Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

40m3 container huren?

Binnenkort beschikbaar..
Bekijk onze tarieven

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

(binnenkort beschikbaar)

40m3 container huren

Ben je bezig met een grote verbouwing, een flinke opruimklus of een bouwproject waarbij veel afval vrijkomt? Dan is het huren van een 40m3 container bij Afval.nl de perfecte oplossing. Onze 40m3 bouwafval containers bieden voldoende ruimte voor het afvoeren van al je bouw- en sloopafval, grofvuil, tuinafval en ander afval dat bij jouw project vrijkomt.

Ruime capaciteit en diverse afvalsoorten

Met een capaciteit van 40 kubieke meter is onze bouwafval container ideaal voor grote projecten. Of je nu een hele schuur aan het slopen bent, een grote verbouwing uitvoert of simpelweg een flinke opruimbeurt houdt, onze container biedt genoeg ruimte voor al je afval.

Afmetingen 40m3 bouwafval container

De afmetingen van een 40m3 container zijn groot. Over het algemeen heeft een standaard 40m3 container een lengte van ongeveer 6 meter, een breedte van ongeveer 2,5 meter en een hoogte van ongeveer 2 meter. Deze afmetingen zijn afhankelijk van de specifieke constructie van de container. Voor het plaatsen van de 40m3 container heb je ongeveer 3 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt ongeveer 2 parkeerplaatsen in beslag.

Huur een 40 kuub container online bij Afval.nl

Het huren van een 40m3 container bij Afval.nl is eenvoudig en snel. Via onze website kun je eenvoudig online bestellen en aangeven op welke datum je de container geleverd wilt hebben. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de container op de gewenste locatie wordt bezorgd, en dat het ophalen en afvoeren van het afval snel en efficiënt verloopt.

Benodigde vergunningen en plaatsing van een 40m3 container

Voor het plaatsen van een 40m3 container heb je mogelijk vergunningen nodig, afhankelijk van de locatie en de gemeentelijke regelgeving. Wij zorgen ervoor dat de container op de juiste manier wordt geplaatst, zodat deze gemakkelijk te laden is en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Grote verbouwing container 40m3

Ben je bezig met een grote verbouwing en heb je veel bouwafval? Geen zorgen, bij ons kun je eenvoudig een 40m3 bouwafval container huren. Of het nu gaat om gemengd afval, sloopafval of houtafval, onze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillende afvalsoorten. Met een inhoud van 40 kuub heb je genoeg ruimte voor al je afval. Het transport, de huur en het afvoeren van de container worden allemaal voor je geregeld. Bovendien leveren we de container de volgende werkdag bij je thuis of bij je kantoorpand. Of je nu een particulier bent die aan het verbouwen is of een bedrijf dat afval moet opruimen, wij bieden oplossingen voor al je afvalstromen.

Milieubewuste afvalverwerking bij Afval.nl

Bij Afval.nl staan we voor milieubewuste afvalverwerking. Het afval dat we ophalen wordt zorgvuldig gesorteerd en gerecycled waar mogelijk, waardoor we bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Voor het huren van een 40m3 container voor al je bouw- en sloopafval, grofvuil, tuinafval en meer, ben je bij Afval.nl aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij jouw project.

Voor welke soorten afval kan ik een container van 40m3 gebruiken?

Je wil natuurlijk de juiste container huren. Dan zijn de grootte, maar ook de soorten afvalstromen erg belangrijk. Hieronder vind je een opsomming van de soorten afval die je in onze containers kwijt kan. Let op: gevaarlijk afval zoals chemisch afval en asbest mogen niet in onze containers.

Bouw- en sloopafval

Ondernemer of particulier? Voer je verbouwingsafval gemakkelijk af.

Puin

Aan de slag met de sloophamer? Voer steenachtige materialen af.

Hout

Van spaanplaten, massief houten balken tot hardboard.

Grofvuil

Grote schoonmaak in huis? Voer meubels en ander grofvuil af.

Grond

Grondig te werk gegaan in de tuin? Voer je schone grond gemakkelijk af.

Tuin- en plantsoenafval

Zie je in je tuin door de bomen het bos niet meer? Voer je tuinafval snel af.

Veelgestelde vragen 

Wat als ik meer afval heb dan verwacht?

Je mag de gehuurde container niet boven de rand beladen. Neem contact met ons op als je meer afval hebt dan gepland. Dan kunnen we bijvoorbeeld een nieuwe (kleinere) container plaatsen.

Wat zijn de levertijden/bezorgtijden van een container voor 40m3 bouwafval?

Een bouwafval container 40m3 die op een werkdag voor 23:59 besteld en betaald is, kunnen wij de volgende werkdag plaatsen in heel Nederland. Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Heb ik een vergunning nodig voor een container van 40m3?

Dat verschilt per gemeente. In kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig, maar in grote steden wel. Voor specifieke informatie hierover kun je het beste contact opnemen met de gemeente waar je de bouwafvalcontainer wilt plaatsen.

Wat mag er niet in een bouwafval container?

Er zijn verschillende dingen niet toegestaan in een bouwafval container. Daarbij kun je denken aan monostroom afval, accu's, olieresten, verfresten, autobanden, koelkasten, vriezers, gevaarlijk en chemisch afval, asbest, verbrand materiaal, witgoed, bruingoed, huishoudelijke apparaten en zonnepanelen. 

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop