Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

10 m3 puincontainer

Voor sloopwerk adviseren we onze voordelig geprijsde 6m³ puincontainers; 10m³ is te zwaar om veilig te tillen. Bestel direct jouw 6m3 voor € 168,00 bij Afval.nl voor efficiënt puinafvoer!
Direct bestellen

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

10 m3 puin container huren

Optimaliseer je sloopwerk met onze 6m³ puincontainers!

Ben je bezig met sloopwerkzaamheden zoals het afbreken van muurtjes of betonnen vloeren? Dan weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbare oplossing te hebben voor het afvoeren van het puin. Bij Afval.nl begrijpen we dat volledig. Daarom willen we je graag informeren over een belangrijk aspect van onze containerservice.

Hoewel onze 10m³ containers ideaal zijn voor diverse soorten afval bij grootschalige projecten, zijn ze niet geschikt voor puinafval. Dit komt doordat het gewicht van puin in een 10m³ container te zwaar is om veilig door onze wagens omhoog getild te worden. Veiligheid en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel, dus we bieden deze optie bewust niet aan om risico's te vermijden.

Maar geen zorgen! Voor puinafval hebben we een perfecte oplossing: onze 6m³ puincontainers. Deze containers zijn speciaal ontworpen om het zware puin dat vrijkomt bij jouw sloopwerkzaamheden efficiënt af te voeren. Bovendien zijn ze extra voordelig geprijsd, zodat je kosten bespaart terwijl je jouw projecten met succes voltooit.

Kies voor gemak, veiligheid en efficiëntie bij het afvoeren van je puin. Bestel vandaag nog je 6m³ puincontainer bij Afval.nl en zorg ervoor dat je sloopproject soepel verloopt. Ons team staat klaar om je snel en betrouwbaar van dienst te zijn, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je werkzaamheden afronden met een tevreden gevoel.

Formaat 10 m3 puincontainer

Een 10 m3 puincontainer heeft de volgende formaten:

H 1.6m x 1.9m x L 3.6m

De formaten van een 10 m3 kunnen wel eens afwijken maar je bent altijd zeker van een inhoud van 10 m3.

Wat mag er in een puincontainer?

 • bakstenen
 • dakpannen
 • tegels
 • (gewapend) Beton
 • tuingrind (geen dakgrind)
 • gips (niet meer dan 5%)

Wat mag er niet in een puincontainer?

 • asbest of asbestverdacht materiaal (zie hieronder)
 • gasbeton
 • puinzakken (zie hieronder)
 • dakgrind
 • grond
 • asfalt
 • verbrand hout

Levertijd en bezorging

Timing is alles, je wilt namelijk niet aan je klus beginnen zonder een 10 m3 puincontainer voor de deur. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw container altijd snel geleverd kan worden.

Bestel je op werkdagen dan wordt de container de volgende werkdag al geleverd.

Je kunt meestal kiezen voor een tijdsvak, zodat jij precies weet wanneer jouw container geleverd wordt.

Bezorging 10 m3 puincontainer

De container wordt gebracht met een "portaalwagen". De container wordt altijd op de openbare weg geplaatst, het liefst op een parkeerplaats. Eventueel kan de container op eigen risico op eigen terrein worden geplaatst. Markeer vooraf jouw gewenste plek zodat de container altijd goed geplaatst wordt. 

Container ophalen

Ben je klaar met klussen? Laat jouw volle container dan weer ophalen. Via jouw account kun je de container laten ophalen. Snel geregeld!

Container omwisselen

Nog niet klaar met jouw klus, maar is de container wel al vol? Laat jouw container omwisselen voor een nieuwe lege container. Wij halen de volle container op en plaatsen tegelijkertijd een nieuwe lege container. Zo kun jij zonder oponthoud snel weer verder met jouw klus.

Inloggen op jouw account

Huur direct een puin container

Voor schoon puin, beton en tegels bieden wij een 3m3 en 6m3 container aan.

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

6 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 6 m3

€ 168,00

Veilig bestellen

Trustmark webshop