Ga naar hoofdinhoud

Laagste prijs van Nederland! Meer dan 9000 tevreden klussers gingen jou al voor.

Bouwafval

Ga jij verbouwen? Met een bouwafval container ben je snel van alle zooi af.

Bouwafval container huren

Onze puin containers

 

 

6 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 6 m3

€ 147,-

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 135,-

Snel en betrouwbaar een container voor bouwafval huren.

Ben je van plan om te gaan verbouwen of zit je midden in een verbouwing? Een bouwafval container huren doe je gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Wij hebben landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar je woont, het is altijd mogelijk om een bouwafval container te huren bij Afval.nl! Bovendien leveren wij zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Een bouwafval container huren kun je direct doen. Als je direct een container besteld, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Bovendien is Afval.nl een ervaren leverancier. Hierdoor kun je bij ons een bouwafval container huren met veel leuke voordelen. Zo is een container van Afval.nl de eerste 4 weken huurvrij. Bij veel bouwafval containers die je kun huren van andere leveranciers zijn er verborgen kosten. Wij geloven echter in eerlijkheid over de prijs. Daarom hanteren wij scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op Afval.nl. Bovendien is het bij ons mogelijk dat je door middel van iDeal betaalt.

Afmetingen van bouwafval containers

Wij van Afval.nl hebben een redelijk grote selectie bouwafval containers waar je uit kun kiezen. Zo zit er altijd wel een geschikte container tussen. Bij Afval.nl kun je moeiteloos de juiste bouwafval container huren. Je kunt namelijk bij ons met een paar klikken op de knop een bouwafval container huren in de volgende maten: 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Dit zijn standaard afmetingen die meestal worden gebruikt door particulieren en bedrijven. Er zal vast en zeker een container tussen zitten in ons aanbod die voldoet aan al jouw wensen.

Plaatsing van de gehuurde bouwafval container

Klantvriendelijkheid vinden wij van Afval.nl erg belangrijk. Daarom denken wij altijd mee tijdens het plaatsen van de gehuurde bouwafval container. Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste, veilige en praktische plek. Het kan zo voorkomen dat dit voor jouw deur is. Daarnaast is het bij Afval.nl tevens mogelijk dat je van tevoren aangeeft dat de chauffeur voor het plaatsen van container contact met je opneemt. bouwafval container huren kan bij Afval.nl snel én volledig naar jouw wensen.

Een bouwafval container huren doe je door middel van ons duidelijke bestelsysteem. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je aanwezig wilt zijn tijdens het plaatsen. Het is in dat geval mogelijk dat je een kwartier van tevoren even gebeld wordt door de chauffeur. Op die manier ben je op de hoogte wanneer de container geleverd wordt en kun je instructies geven tijdens het plaatsen van de container.

Moeiteloos en snel bouwafval container huren

Een bouwafval container huren kan gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Bedenk echter wel altijd voordat je een bouwafval container gaat huren wat voor soort afval je hebt. Het kan namelijk voorkomen dat je afval hebt dat niet bij elkaar mag. In heel Nederland moet afval gescheiden aangeleverd worden. Het is dus van groot belang dat je de juiste bouwafval container selecteert voor jouw afval. Wij helpen je graag bij het selecteren van de passende bouwafval container. Dankzij ons duidelijke overzicht met alle afvalsoorten, kun je al snel de juiste container selecteren.

Afvalsoorten scheiden

Daarnaast willen wij je op het hart drukken dat je goed bedenkt welk afval je hebt. Gooi altijd jouw soort afval in de bijbehorende container. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Een bouwafval container huren kan gemakkelijk als je let op het scheiden van afvalsoorten. Zorg dus met andere woorden echt voor goede scheiding van jouw afval. Doe je dit niet, dan kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu en goede afvalscheiding draagt daar zeker aan bij. Een bouwafval container huren hoeft niet moeilijk te zijn!

Wat mag echt niet in een bouwafval container?

Er zitten weinig voorwaarden verbonden aan een bouwafval container huren. Toch zijn er een aantal zaken waar je van op de hoogte moet zijn. Zo zijn er zaken die echt niet in een container mogen. Hieronder zijn deze opgenoemd:

Asbesthoudende onderdelen
Dakafval met teerresten
Te veel vuil: niet meer dan 20 centimeter boven de rand vullen
bouwafval container huren met vrijblijvend advies

Een bouwafval container huren is soms maatwerk. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen over het scheiden van het afval of welke omvang je nodig hebt? Bel ons gerust zodat wij je kunnen adviseren tijdens het selecteren van jouw container of puinbak. U kun ons altijd tegen het lokale tarief bellen op 088 – 472 15 00. Ons team staat klaar voor al jouw vragen omtrent het proces om een bouwafval container huren.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

E van zoomeren

Prettig

Lees meer
7

Stefan Captijn

Prima levering en ophalen bak

Lees meer
8

Bureau Parmentier

goed , snel en efficiënt

Lees meer
8

Jan Papma

Goed geregeld.

Lees meer
8,9

9911 reviews

Lees wat klanten vinden