Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Vraag & Antwoord

U vind hier antwoorden op al uw vragen

Hoe lang mag de container blijven staan?

Wij komen de container ophalen wanneer u klaar bent met uw klus of verbouwing. Onze klanten gebruiken de container gemiddeld 7 dagen.

U mag de container 8 weken laten staan. Na 7,5 week maken wij een afspraak met u om de container weer op te laten halen.

Indien de container wordt ingewisseld voor een nieuwe container dan mag u de nieuwe container weer opnieuw 8 weken gebruiken.

Indien u de container langer dan 8 weken wilt laten staan is dat alleen mogelijk tegen betaling van huur, de kosten hiervan zijn:

Tarieven per 4 weken na huurvrije periode (van 8 weken)

3m3 € 30,00              (€ 36,30 incl. BTW)    

6m3 € 38,00              (€ 45,98 incl. BTW)

10m3 open € 61,00    (€ 73,81 incl. BTW)

10m3 dicht € 68,00    (€ 82,28 incl. BTW)

Welk afval mag ik in de container deponeren?

Op onze afvalsoorten pagina vind u een overzicht van alle afvalsoorten die u in de container mag plaatsen. Zo ziet u in één oogopslag welk afval u in de container mag deponeren.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons eenvoudig betalen met IDEAL. Wij accepteren geen contante betalingen. Daarnaast is het als zakelijk klant mogelijk om te betalen door middel van een bankoverschrijving. Hier zijn echter wel extra adminstratiekosten aan verbonden.

Container ophalen

Login in uw account om een ophaalopdracht of wisselopdracht in te voeren. Lukt dit niet? Dan kunt u altijd de klantenservice bellen.

Bij het ophalen hoeft u niet aanwezig te zijn. Als de chauffeur bij de container kan komen en zonder belemmeringen op de vrachtwagen kan zetten, kan hij de container naar behoren meenemen. Wanneer dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt een loze rit in rekening te brengen. De kosten bedragen hiervoor €102.85 inclusief BTW.

Je bent MKB-er en je wilt goedkoop een rolcontainer (kliko) huren?

Bij onze partner, MKB-afval.nl, kunt u dit gemakkelijk online regelen.

Je bent een startende ondernemer en je bent op zoek naar een afvalinzamelaar? En je wilt profiteren van de starterskorting?

Bezoek de website van onze partner, MKB-afval.nl, en regel online een rolcontainer (ook wel kliko genoemd).

Jouw vereniging of stichting zoekt een inzamelaar om periodiek het afval op te halen?

Bij onze partner, MKB-afval.nl, kunt u dit online regelen.

Indien uw vraag en antwoord hier niet bij staat of u twijfelt over de afvalsoorten die niet via Afval.nl worden afgevoerd? Bel onze deskundige klantenservice 088 - 472 15 00.