Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Drenthe

Bekijk tarieven Container bestellen

Een container voor de deur in Drenthe

In de provincie Drenthe kunt u een container huren voor uw klus of verbouwing. Via de webshop is het huren van een container snel en eenvoudig. U geeft aan waar en wanneer u de container geleverd wilt hebben. Binnen 24 uur kan de chauffeur de container voor uw deur afleveren. Dit is tegen de goedkoopste tarieven van Nederland.

Levering in Drenthe

Een container huren in Drenthe gebeurt dagelijks door zowel particulieren als zakelijke klanten. Over het algemeen worden de containers gehuurd in Drenthe voor een verbouwing van een woning. Er zijn ook veel ZZP’ers die een container willen huren in Drenthe. Daarmee zorgen zij ervoor dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt. De leverancier kan in elke gemeente van Drenthe een container afleveren.

Een container huren in Drenthe met snelle service

In de webshop kunt u in drie stappen zien wat u betaalt. In deze prijzen zijn alle kosten voor de eerste drie maanden inbegrepen. Als u een container langer dan 8 weken wilt huren, dan betaalt u een huurprijs. Ook kunnen wij uw gehuurde container in Drenthe omwisselen voor een lege container. U heeft dan weer drie nieuwe maanden geen huurprijs. Onze snelle service in het leveren van de containers combineren wij met een snelle klantenservice. Via het telefoonnummer 088 - 472 15 00 zijn wij op werkdagen beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken op 06 10712478.

Handige tips voor het huren van een container in Drenthe

Als u een container wilt huren in Drenthe is het belangrijk om te letten op de volgende punten. Bedenk goed welke grootte van een container past bij het type afval dat u heeft. Wij leveren containers voor bouw- en sloopafval, huisraad, schoon puin, houtafval, tuinhout, tuin- en plantsoenafval, grondafval en dakafval. Het afval mag maximaal 20 cm boven de container uitsteken in verband met veiligheid. Zorg dat u plek vrij maakt voor de chauffeur om de container te plaatsen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een parkeerplek af te zetten. Zo kan de chauffeur zijn werk snel doen.

Als u in Drenthe een container wilt huren voor uw bedrijf, dan raden wij u aan een abonnement te nemen via de website van onze partner: www.MKB-afval.nl. Hier kunt u een rolcontainer (kliko) huren voor uw bedrijfsafval. De prijzen op de website zijn de goedkoopste van Nederland en zijn net als bij ons all-in. U betaalt dit bedrag maandelijks, hierin is de levering van de container en het ophalen van het afval inbegrepen.

 

Afval.nl levert containers in elke gemeente van Drenthe

Onze leverancier in Drenthe kan in elke gemeente een container leveren. Of u nu in het centrum van Assen woont of in de rustige omgeving van Gieten!

Aa en Hunze
Assen
Borger-Odoorn    
Coevorden
Emmen
Hoogeveen
Meppel
Midden-Drenthe    
Noordenveld
Tynaarlo
Westerveld
De Wolden
     

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)