Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

10m3 bouwafval container

Actie prijs: € 470,00 all-in tarief incl. btw • Gratis geleverd • Super scherpe all-in tarieven • Klantenservice altijd bereikbaar ⭐ Beoordeeld met een 8,9
Direct bestellen

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Waarom klanten kiezen voor Afval.nl

Scherpe all-in prijs

Van verrassingen houden we niet, daarom is onze prijs altijd all-in. Je container wordt geplaatst en opgehaald als hij vol zit. Daarbij mag je de container dus 8 weken laten staan.

Morgen al voor de deur

Bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan doen we ons uiterste best om morgen al bij jou op de stoep te staan. Maar soms zit het verkeer of het leven ons een beetje tegen. Wil je écht op safe spelen? Bestel dan wat ruimer van tevoren!

8 weken huur

Grote klus? Neem je tijd, de container mag 8 weken blijven staan. Maar wat als je meer tijd nodig hebt? Geen zorgen! Je kunt de huurperiode verlengen. Zo blijf je flexibel, wat de grootte van je klus ook is.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Afvalland!

Als één van de pioniers introduceerden wij het online huren van containers. Zowel bedrijven als particulieren weten sindsdien hun weg naar ons te vinden. Onze ervaring en betrouwbaarheid maken het verschil in de branche.

Omschrijving 10m3 bouwafval container 

Met een 10m3 bouwafval container voor de deur ben jij helemaal klaar om te beginnen aan jouw klus. De container wordt bij jouw voor de deur geplaatst en past op een parkeerplaats. In deze container mag je al het afval dat vrij komt tijdens het klussen gooien, van badkuip tot kartonnen doos. 

Formaat 10m3 bouwafval container

Een 10m3 bouwafval container heeft de volgende formaten:

H 1.6m x 1.9m x L 3.6m

De formaten van een 10m3 kunnen wel eens afwijken maar je bent altijd zeker van een inhoud van 10m3.

Wat mag er in een bouwafval container?

In onze bouw- en sloopafval container mogen de volgende afvalsoorten:

 • Grofvuil of huisraad
 • Schoon puin (Let op! Bij 10 m3 container max. 50%)* 
 • Gips
 • Hout
 • Zand / Grond (maximaal 10%)
 • Metalen
 • Glas (zoals flesglas of oude ramen)
 • Papier / Karton
 • Plastics
 • Kunststoffen

Wat mag er niet in deze bouwafval container?

Er zijn uiteraard ook zaken die niet thuis horen in een container voor bouw- en sloopafval. De volgende afvalstromen worden als verontreiniging beschouwd en mogen om die reden niet worden aangeboden als gemengd bouwafval, sloopafval. Indien onderstaande afvalstromen worden aangetroffen worden deze op basis van nacalculatie aan u doorberekend.

 • Klein gevaarlijk afval (zoals verf, accu’s, batterijen en olie)
 • Elektronische apparaten (deze kunt u kosteloos inleveren bij uw gemeentewerf)
 • Asbest of asbestverdacht afval (zoals golfplaten) 
 • Dakafval (zoals dakleer, dakgrind of bituum-afval)
 • Koelkast / Vriezer  
 • Autobanden
 • Keramisch glas
 • Asfalt
 • Verbrand hout
 • Matrassen (deze kunt u gratis inleveren bij uw gemeente of de winkel waar u nieuwe heeft gekocht)

Levertijd en bezorging

Timing is alles, je wilt namelijk niet aan je klus beginnen zonder een 6m3 bouwafval container voor de deur. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw container altijd snel geleverd kan worden.

Bestel je op werkdagen dan wordt de container de volgende werkdag al geleverd.

Je kunt meestal kiezen voor een tijdsvak, zodat jij precies weet wanneer jouw container geleverd wordt.

Bezorging 10m3 bouwafval container

De container wordt gebracht met een "portaalwagen". De container wordt altijd op de openbare weg geplaatst, het liefst op een parkeerplaats. Eventueel kan de container op eigen risico op eigen terrein worden geplaatst. Markeer vooraf jouw gewenste plek zodat de container altijd goed geplaatst wordt. 

Container ophalen

Ben je klaar met klussen? Laat jouw volle container dan weer ophalen. Via jouw account kun je de container laten ophalen. Snel geregeld!

Container omwisselen

Nog niet klaar met jouw klus, maar is de container wel al vol? Laat jouw container omwisselen voor een nieuwe lege container. Wij halen de volle container op en plaatsen tegelijkertijd een nieuwe lege container. Zo kun jij zonder oponthoud snel weer verder met jouw klus.

Inloggen op jouw account

Dichte container nodig?

Wij hebben ook een 10m3 in een dichte variant. Zo voorkom je dat andere afval in jouw container gooien of dat het afval weg waait. Container kan afwijken van de afbeelding. Je kunt ook kiezen voor een maatje kleiner, de 6m3 container

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 9 - 10 m3 dicht

€ 499,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
9

Bart

Goed

Lees meer
10

Jesse Breeuwsma

Top. Super snel geleverd en alles precies op afspraak.

Lees meer
8

Nico

Snel kunnen regelen, maar konden op de afgesproken tijd geen container brengen

Lees meer
1

A.E. van Deelen

De ervaring was op zijn zachts gezegd slecht. Afval . NL is minimaal 4 keer niet zijn belofte na gekomen. 1. ik bestel(en betaal voor) een dichte 10m3 container en krijg een open container geleverd. 2. Na contact met de klantenservice wordt mij voor de volgende dag 1ste werk beloofd de container te wisselen. 3. Om 08:30 uur de volgende dag nog geen container, gebeld met de klantenservice, zij zoeken het uit en beloven z.s.m. terug te bellen. 4. Om 09:30 uur zelf maar weer gebeld met klantenservice, krijg dezelfde belofte. Om 10:00 uur maar weer zelf gebeld, enigszins geïrriteerd inmiddels(ik zat tenslotte al vanaf 06:00 uur op een container te wachten), na geruime tijd in de wacht te horen gekregen dat de container voor de middag in de planning stond. De medewerkster van de klantenservice vond mij bijzonder respectloos(ik was boos) en sprak mij hier op aan, daarop heb ik verzocht om een leidinggevende, want 4 x je belofte breken daar vind ik ook wat van op het gebied van respect. dat kon niet dus gevraagd om gebeld te worden. dit alles vond plaats op 26 maart en ik ben nog niet gebeld(vandaag is 24 april)

Lees meer
10

Edwin

Alles was duidelijk en overzichtelijk. En volgens afspraak gebracht en gehaald. Top.

Lees meer
8

Henk Beentjes Tegelwerken

Goed

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop