Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Overijssel

Bekijk tarieven Container bestellen

Goedkope containers Overijssel

Een container huren in Overijssel kan snel en eenvoudig. Heeft u een verbouwing of een andere klus in Overijssel? Binnen 24 uur kunt u een container voor uw deur hebben tegen de laagste tarieven. Alle genoemde prijzen op de website zijn all-in, dit houdt in dat u alleen het bedrag betaald dat op de website staat genoemd. In Overijssel mag u de container 8 weken laten staan.

De voordelen van Afval.nl

Als u een container huurt in Overijssel dan levert de chauffeur de container af voor uw deur op de gewenste dag. U kunt eventueel aangeven dat de chauffeur contact met u op neemt, zodat u instructies kunt geven over het plaatsen van de container. Door op de website uw postcode in te voeren berekend de website de prijs voor het huren van een container in Overijssel. U kunt een container huren vanaf 2,5m3. Ze passen daarnaast allemaal op uw parkeerplaats. Let hierbij op de ruimte die de chauffeur nodig heeft om de container voor uw deur te plaatsen. Via de website betaalt u het bedrag eenvoudig via iDEAL. Als u vragen heeft over het huren van een container, dan kunt u op de website contact opnemen met de klantenservice. Zij staan op werkdagen voor u beschikbaar. Ze zijn te bereiken op 088-4721500. Als u het makkelijk vindt om een WhatsApp te sturen dan kan dat via 0610712478.

Een container huren op het platteland of in de steden

In Overijssel worden containers gehuurd door zowel particulieren klanten als zakelijke klanten. Onze klanten in de provincie zijn dus zowel op het platteland als in de stad te vinden. Een container huren in Overijssel kunt u in elke gemeente doen. Zo kunt u in Zwolle ook binnen 24 uur een container huren.

Een container huren in Overijssel kan bij ons tegen de laagste tarieven van heel Nederland. De prijzen variëren per postcode en grootte van de container. Dankzij de snelle service zijn wij betrouwbaar en snel. Het huren van een container in Overijssel is zo erg eenvoudig.

Wij leveren containers in elke gemeente van Overijssel!

Almelo
Borne
Dalfsen
Deventer
Dinkelland
Enschede
Haaksbergen     
Hardenberg
Hellendoorn
Hengelo
Hof van Twente     
Kampen
Losser
Oldenzaal
Olst-Wijhe
Ommen

Raalte
Rijssen-Holten
Staphorst
Steenwijkerland
Tubbergen
Twenterand
Wierden
Zwartewaterland
Zwolle

     

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)