WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Vraag & Antwoord

U vind hier antwoorden op al uw vragen

Hoe lang mag de container blijven staan?

Wij komen de container ophalen wanneer u klaar bent met uw klus of verbouwing. Onze klanten gebruiken de container gemiddeld 7 dagen.

U mag de container 4 weken laten staan. Na 3,5 week maken wij een afspraak met u om de container weer op te laten halen.

Indien de container wordt ingewisseld voor een nieuwe container dan mag u de nieuwe container weer opnieuw 4 weken gebruiken.

Indien u de container langer dan 4 weken wilt laten staan is dat alleen mogelijk tegen betaling van huur, de kosten hiervan zijn:

3m3 container:                  € 18,00 per maand
6m3 container:                  € 25,00 per maand
10m3 container open:        € 40,00 per maand
10m3 container dicht:        € 50,00 per maand 


Bovengenoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Welk afval mag ik in de container deponeren?

Op onze afvalsoorten pagina vind u een overzicht van alle afvalsoorten die u in de container mag plaatsen. Zo ziet u in één oogopslag welk afval u in de container mag deponeren.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons eenvoudig betalen met IDEAL. Wij accepteren geen contante betalingen. Daarnaast is het als zakelijk klant mogelijk om te betalen door middel van een bankoverschrijving. Hier zijn echter wel extra adminstratiekosten aan verbonden.

Container ophalen

Login in uw account om een ophaalopdracht of wisselopdracht in te voeren. Lukt dit niet? Dan kunt u altijd de klantenservice bellen.

Je bent MKB-er en je wilt goedkoop een rolcontainer (kliko) huren?

Bij onze partner, MKB-afval.nl, kunt u dit gemakkelijk online regelen.

Je bent een startende ondernemer en je bent op zoek naar een afvalinzamelaar? En je wilt profiteren van de starterskorting?

Bezoek de website van onze partner, MKB-afval.nl, en regel online een rolcontainer (ook wel kliko genoemd).

Jouw vereniging of stichting zoekt een inzamelaar om periodiek het afval op te halen?

Bij onze partner, MKB-afval.nl, kunt u dit online regelen.

Indien uw vraag en antwoord hier niet bij staat of u twijfelt over de afvalsoorten die niet via Afval.nl worden afgevoerd? Bel onze deskundige klantenservice 088 - 472 15 00.