Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel onze containers

Bekijk tarieven Container bestellen

Bij ons huur je voor een mooie prijs een container

De containers van Afval.nl zijn door heel Nederland te huur en dan wel tegen de scherpste prijzen. Wilt u gaan verbouwen, dan is een goedkope container huren een aanrader. Bij Afval.nl kunt u gemakkelijk online een container bestellen. U kunt eenvoudig en snel aangeven op welk adres u de container bezorgd wilt hebben. Aan de hand daarvan krijgt u de tarieven te zien. De kosten van de verbouwing zijn op zichzelf al hoog genoeg. Kies daarom voor de scherpste prijzen voor containerverhuur. Huur een container voor al uw (bedrijfs)afval bij Afval.nl en profiteer van onze spotgoedkope tarieven!

Goedkope container huren door heel Nederland

Bij Afval.nl is het erg eenvoudig om een container te huren. Het eerste wat u moet doen is uw postcode invullen. Aan de hand hiervan kunnen wij de dichtstbijzijnde locatie vinden en aan u koppelen. Zodra u dit heeft gedaan weet u direct wat de prijs voor het huren van de containers zal zijn. Al onze prijzen zijn all-in. Dat houdt in dat er geen extra kosten achteraf bij komen. Bij ons is een goedkope container huren ook écht goedkoop. Als u vandaag een container huurt, dan kan die morgen al bezorg worden. Zo eenvoudig kan het zijn om een goedkope container huren door heel Nederland.

Verschillende formaten te huur

U kunt bij ons altijd de perfecte, goedkope container huren. Of u nu heel veel afval heeft of wat minder, bij ons vindt u altijd een container van het juiste formaat. De containers die u bij ons kunt huren hebben drie verschillende formaten. De containers zijn er met een inhoud van 3 m3, 6 m3 en 10 m3. De laatst genoemde formaat komt voor in twee varianten. Eentje die gesloten kan worden en een open versie. Door de container af te sluiten, voorkomt u dat deze wordt gevuld met iets anders dan het afgesproken materiaal. De kleinere containers passen gemakkelijk op de parkeerplaats. U kunt een goedkope container huren en deze laten plaatsen op de parkeerplaats bij u voor de deur. Let er echter wel op dat er soms een vergunning nodig is om een container voor de deur te laten plaatsen. Informeer hierover bij uw gemeente.

Ophalen van de container

Als uw container vol is kunt u deze door ons laten ophalen. Met uw Afval.nl account kunt u een ophaalopdracht in voeren om de container weer op te laten halen. Daarnaast kunt u de klantenservice bellen om een ophaalafspraak te maken. Zit uw container vol en heeft u nog meer afval om weg te gooien, dan kunt u op de ophaaldatum opnieuw een goedkope container huren. Bij Afval.nl hoeft u zelf dus niets te doen. U wilt een goedkope container huren, wij regelen het!

Goedkope container huren voor zakelijk en particulier Nederland

Bij Afval.nl kan iedereen een goedkope container huren. De prijs voor het huren van uw container hangt volledig af van de plaats van bezorging, die u zelf dient op te geven. Voor bedrijven en particulieren hanteren wij dezelfde scherpe prijzen. Doorgaans gebruiken wij een huurtermijn van 4 weken zonder extra kosten. U betaalt veilig en snel met IDEAL. Bedrijven hebben daarnaast tevens de optie om te betalen door middel van een bankoverschrift. Hier zijn echter wel administratiekosten aan verbonden.