Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel onze containers

Bekijk tarieven Container bestellen

Snel en eenvoudig besteld bij Afval.nl

Eenvoudig en snel een container voor de deur

Bij Afval.nl bent u aan het juiste adres voor een container die geschikt is voor elke verbouwing of type klus. Met een paar simpele stappen kunt u eenvoudig bij ons een container bestellen. Wij hebben verschillende containers die geschikt zijn voor elk type afval. Wij leveren containers door heel Nederland.

Bovendien is het mogelijk om een container in verschillende maten te huren bij ons. Wij leveren namelijk containers van 3 m3, 6 m3 en 10 m3. De twee kleinste formaten passen gemakkelijk op een parkeerplaats. De 10m3 container kan worden afgesloten zodat er niemand anders afval in uw container kan gooien. De afvalcontainers van Afval.nl zijn geschikt voor de volgende soorten afval:

  • Puin
  • Tuinhout
  • Tuinafval
  • Grond
  • Dakafval
  • Grofvuil
  • Bouwafval

 

Welke container is geschikt voor uw klus?

Zoals hierboven al is aangegeven verhuren wij verschillende formaten containers voor verschillende soorten afval. Voordat u een container huurt, bedenk dan goed voor welk soort afval u de container gaat gebruiken. De tarieven zijn namelijk afhankelijk van het afval dat u in de container wilt gooien. Naast het soort afval moet u tevens van tevoren bedenken wat voor soort klus of verbouwing u heeft. Op basis daarvan kunt u het formaat van de nodige container bepalen. Voor kleine en middelgrote klussen zijn de 3m3 en 6m3 containers erg geschikt. Heeft u een grote verbouwing of klus? Dan kunt u beter kiezen voor de grote container waar 10 kubieke meter vuil in kan.

 

Container huren bij Afval.nl

Het is bij ons mogelijk om zowel particulier als zakelijk een container te huren. De tarieven van de verschillende containers zijn voor beide partijen gelijk. Bij Afval.nl rekenen wij met een all-in prijs. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan als u gaat afrekenen. Als particulier kunt u eenvoudig en snel met IDEAL betalen. Wij leveren alle containers direct de volgende werkdag.

Heeft u vandaag een container nodig? Dan is dit vaak voor ons geen enkel probleem. U kunt in dat geval contact opnemen met onze klantenservice. De container mag u 8 weken huurvrij laten staan zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Als uw container vol zit, kunt u eenvoudig een ophaalopdracht invoeren via uw account bij ons. Dit is te vinden als "mijn Afval.nl" op de website. Uiteraard kunt ook gewoon contact met de klantenservice opnemen en dan zorgen zij ervoor dat de container wordt opgehaald.

Tarieven per 4 weken na huurvrije periode (van 8 weken)

3m3 € 30,00              (€ 36,30 incl. BTW)    

6m3 € 38,00              (€ 45,98 incl. BTW)

10m3 open € 61,00    (€ 73,81 incl. BTW)

10m3 dicht € 68,00    (€ 82,28 incl. BTW)

 

Het plaatsen van de container

Onze twee kleinste containers passen gemakkelijk op een parkeerplaats. In bijna alle gemeenten mag u de container gewoon op een parkeerplaats plaatsen. Onder voorwaarde dat het overige verkeer niet gehinderd wordt door uw container. Let op, in sommige gemeente heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Voordat u daadwerkelijk een container laat plaatsen is het verstandig om eerst even te controleren of er in uw geval een vergunning nodig is. Tot slot kunt natuurlijk ook gewoon de container op uw eigen erf plaatsen. Er moet dan alleen wel genoeg ruimte zijn voor onze chauffeurs om de container te plaatsen en weer op te halen. Daarnaast kan het plaatsen en ophalen mogelijk schade brengen aan uw erf als u bijvoorbeeld tegels of stenen heeft liggen.