Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Noord-Holland

Bekijk tarieven Container bestellen

Container nodig in Noord-Holland?

Heeft u een container nodig en woont u in Noord-Holland? Wij van Afval.nl leveren in heel Nederlands containers. Als u een aantal simpele stappen volgt, kunt u morgen al een container bij u op de parkeerplaats hebben staan. Dankzij onze aanwezigheid in Alkmaar kunnen wij de containers al snel ter plaatse hebben. Bij ons geldt namelijk vandaag besteld, morgen afgeleverd. Container huren in Noord-Holland wordt samen met Afval.nl wel erg gemakkelijk.

Grote of kleine container huren Noord-Holland?

Er zijn diverse containers waar u uit kunt kiezen voor een container huren in Noord-Holland. De kleinste container is 3 kuub en de grootste is 10 kubieke meter. Bovendien is het mogelijk om voor een dichte container te kiezen. Naast de grootte kunt u bij ons ook in een oogopslag zien waar welke container voor geschikt is. Dankzij onze diverse selectie kunt u de juiste container uitzoeken voor de klus.

Hoeveel kost een container?

De tarieven verschillen uiteraard per container. Kiest u een grote container, dan zal de prijs hoger zijn dan een kleiner model. Al onze prijzen zijn gegarandeerd all-in. Dat wil zeggen dat alle kosten omtrent een container huren in Noord-Holland in één prijs zijn berekend. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien geldt bij ons de regel dat de eerste 8 weken huurvrij zijn. Na 7.5 week nemen wij contact op om een afspraak te maken om de volle container op te halen.

Betrouwbaar en snel

U kunt betrouwbaar en snel een container huren bij ons. U hoeft alleen uw postcode in te vullen, de container te kiezen en daarna de laatste gegevens in te vullen. Het werkt zo fijn, u kunt zelfs met iDEAL bij ons betalen. Bovendien dragen wij het Thuiswinkel Waarborg kenmerk. Een container huren in Noord-Holland gaat met ons niet alleen snel, maar ook betrouwbaar.

Container huren Noord-Holland zowel zakelijk als particulier

Een container huren in Noord-Holland kunt u bij ons zowel als bedrijf of als particulier doen. Wij leveren namelijk zowel zakelijke als particuliere klanten. De wensen van de klant staan bij Afval.nl centraal. Dit blijkt ook uit ons grote aantal tevreden klanten die lovende beoordelingen achterlaten. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring als specialist weten wij hoe we de klant het beste kunnen helpen.

Wij leveren containers o.a. in de volgende plaatsen in Noord-Holland:

 

Aalsmeer
Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam
Beemster
Bergen (NH.)
Beverwijk
Blaricum
Bloemendaal
Bussum
Castricum
Diemen
Drechterland
Edam-Volendam
Enkhuizen
Graft-De Rijp
Haarlem
Haarlemmerliede en Spaarnwoude  

Haarlemmermeer   
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Heiloo
Den Helder
Hilversum
Hollands Kroon
Hoorn
Huizen
Koggenland
Landsmeer
Langedijk
Laren
Medemblik
Muiden
Naarden
Oostzaan

Opmeer
Ouder-Amstel
Purmerend
Schagen
Schermer
Stede Broec
Texel
Uitgeest
Uithoorn
Velsen
Waterland
Weesp
Wijdemeren
Wormerland
Zaanstad
Zandvoort
Zeevang

     

Let op: wij leveren niet op de eilanden!

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)