Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

6 m3 container huren?

Vandaag besteld = morgen geleverd! Heb jij een goedkope 6 kuub container nodig voor je klus? Bekijk de all-in prijzen voor onze containers met 8 huurvrije weken.
Bekijk onze tarieven

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Onze 6m3 containers

Onze klussers kiezen het vaakst voor deze 6m3 containers

 

6 m³

Huisraad / grofvuil

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 369,00

6 m³

Tuin- en plantsoenafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 225,00

6m3 container huren

Jij bent klaar voor je klus, maar vraagt je nog af wat voor kuub afvalcontainer je moet bestellen. Dat snappen we. Met een 6 kuub container kom je voor veel klussen al heel ver. Het is niet voor niets onze populairste container! Wil je meer weten over onze 6 kuub container? Lees hier verder.

6 kuub container afmeting

Je vraagt je natuurlijk af: 'Hoe groot is een 6 kuub container?' Een 6 m3 container heeft een inhoud van 6000 liter. Dit is een gemiddeld formaat container en meteen ook onze populairste container. Hij is geschikt voor kleine en middelgrote klussen. De afmetingen van de 6m3 container zijn: 1.1 meter hoog, 1.85 meter breed en 3.35 meter lang (afmetingen kunnen afwijken per model). Het is een open afvalcontainer die op vrijwel iedere parkeerplaats aan de weg past.

Laat je container plaatsen en ophalen

Ga je een container huren? Dan komen wij hem plaatsen en ophalen. Je kiest bij ons eenvoudig een datum en dagdeel wanneer je wil dat hij geplaatst wordt. Zorg er wel voor dat de vrachtwagen genoeg ruimte heeft om de container neer te zetten. Onze containers passen meestal gewoon op één parkeerplaats.

Bij Afval.nl krijg je 8 weken huur gratis. Vanaf het moment van plaatsen staat je bak dus 8 weken voor je deur. Of natuurlijk totdat jij ons de opdracht geeft hem op te halen!

Denk aan een benodigde vergunning

Staat je 6 m3 container op straat of op een parkeerplaats? Dan kan het zijn dat je de benodigde vergunningen moet onderzoeken. Hoe lang en waar je container mag staan, verschilt per gemeente. Ook de kosten die hierbij komen kijken kunnen verschillen. Je kan deze informatie meestal op de website van jouw gemeente vinden.

Voor welke soorten afval kan ik een container van 6 m3 gebruiken?

Je wil natuurlijk de juiste container huren. Dan zijn de grootte, maar ook de soorten afvalstromen erg belangrijk. Hieronder vind je een opsomming van de soorten afval die je in onze containers kwijt kan. Let op: gevaarlijk afval zoals chemisch afval en asbest mogen niet in onze containers.

Bouw- en sloopafval

Ondernemer of particulier? Voer je verbouwingsafval gemakkelijk af.

Puin

Aan de slag met de sloophamer? Voer steenachtige materialen af.

Hout

Van spaanplaten, massief houten balken tot hardboard.

Grofvuil

Grote schoonmaak in huis? Voer meubels en ander grofvuil af.

Grond

Grondig te werk gegaan in de tuin? Voer je schone grond gemakkelijk af.

Tuin- en plantsoenafval

Zie je in je tuin door de bomen het bos niet meer? Voer je tuinafval snel af.

Voordelige 6 kuub containers huren

Bij Afval.nl vind jij jouw 6 m3 container voor de beste prijs. Met onze all-in-prijs (voor de huurperiode, plaatsen én ophalen) weet jij meteen waar je aan toe bent. En vandaag besteld is de volgende werkdag al op de stoep! Zelfs op zaterdag bezorgen we jouw container.

Hoe werkt het huren van een 6 kuub container bij Afval.nl?

Voor elke klus hebben wij de beste bak. Je bestelt eenvoudig je 6 kuub container online en selecteert wanneer jij hem geleverd wil hebben. Je hebt altijd een 8 weken huurvrije periode om jouw klus te klaren. Daarna kan je een ophaalverzoek indienen en komen wij je container ophalen. Heb je vragen? Wij staan voor je klaar. 

Veelgestelde vragen over 6m3 containers huren

Hoeveel is 6 kuub afval?

6 kuub staat voor 6000 liter. De hoeveelheid afval die hierin past is afhankelijk van het soort afval dat je erin stopt. Met sommige soorten afval vul je dit sneller of langzamer. Denk er bijvoorbeeld aan dat grond heel efficiënt een container vult, terwijl groenafval zoals takken en en veel blad een groter volume heeft en dus sneller je container vult.

Let erop dat je de 6 m3 container maar tot 20 cm boven de rand beladen mag worden. Deze regel hanteren wij om overbelading te voorkomen.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?

Heb je een foutje gemaakt tijdens het bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je vertellen of je container nog gewijzigd of geannuleerd kan worden. Meestal leveren wij je container al de volgende werkdag, dus wil je iets wijzigen: Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop