Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel onze puincontainers

Bekijk tarieven Container bestellen

Snel en betrouwbaar een puincontainer huren voor uw afval

Bent u van plan om te gaan verbouwen of zit u midden in een verbouwing? Een puincontainer huren doet u gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Wij hebben landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar u woont, het is altijd mogelijk om een puincontainer te huren bij Afval.nl! Bovendien leveren wij zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Een puincontainer huren kunt u direct doen. Als u direct een container besteld, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Bovendien is Afval.nl een ervaren leverancier. Hierdoor kunt u bij ons een puincontainer huren met veel leuke voordelen. Zo is een container van Afval.nl de eerste 4 weken huurvrij. Bij veel puincontainers die u kunt huren van andere leveranciers zijn er verborgen kosten. Wij geloven echter in eerlijkheid over de prijs. Daarom hanteren wij scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op Afval.nl. Bovendien is het bij ons mogelijk dat u door middel van iDeal betaalt.

Afmetingen van puincontainers

Wij van Afval.nl hebben een redelijk grote selectie puincontainers waar u uit kunt kiezen. Zo zit er altijd wel een geschikte container tussen. Bij Afval.nl kunt u moeiteloos de juiste puincontainer huren. U kunt namelijk bij ons met een paar klikken op de knop een puincontainer huren in de volgende maten: 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Dit zijn standaard afmetingen die meestal worden gebruikt door particulieren en bedrijven. Er zal vast en zeker een container tussen zitten in ons aanbod die voldoet aan al uw wensen.

Plaatsing van de gehuurde puincontainer

Klantvriendelijkheid vinden wij van Afval.nl erg belangrijk. Daarom denken wij altijd mee tijdens het plaatsen van de gehuurde puincontainer. Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste, veilige en praktische plek. Het kan zo voorkomen dat dit voor uw deur is. Daarnaast is het bij Afval.nl tevens mogelijk dat u van tevoren aangeeft dat de chauffeur voor het plaatsen van container contact met u opneemt. Puincontainer huren kan bij Afval.nl snel én volledig naar uw wensen.

Een puincontainer huren doet u door middel van ons duidelijke bestelsysteem. Tijdens het bestellen kunt u aangeven dat u aanwezig wilt zijn tijdens het plaatsen. Het is in dat geval mogelijk dat u een kwartier van tevoren even gebeld wordt door de chauffeur. Op die manier bent u op de hoogte wanneer de container geleverd wordt en kunt u instructies geven tijdens het plaatsen van de container.

Moeiteloos en snel puincontainer huren

Een puincontainer huren kan gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Bedenk echter wel altijd voordat u een puincontainer gaat huren wat voor soort afval u heeft. Het kan namelijk voorkomen dat u afval heeft dat niet bij elkaar mag. In heel Nederland moet afval gescheiden aangeleverd worden. Het is dus van groot belang dat u de juiste puincontainer selecteert voor uw afval. Wij helpen u graag bij het selecteren van de passende puincontainer. Dankzij ons duidelijke overzicht met alle afvalsoorten, kunt u al gauw de juiste container selecteren.

Een bouwbakkie huren doet u zo

In de volksmond heeft een puincontainer ook wel de bijnaam bouwbakkie. Een bouwbakkie huren is bij Afval.nl erg simpel. Dit is grotendeels te danken aan het gemakkelijk bestelsysteem. Zo kunt u gemakkelijk een puincontainer huren. U voert eerst uw postcode in. Vervolgens ziet u een overzicht met al onze containers en welke afvalsoorten er in mogen. U selecteert de bak die bij uw wensen past. Daarna moet u nog wat gegevens invullen. Tot slot moet u de bestelling bevestigen. Dan kunt u geselecteerde puincontainer huren. Als u vandaag een container besteld, dan staat die de volgende werkdag al voor de deur!

Afvalsoorten scheiden

Daarnaast willen wij u op het hart drukken dat u goed bedenkt welk afval u heeft. Gooi altijd uw soort afval in de bijbehorende container. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Een puincontainer huren kan gemakkelijk als u let op het scheiden van afvalsoorten. Zorg dus met andere woorden echt voor goede scheiding van uw afval. Doet u dit niet, dan kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu en goede afvalscheiding draagt daar zeker aan bij. Een puincontainer huren hoeft niet moeilijk te zijn!

Wat mag echt niet in een puincontainer?

Er zitten weinig voorwaarden verbonden aan een puincontainer huren. Toch zijn er een aantal zaken waar u van op de hoogte moet zijn. Zo zijn er zaken die echt niet in een container mogen. Hieronder zijn deze opgenoemd:

  • Asbesthoudende onderdelen
  • Dakafval met teerresten
  • Te veel vuil: niet meer dan 20 centimeter boven de rand vullen

Puincontainer huren met vrijblijvend advies

Een puincontainer huren is soms maatwerk. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen over het scheiden van het afval of welke omvang u nodig heeft? Bel ons gerust zodat wij u kunnen adviseren tijdens het selecteren van uw container of puinbak. U kunt ons altijd tegen het lokale tarief bellen op 088 – 472 15 00. Ons team staat klaar voor al uw vragen omtrent het proces om een puincontainer huren.