Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Een container huren in Arnhem

Ga je verbouwen of gewoon lekker aan de slag in Arnhem? Huur dan snel jouw bouwcontainer voor al je afval. Snel geregeld en snel geleverd.
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Een afvalcontainer huren in Arnhem

Ben je van plan te gaan klussen in je huis of tuin, dan is het slim om een afvalcontainer te huren. Al dat klussen levert namelijk een hoop afval op. Wij leveren onze container in Arnhem alleen tegen scherpe prijzen. Of je nu bouwafval, tuinafval of grofvuil hebt, wij hebben de perfecte afvalcontainer voor jouw klus of verbouwing.

Wanneer je een afvalcontainer huurt dan zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Wat kost het huren van een afvalcontainer Arnhem?

De huurprijs van een container hangt af van het afvalsoort en formaat van de container. Het tarief verschilt daardoor per klusproject. Bereken hier het tarief voor jouw klus.

Bij Afval.nl houden we van overzichtelijke prijzen en vinden we goede service belangrijk. Daarom:

  •       Zijn alle prijzen all-in. Je zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan.

·        Kun je betalen via iDEAL.

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 358,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 473,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

Tips:

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container is afhankelijk van je klusproject. Daarom zijn onze containers in drie verschillende formaten te huur in Arnhem, namelijk:

  •       3m3
  •       6m3
  •       10m3 (open en dichte variant)

De meest gekozen afvalcontainer is de 6m3 container. Maar als je een kleine badkamer wil verbouwen, dan heb je misschien wel genoeg aan een 3m3 container. We adviseren om het aantal kuub afval dat je verwacht af te voeren ruim in te schatten. Zo voorkom je dat je container vol raakt, waardoor je een nieuwe moet bestellen. En dat is minder goed voor je portemonnee en het milieu!

Wat als mijn container te klein blijkt?

Moet je onverhoopt toch een extra container huren? Dat is geen probleem. Je kunt bij ons gemakkelijk een wisselopdracht indienen. Dan komen wij de volle container ophalen en zetten we meteen een nieuwe neer.

Waar komt mijn container te staan?

Al onze containers passen op een parkeerplaats bij jou voor de deur. Het is hierbij wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de ophaalwagen.

Maak je je zorgen over anderen die afval in jouw container gooien? Dan kun je – indien beschikbaar – een 10m3 container huren die afgesloten kan worden. Of huur een kleinere container en dek deze zelf af met een zeil of net.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Arnhem voor bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuinhout, tuin- en plantsoenafval en grond en graszoden afval. Elk type afval wordt op een andere manier verwerkt en het is dus belangrijk de goede afvalsoort te kiezen. 

Bekijk hieronder welke afvalcontainer past bij jouw klus!

6 tips voor een afvalcontainer huren Arnhem

Je wil natuurlijk zo min mogelijk zorgen bij het huren van een afvalcontainer. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we 6 tips op een rij gezet:

1. Controleer bij je gemeente of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container.

2. Zet een parkeerplaats voor de deur af voor je container. Onze containers passen namelijk gewoon op een parkeerplaats.

3. Is je container vol? Je kunt dan je container laten ophalen door in te loggen in je account en daar de ophaalopdracht in te voeren.

4. Jij bent verantwoordelijk voor de staat en inhoud van de container bij het inleveren. Door de container zelf te bedekken met een zeil zorg je ervoor dat niemand verkeerd afval in je container gooit.

5. Is je container vol en heb je nog een container nodig? Plaats een wissel opdracht in je account. Wij komen dan de volle container wisselen voor een lege container.

6. Heb je morgen al een container nodig? Dat kan gewoon. Wij leveren in heel Arnhem, vandaag besteld is morgen geleverd!

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

8

Anoniem

Gemakkelijk een container te regelen

Lees meer
10

Wilco

Snelle levering goeie service

Lees meer
7

Peter

Qua logistiek best goed geregeld. Jammer dat we op zaterdag geen container konden wisselen en dat je echt vroeg van tevoren het ophaal moment moet inplannen als de container in de weg staat voor vervolgactiviteiten. Relatief hoge prijs om schone grond af te voeren, maar dat zal voornamelijk zitten in de storting kosten.

Lees meer
9

Herma

Afspraak maken zo geregeld. Netjes weg gezet. En ophalen ook eenvoudig online doorgeven.

Lees meer
8,9

10009 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop