Ga naar hoofdinhoud

Ruim 9000 klussers beoordelen ons met een ⭐️ 8,9

Het vullen van uw container

Jouw container staat nu voor de deur. Tijd om te vullen!

Stap 1

Op werkdagen geldt: Vandaag besteld, morgen geleverd!

Het vullen van uw container

Als jouw container eenmaal geplaatst is, kun je direct beginnen met het vullen van jouw container. Zo houdt je jouw werkplek vrij van afval en kun je veilig en zonder obstakels verder werken. Je hoeft alleen rekening te houden met de volgende zaken tijdens het vullen van jouw container. 

Afval scheiden bij de bron, zo houden wij het voordelig

Wij van Afval.nl adviseren onze klanten om de container alleen te vullen met afval waarvoor de container is besteld. Kom je er tijdens het vullen achter dat je toch ook ander afval heeft, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. In de meeste gevallen is het mogelijk om dat afval ook in de container te plaatsen. Indien het afvalsoort van jouw container veranderd en jouw container daardoor een ander tarief krijgt, ontvangt je van ons een aanvullende factuur als de container duurder uitkomt te vallen.

Voorkom overbelading

Onze containers mogen tot maximaal 20 centimeter boven de rand gevuld worden. Vaak komen we toch nog containers tegen van klanten die op creatieve wijze de container overbeladen. Onze chauffeur kan op dat moment de container niet veilig meenemen en is dan genoodzaakt de container te laten staan.

Als dit het geval is, wordt de loze rit aan je doorberekend. De kosten kun je opvragen bij de klantenservice. Om dit soort vervelende situaties te voorkomen zorgt je er dus voor dat de container niet wordt overbeladen. Zorg er dus voor dat het vullen van de container goed verloopt. Wist je trouwens dat je voor maar een paar tientjes meer al een grotere container kun huren? Zo krijgt je nooit met overbelading te maken.

Voorkom dat anderen jouw container gebruiken

Op het moment dat wij de container bij je geplaatst hebben, ben je verantwoordelijk voor de container en dus ook voor de inhoud. Zorg ervoor dat anderen geen gebruik maken van jouw container. Je kun dit doen door bijvoorbeeld een afdekzeil te gebruiken. Deze kun je zelf aanschaffen bij de bouwmarkt. Dit afdekzeil dient je wel te verwijderen voordat wij de container weer komen ophalen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een dichte container te huren bij ons. Wij van Afval.nl verhuren de container van 10 m3 zowel in dichte als open variant. Dankzij kleppen aan de bovenzijde en deuren aan de zijkant is het mogelijk om deze container op slot te doen. Door middel van een slot kun je de container afsluiten en voorkomt je ongewenst afval in jouw container.

 

 

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 363,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 476,99

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Dix

Goede ervaring

Lees meer
10

Martijn

goede prijs en prima service

Lees meer
10

Beste Bouw RSP

zonder problemen en op tijd

Lees meer
9

Grandiek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Lees meer
8,9

9968 reviews

Lees wat klanten vinden