WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Containerverhuur

Container verhuur bij Afval.nl

Containerverhuur Afval.nl is al meer dan 20 jaar lang een specialist op het gebied van containerverhuur. Wij verhuren containers voor allerlei verschillende afvalsoorten. De formaten van de containers variëren van 3m3 tot 10m3. Containerverhuur bij ons is eenvoudig en snel. Binnen 5 minuten heeft u de juist keuze gemaakt en de eerst volgende werkdag wordt de container bij u geplaatst.

Verschillende soorten afval

De containers van Afval.nl kunnen gebruikt worden voor veel verschillende soorten afval. Het is belangrijk dat u weet wat voor soort afval u heeft voordat u een container laten komen. Voor de containerverhuur van verschillende afvalsoorten gelden namelijk verschillende prijzen. Daarnaast is het belangrijk dat uw weet wat het verschil is tussen de verschillende soorten afval. Hieronder wordt in het kort aangeven wat er onder de verschillende afvalsoorten wordt verstaan.

Dit is een samenstelling van verschillende soorten afval zoals: gips, hout, metaal papier, karton, kunststof, plastic en huisraad.

Hier gaat het om verschillende soorten materiaal van steen zoals klinkers, natuursteen, (gewapend) beton, metselwerk en kalkzandsteen. Dakgrind mag niet worden afgevoerd als schoon puin.

Spaan- en vezelplaat, pallets, massief behandeld en onbehandeld hout, hardboard, balken, planken en (on)geverfd bouw en sloophout.

Tuinpalen, schuttingen, bielzen, beschoeiingen, boompalen en aangerot hout.

Plantaardig of organisch afval zoals boomstammen, riet, takken, struiken.

Graszoden, aarde, klei en zand. Grond van industrie terreinen, boomstronken, wortels en grond dat vervuild is goor asbest, steen, papier, plastic, gras en overig afval mag niet afgevoerd worden als grond (schoon)

Samenstelling van verschillende soorten afval zoals dakleer, dakgrind, teerhoudend en bitumen afval, materiaal vervuild met teer, dakleer en bituum. Bij gemengd dakafval moet er goed opgelet worden dat het gewicht maximaal 600 kg per m3 mag zijn.

Grof huishoudelijk afval zoals bijvoorbeeld de inboedel. Geen chemisch afval en koelkast of vriezer.

Hoe werkt containerverhuur bij afval.nl?

Containerverhuur bij afval.nl is heel eenvoudig, hieronder zullen wij in verschillende stappen uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

Voer uw postcode in

De postcode is nodig voor het bepalen van de leverancier die de container komt bezorgen.

Selecteer de container die u nodigt heeft

Hierbij moet u nagaan wat voor container u nodig heeft denk hierbij aan het formaat van de container en voor welk soort afval u de container wil gebruiken. Afhankelijk van uw keuze kan de prijs kan nogal verschillen.

Bestellen

Als u alle gegevens heeft ingevuld zal dit verwerkt worden in ons systeem en wordt de container de volgende werkdag afgeleverd.

Verbouwen

Zodra de container geplaatst is kunt u beginnen met klussen. Wanneer u klaar bent en de container vol zit kunt u dit bij ons melden en zorgen wij ervoor dat de container wordt opgehaald. Belangrijk is dat de container niet te vol mag zijn, het vuil mag er niet uit kunnen vallen.