Ga naar hoofdinhoud

Ruim 9000 klussers beoordelen ons met een ⭐️ 8,9

Container laten plaatsen

Huur eenvoudig en snel een container bij Afval.nl

Direct een container bestellen

Op werkdagen geldt: Vandaag besteld is morgen geleverd!

Container laten plaatsen

Afval.nl plaatst jouw container op werkdagen op het door je opgegeven adres. Onze chauffeurs rijden vrijwel allemaal in portaalwagens. Dat houdt in dat jouw container achterwaarts van de vrachtwagen getakeld wordt en zo op zijn plek wordt gezet. Houd er dus rekening mee dat de chauffeur hier wel wat ruimte voor nodig heb . Om die reden is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een container over een muurtje te plaatsen.

Onze containers passen op een parkeerplaats. Daarom is er altijd wel een goede plek te vinden om jouw container te plaatsen. Weet je niet zeker of de container op de door je gewenste plek geplaatst kan worden? Zorg er dan voor dat je aanwezig bent tijdens een container laten plaatsen. je kunt dan met de chauffeur overleggen wat voor je de beste en meest praktische plek is.

Container laten plaatsen

Wil je een container laten plaatsen? Wij hebben wat tips voor je! Met deze tips zal het plaatsen soepel en moeiteloos verlopen. Een ideale situatie voor alle betrokkenen.

Handige tips voor het plaatsen van een container

Houd een parkeerplaats vrij door deze bezet te houden met bijvoorbeeld jouw auto, pionnen of een afzetlint Informeer bij jouw gemeente of je een vergunning nodig heb voor de container. Een vergunning is niet nodig op eigen grond of openbare weg. Bij betaald parkeren adviseren wij tevens contact op te nemen met jouw gemeente. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent voor de chauffeur
Houd rekening met het gewicht van de container en de wagen, wanneer je er voor kiest om de container op eigen terrein te plaatsen. Tegels kunnen hierdoor verzakken of breken. Wij adviseren je om rijplaten neer te leggen. Plaatsen op eigen terrein is altijd op eigen risico.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag! Onze klantenservice is op werkdagen van 08:00 tot en met 17:00 telefonisch bereikbaar op 088 - 472 15 00.

 

 

 

 

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 363,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 476,99

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Dix

Goede ervaring

Lees meer
10

Martijn

goede prijs en prima service

Lees meer
10

Beste Bouw RSP

zonder problemen en op tijd

Lees meer
9

Grandiek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Lees meer
8,9

9968 reviews

Lees wat klanten vinden