Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Actueel

Inloggen persoonlijk account

24-08-2020 - Wist u dat u na het plaatsen van uw eerste bestelling op www.afval.nl een persoonlijk Afval.nl account van ons krijgt? Een persoonlijk account is handig om altijd inzicht te hebben in uw bestelde containers en uw facturen.

 
In dit account kunt u ook heel gemakkelijk regelen dat de container weer wordt opgehaald of wordt omgewisseld. U kunt er ook voor kiezen...

Lees meer >

Grondcontainers

14-10-2019 - Wellicht is het u al opgevallen; het bestellen van containers voor grond is aangepast. 
Dit komt doordat er sinds 8 juli j.l. een nieuwe wetgeving van kracht is gegaan m.b.t. PFAS-houdende grond met als gevolg dat veel afvalinzamelaars/verwerkers geen grond meer innemen.
PFOS en PFOA zijn chemische stoffen die lang werden gebruikt in bijvoorbeeld verf, pannen,...

Lees meer >

Afval.nl is opnieuw Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd

21-01-2019 - Dit betekent dat Afval.nl is gecertificeerd door de Stichting Certifcering Thuiswinkel waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze is in overeenstemming met de volgende 8 zekerheden.

 

  1. Het bedrijf bestaat echt
  2. Zakendoen onder Nederlands recht
  3. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt
  4. Overzichtelijk...

    Lees meer >

Winnaar bekend

03-05-2018 - Wij willen iedereen bedanken voor alle inzendingen die wij hebben ontvangen. Uit alle inzendingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is Anneloes geworden. Zij is bezig een oud huis om te toveren tot waar droomhuis en daar kan ze wel wat hulp bij gebruiken. De klusser zal voor haar de keukenvloer aanleggen.

Wij wensen Anneloes veel succes met het realiseren van...

Lees meer >

Afval.nl bestaat 10 jaar!

28-03-2018 - Afval.nl bestaat in april 10 jaar! En dat wordt gevierd met een leuke actie voor onze klanten. Kijk 3 april op de site en bereidt u voor op een super winactie....

Lees meer >
1 2 3 4 5 6