Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Nijmegen

Bekijk tarieven Container bestellen

Eenvoudig en snel een container huren in Nijmegen

Bij Afval.nl bent u aan hét adres als het gaat om containers huren in Nijmegen. Wij verhuren containers voor al uw (bedrijfs) afval door heel Nederland. Bent u van plan om een pand in Nijmegen te gaan verbouwen? Dan is het handig om hier een container voor te huren. Wilt u een container huren Nijmegen? Geeft dan online het adres op en krijgt u een prijs. De container wordt automatisch  geleverd bij het opgegeven adres.

Wanneer u een parkeerplaats voor de deur heeft is dit een erg handige plek om de container te laten plaatsen. U kunt zonder moeite te doen uw afvalcontainer voor de deur kwijt. Wel is het nodig om bij de gemeente van Nijmegen na te vragen of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container. Is er nog maar kort tijd voor de verbouwing gaat beginnen? Dat is geen probleem als je bij Afval.nl een container huurt. Wanneer u bij ons een container huurt staat de container de volgende werkdag bij u in Nijmegen voor de deur.

Een container huren Nijmegen, huur bij Afval.nl

Bij  Afval.nl kunt u snel en zeer gemakkelijk een container huren voor alle soorten afval. Wij werken met lokale leveranciers waardoor uw container in Nijmegen snel geleverd kan worden. Met onze vele locaties is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Wilt u een container huren In Nijmegen huur dan bij ons en profiteer van de lage prijzen van Afval.nl. U betaalt bij ons de prijs die u vanaf het begin te zien krijgt.

Bij Afval.nl zult u nooit voor verassingen komen te staan. Wij hanteren doorgaans een gratis huurtermijn van wel 8 weken. Een container huren Nijmegen heeft voor zowel particulieren als bedrijven dezelfde tarieven. Iedereen kan bij ons dan ook gemakkelijk met IDEAL betalen. Voor bedrijven is er buiten de IDEAL betaling ook de mogelijkheid is om betalingen te voldoen doormiddel van een bankoverschrijving.

Groottes en retourneren van de containers

Bij ons vindt u containers van drie verschillende groottes. Container huren in Nijmegen kan bij ons in formaten van 3 m3, 6 m3 en 10 m3 containers. De twee kleinste maten containers passen gemakkelijk op de parkeerplaats bij u voor de deur. De grootst genoemde container namelijk die van 10 m3, kan afgesloten worden.

Door de container af te sluiten voorkomt u dat anderen onverhoopt andere materialen in de container gooien. Als huurder van de container bent u eindverantwoordelijke bij het retourneren van de container. Huurt u een container in Nijmegen dan is deze uitsluitend met het afgesproken materiaal is beladen. Container huren Nijmegen kan voor puin, dak en grond afval, tuinhout, tuin afval en bouw afval.

Wilt u meer informatie over container huren Nijmegen? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze website. Wordt uw vraag niet op onze website beantwoordt, neem  dan gerust telefonisch contact op met onze klantenservice

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)