Ga naar hoofdinhoud

Ma-Do voor 23:59 besteld = Morgen geleverd!

Puincontainer huren

Wil je meer weten over het huren van een puincontainer? Op deze pagina lees je daar alles over.

Puincontainer huren

Onze puincontainers

 

 

6 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 6 m3

€ 168,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Snel en betrouwbaar een puincontainer huren voor jouw afval

Ben je van plan om te gaan verbouwen of zit je midden in een verbouwing? Een puincontainer huren doe je gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Wij hebben landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar je woont, het is altijd mogelijk om een puincontainer te huren bij Afval.nl! Bovendien leveren wij zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Een puincontainer huren kun je direct doen. Als je direct een container besteld, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Bovendien is Afval.nl een ervaren leverancier. Hierdoor kun je bij ons een puincontainer huren met veel leuke voordelen. Zo is een container van Afval.nl de eerste 4 weken huurvrij. Bij veel puincontainers die je kun huren van andere leveranciers zijn er verborgen kosten. Wij geloven echter in eerlijkheid over de prijs. Daarom hanteren wij scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op Afval.nl. Bovendien is het bij ons mogelijk dat je door middel van iDeal betaalt.

Afmetingen van puincontainers

Wij van Afval.nl hebben een redelijk grote selectie puincontainers waar je uit kun kiezen. Zo zit er altijd wel een geschikte container tussen. Bij Afval.nl kun je moeiteloos de juiste puincontainer huren. Je kunt namelijk bij ons met een paar klikken op de knop een puincontainer huren in de volgende maten: 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Dit zijn standaard afmetingen die meestal worden gebruikt door particulieren en bedrijven. Er zal vast en zeker een container tussen zitten in ons aanbod die voldoet aan al jouw wensen.

Plaatsing van de gehuurde puincontainer

Klantvriendelijkheid vinden wij van Afval.nl erg belangrijk. Daarom denken wij altijd mee tijdens het plaatsen van de gehuurde puincontainer. Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste, veilige en praktische plek. Het kan zo voorkomen dat dit voor jouw deur is. Daarnaast is het bij Afval.nl tevens mogelijk dat je van tevoren aangeeft dat de chauffeur voor het plaatsen van container contact met je opneemt. Puincontainer huren kan bij Afval.nl snel én volledig naar jouw wensen.

Een puincontainer huren doe je door middel van ons duidelijke bestelsysteem. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je aanwezig wilt zijn tijdens het plaatsen. Het is in dat geval mogelijk dat je een kwartier van tevoren even gebeld wordt door de chauffeur. Op die manier ben je op de hoogte wanneer de container geleverd wordt en kun je instructies geven tijdens het plaatsen van de container.

Moeiteloos en snel puincontainer huren

Een puincontainer huren kan gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Bedenk echter wel altijd voordat je een puincontainer gaat huren wat voor soort afval je hebt. Het kan namelijk voorkomen dat je afval hebt dat niet bij elkaar mag. In heel Nederland moet afval gescheiden aangeleverd worden. Het is dus van groot belang dat je de juiste puincontainer selecteert voor jouw afval. Wij helpen je graag bij het selecteren van de passende puincontainer. Dankzij ons duidelijke overzicht met alle afvalsoorten, kun je al snel de juiste container selecteren.

Een puincontainer huren doe je zo

In de volksmond hebt een puincontainer ook wel de bijnaam puinbak. Een puinbak huren is bij Afval.nl erg simpel. Dit is grotendeels te danken aan het gemakkelijk bestelsysteem. Zo kun je gemakkelijk een puincontainer huren. U voert eerst jouw postcode in. Vervolgens ziet je een overzicht met al onze containers en welke afvalsoorten er in mogen. U selecteert de bak die bij jouw wensen past. Daarna moet je nog wat gegevens invullen. Tot slot moet je de bestelling bevestigen. Dan kun je geselecteerde puincontainer huren. Als je vandaag een container besteld, dan staat die de volgende werkdag al voor de deur!

Afvalsoorten scheiden

Daarnaast willen wij je op het hart drukken dat je goed bedenkt welk afval je hebt. Gooi altijd jouw soort afval in de bijbehorende container. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Een puincontainer huren kan gemakkelijk als je let op het scheiden van afvalsoorten. Zorg dus met andere woorden echt voor goede scheiding van jouw afval. Doe je dit niet, dan kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu en goede afvalscheiding draagt daar zeker aan bij. Een puincontainer huren hoeft niet moeilijk te zijn!

Wat mag echt niet in een puincontainer?

Er zitten weinig voorwaarden verbonden aan een puincontainer huren. Toch zijn er een aantal zaken waar je van op de hoogte moet zijn. Zo zijn er zaken die echt niet in een container mogen. Hieronder zijn deze opgenoemd:

Asbesthoudende onderdelen
Dakafval met teerresten
Te veel vuil: niet meer dan 20 centimeter boven de rand vullen
Puincontainer huren met vrijblijvend advies

Een puincontainer huren is soms maatwerk. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen over het scheiden van het afval of welke omvang je nodig hebt? Bel ons gerust zodat wij je kunnen adviseren tijdens het selecteren van jouw container of puinbak. U kun ons altijd tegen het lokale tarief bellen op 088 – 472 15 00. Ons team staat klaar voor al jouw vragen omtrent het proces om een puincontainer huren.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

8

Nijdam

Goed, container op tijd gebracht en afgehaald

Lees meer
8

Luuk

Goed geholpen, makkelijk en duidelijk bestelproces

Lees meer
8

Weide

Heel erg fijne ervaring

Lees meer
9

Nadorp Techniek

Via internet al vaak dit bedrijf geregeld. Eerst privé en nu ook zakelijk. Altijd op tijd en snel gewisseld van containers.

Lees meer
8,9

9988 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop