecteert voor jouw afval. Wij helpen je graag bij het selecteren van de passende bouwafval container. Dankzij ons duidelijke overzicht met alle afvalsoorten, kun je al snel de juiste container selecteren.

Afvalsoorten scheiden

Daarnaast willen wij je op het hart drukken dat je goed bedenkt welk afval je hebt. Gooi altijd jouw soort afval in de bijbehorende container. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Een bouwafval container huren kan gemakkelijk als je let op het scheiden van afvalsoorten. Zorg dus met andere woorden echt voor goede scheiding van jouw afval. Doe je dit niet, dan kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu en goede afvalscheiding draagt daar zeker aan bij. Een bouwafval container huren hoeft niet moeilijk te zijn!

Wat mag echt niet in een bouwafval container?

Er zitten weinig voorwaarden verbonden aan een bouwafval container huren. Toch zijn er een aantal zaken waar je van op de hoogte moet zijn. Zo zijn er zaken die echt niet in een container mogen. Hieronder zijn deze opgenoemd:

Raadpleeg onze bouw- en sloopafval pagina om de exacte specificaties te lezen

Asbesthoudende onderdelen
Dakafval met teerresten
Te veel vuil: niet meer dan 20 centimeter boven de rand vullen
bouwafval container huren met vrijblijvend advies

Een bouwafval container huren is soms maatwerk. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen over het scheiden van het afval of welke omvang je nodig hebt? Bel ons gerust zodat wij je kunnen adviseren tijdens het selecteren van jouw container of puinbak. U kun ons altijd tegen het lokale tarief bellen op 088 – 472 15 00. Ons team staat klaar voor al jouw vragen omtrent het proces om een bouwafval container huren.

Familie Meijer, Alkmaar

Hebben een 6m3 bouw- en sloopafval container gehuurd voor de verbouwing van hun keuken.