Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Het vullen van uw container

Jouw container staat nu voor de deur. Tijd om te vullen!

Stap 1

Op werkdagen geldt: Vandaag besteld, morgen geleverd!

Het vullen van uw container

Als jouw container eenmaal geplaatst is, kun je direct beginnen met het vullen van jouw container. Zo houdt je jouw werkplek vrij van afval en kun je veilig en zonder obstakels verder werken. Je hoeft alleen rekening te houden met de volgende zaken tijdens het vullen van jouw container. 

Afval scheiden bij de bron, zo houden wij het voordelig

Wij van Afval.nl adviseren onze klanten om de container alleen te vullen met afval waarvoor de container is besteld. Kom je er tijdens het vullen achter dat je toch ook ander afval heeft, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. In de meeste gevallen is het mogelijk om dat afval ook in de container te plaatsen. Indien het afvalsoort van jouw container veranderd en jouw container daardoor een ander tarief krijgt, ontvangt je van ons een aanvullende factuur als de container duurder uitkomt te vallen.

Voorkom overbelading

Onze containers mogen tot maximaal 20 centimeter boven de rand gevuld worden. Vaak komen we toch nog containers tegen van klanten die op creatieve wijze de container overbeladen. Onze chauffeur kan op dat moment de container niet veilig meenemen en is dan genoodzaakt de container te laten staan.

Als dit het geval is, wordt de loze rit aan je doorberekend. De kosten kun je opvragen bij de klantenservice. Om dit soort vervelende situaties te voorkomen zorgt je er dus voor dat de container niet wordt overbeladen. Zorg er dus voor dat het vullen van de container goed verloopt. Wist je trouwens dat je voor maar een paar tientjes meer al een grotere container kun huren? Zo krijgt je nooit met overbelading te maken.

Voorkom dat anderen jouw container gebruiken

Op het moment dat wij de container bij je geplaatst hebben, ben je verantwoordelijk voor de container en dus ook voor de inhoud. Zorg ervoor dat anderen geen gebruik maken van jouw container. Je kun dit doen door bijvoorbeeld een afdekzeil te gebruiken. Deze kun je zelf aanschaffen bij de bouwmarkt. Dit afdekzeil dient je wel te verwijderen voordat wij de container weer komen ophalen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een dichte container te huren bij ons. Wij van Afval.nl verhuren de container van 10 m3 zowel in dichte als open variant. Dankzij kleppen aan de bovenzijde en deuren aan de zijkant is het mogelijk om deze container op slot te doen. Door middel van een slot kun je de container afsluiten en voorkomt je ongewenst afval in jouw container.

 

 

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 369,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 489,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Sluit je aan bij meer dan 10.000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

7

b.c wetberg

de aflever dag van de bak heb ik opgegeven vanaf 13:00, als ik dan zie dat ik gebeld ben om 7:15 in de ochtend, dan wordt ik daar niet vrolijk van, Ik had een goede plek willen regelen. vervolgens heb ik een ophaal dag gepland op 4 - 01-2024 dit is helemaal nog niet gebeurd, ik had wel een bevestiging gekregen dat dit zou gebeuren, ik woon niet in de straat, dus ik heb geen zicht op de bak. bovendien beginnen ze op dinsdag 9-01-2024 met funderingsherstel en willen de mannen zelf een bak kunnen plaatsen, al met al een hoop onnodige stress voor mij. voorheen altijd goed gegaan, ik hoop dat dat in de toekomst weer zo is.

Lees meer
10

Tanis

Op tijd geleverd en op de plek waar we de container wilden laten plaatsen.

Lees meer
8

Nijdam

Goed, container op tijd gebracht en afgehaald

Lees meer
8

Luuk

Goed geholpen, makkelijk en duidelijk bestelproces

Lees meer
8,9

9990 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop