Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

10m3 container huren?

Vandaag besteld = morgen geleverd! Heb jij een goedkope 10 kuub container nodig voor je klus? Bekijk de all-in prijzen voor onze containers met 8 huurvrije weken.
Bekijk onze tarieven

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Onze 10m3 containers

Onze klussers kiezen het vaakst voor deze 10m3 containers

 

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 470,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 9 - 10 m3 dicht

€ 499,00

10 m³

Hout (geen tuinhout)

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 249,01

10 m³

Hout (geen tuinhout)

Bouwcontainer 9 - 10 m3 dicht

€ 279,00

10m3 container huren

Heb je een grote verbouwing, renovatie of heb je een project waarbij je een omvangrijke hoeveelheid grofvuil moet verwerken? In dat geval is het huren van een 10m3 container bij Afval.nl een perfecte oplossing. Deze containers zijn uitermate geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden bouw- en sloopafval, grofvuil en meer, waardoor jouw project soepel en verantwoord verloopt. Ontdek hoe je een 10m3 container bij ons kunt huren en waarom dit de oplossing is voor een effectieve afvalverwerking. 

Waarom een 10m3 (kuub) container huren?

De ruime 10m3 container is uitermate geschikt voor projecten waarbij veel afval vrijkomt. Met een capaciteit voor ongeveer 100 kruiwagens aan afval, faciliteert deze container grootse opruim- en bouwtaken. De 10m3 container is gemakkelijk te plaatsen op een ruime oprit of parkeerplaats, zonder dat je extra ruimte hoeft vrij te maken. Voor plaatsing op openbaar terrein heb je mogelijk een vergunning nodig, die je bij je gemeente kunt aanvragen.

Concurrerende all-in prijzen en flexibele huurperiodes

Afval.nl snapt dat bij grote projecten, naast efficiëntie, ook de kosten een grote rol spelen. Daarom hanteren we concurrerende all-in tarieven voor onze 10m3 containers, inclusief levering, ophalen en afvalverwerking. Met een standaard huurperiode van 8 weken heb je voldoende tijd om de container naar behoefte te vullen. Aangepaste huurperiodes zijn bespreekbaar, en we streven naar levering op de volgende werkdag.

10 kuub container

Bij het plannen van een grote verbouwing of opruimklus, biedt een 10 kuub container de ruimte die je nodig hebt om efficiënt afval af te voeren. Met de capaciteit om een grote hoeveelheid puin, zoals stenen, beton, dakpannen, tegels en zelfs groenafval zoals tuinafval en snoeiafval, te verzamelen, staat de 10m3 container garant voor een opgeruimd terrein. Hierdoor weet je zeker dat, ondanks de omvang van de klus, alles netjes wordt afgevoerd.

Hoe groot is een container van 10m3? 

Een grote 10m3 container past precies op één parkeerplaats en kan, inclusief plaatsingskosten en afvoerkosten, zonder extra kosten op eigen terrein worden geplaatst. Houd rekening met de volgende afmetingen: de container 10m3 is zodanig ontworpen dat het zonder overlast op de meeste locaties geplaatst kan worden. Voor plaatsing op openbare plaatsen is het vaak verplicht om een vergunning aan te vragen. Bij Afval.nl doen we niet alleen aan het leveren en het ophalen van de afvalcontainer, maar zorgen we ook voor de verwerking van verschillende soorten afval, van bouwafval tot groenafval.

Let op: Wat mag er in een container van 10m3

Het is belangrijk om gevaarlijke afvalstoffen zoals asbest of chemisch afval gescheiden te houden. Voor dergelijk afval gelden specifieke voorschriften en mogelijk een toeslag. Het correct laden van de container – niet boven de rand gevuld en rekening houdend met de soorten afval die samen afgevoerd mogen worden – voorkomt naheffingen en zorgt voor een veilige afvoer.

Transparant: scherpe all-in prijs

Bij Afval.nl streven we naar transparantie in onze dienstverlening. De huurprijs van de container 10m3 is inclusief plaatsingskosten, transport en een standaard van 8 weken huur, zonder verborgen extra kosten. Mocht er toch een afwijking in het soort afval of de hoeveelheid afval zijn, dan overleggen we altijd vooraf over eventuele aanpassingen in de prijs. Hiermee garanderen we dat je niet voor verrassingen komt te staan en bieden we een gestroomlijnde oplossing voor het afvoeren van afval tijdens jouw verbouwingsproject.

Soorten afval en het beladen van de 10 kuub container

Van bouw- en sloopafval tot specifieke afvalsoorten zoals puin of grofvuil, onze 10m3 containers zijn erop voorbereid. Het is belangrijk het afval niet boven de rand te beladen voor een veilige afvoer. Onze deskundige chauffeurs zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en ophalen van de container, geheel afgestemd op jouw wensen.

Het plaatsen en ophalen van een 10m3 container

Het gestroomlijnde proces voor het plaatsen en ophalen van de 10m3 container zorgt voor maximaal gemak. Wanneer je besluit een 10m3 container te huren voor je grote project, zetten we alles in gang voor een snelle en efficiënte service. Levering volgt de volgende werkdag, afhankelijk van de snelheid van je bestelling en het aanvraagproces van eventuele vergunningen.

Het beladen van een 10m3 container

Bij het beladen van de 10m3 container is het belangrijk om de maximale beladingshoogte niet te overschrijden. Onze containers huur je eenvoudig online tegen een all-in prijs voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Je container wordt geplaatst en opgehaald als hij vol zit. Onze ervaren chauffeurs communiceren duidelijk over de ideale plaatsing en ophaalvoorkeuren, voor elk soort afvalproject.

Afval.nl helpt je graag bij grootschalige projecten

Het managen van afval bij grote projecten vereist een betrouwbare partner. Afval.nl staat klaar om je van advies te voorzien en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste container. Met onze 10m3 afvalcontainer maak je een einde aan je zorgen omtrent afval en kun je je focussen op het resultaat van je project.

Zorg voor een tijdige afstemming met je gemeente over de benodigde vergunningen voor het plaatsen van de container. Met Afval.nl regel je eenvoudig en efficiënt je afvalverwerking voor grootschalige projecten. Heb je vragen over onze containers en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Voor welke soorten afval kan ik een container van 10m3 gebruiken?

Je wil natuurlijk de juiste container huren. Dan zijn de grootte, maar ook de soorten afvalstromen erg belangrijk. Hieronder vind je een opsomming van de soorten afval die je in onze containers kwijt kan. Let op: gevaarlijk afval zoals chemisch afval en asbest mogen niet in onze containers.

Bouw- en sloopafval

Ondernemer of particulier? Voer je verbouwingsafval gemakkelijk af.

Puin

Aan de slag met de sloophamer? Voer steenachtige materialen af.

Hout

Van spaanplaten, massief houten balken tot hardboard.

Grofvuil

Grote schoonmaak in huis? Voer meubels en ander grofvuil af.

Grond

Grondig te werk gegaan in de tuin? Voer je schone grond gemakkelijk af.

Tuin- en plantsoenafval

Zie je in je tuin door de bomen het bos niet meer? Voer je tuinafval snel af.

Veelgestelde vragen 

Is het toegestaan om de container tot de rand te vullen?

Nee, het is essentieel om de container niet over de rand te beladen. Deze regel is ingesteld om overbelading te voorkomen en te zorgen voor een veilig transport en afvoer van het afval.

Kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

Indien je een fout hebt gemaakt tijdens het plaatsen van je bestelling, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je informeren of het nog mogelijk is om je bestelling te wijzigen of te annuleren. Aangezien we doorgaans de volgende werkdag al leveren, is het van belang snel actie te ondernemen indien je iets wilt wijzigen.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop