Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

20m3 container huren?

Binnenkort beschikbaar..
Bekijk onze tarieven

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

(binnenkort beschikbaar)

20m3 container huren 

Je staat op het punt om aan je klus te beginnen, maar je twijfelt nog over welke afvalcontainer je moet bestellen. Dat begrijpen we. Een 20m3 container is voor vrijwel elke grote klus geschikt. Wil je meer informatie over onze 20m3 container? Lees dan verder.

20 kuub afmeting

De afmetingen van een 20m3 container zijn aanzienlijk: ongeveer 6.5 meter lang, 2.5 meter breed en 1.25 meter hoog. Daarmee neem je ongeveer 2 parkeerplaatsen in beslag. Hiermee biedt deze container voldoende ruimte voor grotere afvalstromen, zoals bouwafval, sloopafval en grofvuil. Het is belangrijk om de container niet tot over de rand te vullen om overbelading te voorkomen.

Huur een 20m3 container tegen een scherpe all-in prijs

Bij Afval.nl kun je moeiteloos een 6m3 container huren tegen een scherpe all-in prijs, inclusief plaatsingskosten en btw. Je hoeft dus geen extra kosten te betalen voor het plaatsen van de container op de gewenste locatie. Bovendien profiteer je bij Afval.nl van maar liefst 8 weken gratis huur, zodat je ruimschoots de tijd hebt om je klus te voltooien. 

Laat je 20m3 container plaatsen en ophalen

Onze ervaren chauffeurs zorgen voor het plaatsen en ophalen van de container, zodat jij je kunt concentreren op je verbouwing of opruimwerkzaamheden. Ze garanderen een vlotte afvoer van het afval naar de milieustraat of een andere afvalverwerkingslocatie.

Benodigde vergunningen

Voordat je een 20m3 container huurt, is het verstandig om met je gemeente te overleggen over eventueel benodigde vergunningen. Afhankelijk van de locatie waar je de container wilt plaatsen, kunnen vergunningen noodzakelijk zijn.

Wil je een 20m3 container huren voor een verbouwing, sloopproject of grote opruimklus thuis of op kantoor? Neem dan contact op met Afval.nl. Wij helpen je graag verder. Met onze ruime ervaring en ons uitgebreid assortiment containers kunnen we de juiste container voor jouw klus leveren, inclusief professioneel advies en een vlotte levering.

Aandachtspunten bij het huren van een 20 kuub container 

Bij het huren van een 20m3 container zijn er enkele belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden. Allereerst is het essentieel om de juiste container te kiezen voor het soort afval dat je wilt afvoeren. Bepaal vooraf op het gaat om bouw- en sloopafval, puin, hout of grofvuil. Controleer ook of eventueel benodigde vergunningen voor het plaatsen van de container aanwezig zijn. Overleg indien nodig met de gemeente om te bepalen of een vergunning nodig is en zorg ervoor dat deze op tijd wordt aangevraagd. Houd rekening met de afmetingen van de container en zorg voor voldoende ruimte op de parkeerplaatsen of de plaats waar de container wordt geplaatst. Bepaal vooraf de gewenste huurperiode. Zorg ervoor dat het afval binnen de toegestane afvalsoorten voor een 20 kuub container valt en dat de container niet overladen wordt om extra afvoerkosten te voorkomen.

Huur een 20m3 container bij Afval.nl

Bij Afval.nl ben je aan het juiste adres voor het huren van een container. Met onze scherpe tarieven en onze goede ophaalservice heb je zo je klus geklaard. Klus geklaard? Via je account kun je gemakkelijk je volle bak weer laten ophalen of laten omwisselen voor een nieuwe container. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je meer afval hebt dan je in eerste instantie had gedacht. Dat is geen probleem bij Afval.nl. Container huren? Dat doe je bij Afval.nl! 

Heb je vragen over onze diensten? Neem contact met ons op. We adviseren je graag!

Voor welke soorten afval kan ik een container van 20m3 gebruiken?

Natuurlijk is het essentieel om de juiste container te huren, waarbij zowel de grootte als het soort afval van belang zijn. Hieronder vind je een overzicht van de diverse soorten afval die je veilig kunt deponeren in onze containers. Let op: gevaarlijke materialen zoals chemisch afval en asbest zijn niet toegestaan in onze containers.

Bij het kiezen van de juiste container is het van belang om rekening te houden met het type afval dat je wilt afvoeren. Onze containers zijn geschikt voor verschillende soorten afval, waaronder bouw- en sloopafval, puin, hout, en algemeen bouwafval. Je kunt bijvoorbeeld denken aan afval van verbouwingen, renovaties, of tuinonderhoud.

Bouw- en sloopafval

Ondernemer of particulier? Voer je verbouwingsafval gemakkelijk af.

Puin

Aan de slag met de sloophamer? Voer steenachtige materialen af.

Hout

Van spaanplaten, massief houten balken tot hardboard.

Grofvuil

Grote schoonmaak in huis? Voer meubels en ander grofvuil af.

Grond

Grondig te werk gegaan in de tuin? Voer je schone grond gemakkelijk af.

Tuin- en plantsoenafval

Zie je in je tuin door de bomen het bos niet meer? Voer je tuinafval snel af.

Veelgestelde vragen 

Wat betekent 20m3 en hoeveel afval past erin?

Een 20m3 container heeft een inhoud van 20 kubieke meter, wat overeenkomt met 20.000 liter. De hoeveelheid afval die hierin past, is afhankelijk van het type afval dat je wilt afvoeren. Bouwafval kan minder volume innemen dan groenafval zoals takken en bladeren.

Mag ik de container over de rand beladen?

Nee, het is belangrijk om de container slechts tot de rand te laden. Deze regel is ingesteld om overbelading te voorkomen en ervoor te zorgen dat het afval veilig kan worden vervoerd en afgevoerd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als je een fout hebt gemaakt tijdens het bestellen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je informeren of het nog mogelijk is om je bestelling te wijzigen of te annuleren. Aangezien we doorgaans de volgende werkdag al leveren, is het belangrijk om snel actie te ondernemen als je iets wilt veranderen.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van de container?

Afhankelijk van je locatie en de gebruiksduur van de container, kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt van je gemeente.

Hoe lang kan ik de container huren?

Bij Afval.nl bieden we flexibele huuropties aan, variërend van enkele dagen tot meerdere weken. Neem contact met ons op om de huurperiode te bespreken die het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren. De standaard huurperiode is 8 weken.

Welke soorten afval kan ik in de 20m3 container kwijt?

Onze 20m3 container is geschikt voor diverse soorten afval, waaronder bouw- en sloopafval, puin, grofvuil, hout, en meer. Neem contact met ons op als je twijfelt of je specifieke afvalsoort geschikt is voor deze container.

Hoe wordt het transport en de afvoer van de container geregeld?

Onze ervaren chauffeurs zorgen voor het plaatsen en ophalen van de container op de door jou aangewezen locatie. Ze garanderen een vlotte afvoer van het afval naar de juiste verwerkingslocatie, zodat jij je kunt concentreren op je verbouwings- of opruimproject.

Wat mag er allemaal in een bouwafval-container?

In een bouwafvalcontainer mogen de volgende soorten afval: hout, puin, metaal, plastic, beperkte hoeveelheden isolatiemateriaal, glas en papier.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop