Ga naar hoofdinhoud

Ruim 9000 klussers beoordelen ons met een ⭐️ 8,9

Container

Zonder een container kan je klus niet beginnen! Huur eenvoudig een container en krijg hem snel en voordelig geleverd.

Direct een container bestellen

Altijd voordelig geprijsd!

Container

Eenvoudig en snel een container voor de deur

Bij Afval.nl ben je aan het juiste adres voor een container die geschikt is voor elke verbouwing of type klus. Met een paar simpele stappen kun je eenvoudig bij ons een container huren. Wij hebben verschillende containers die geschikt zijn voor elk type afval. Wij leveren containers door heel Nederland.

Bovendien is het mogelijk om een container in verschillende maten te huren bij ons. Wij leveren namelijk containers van 3 m3, 6 m3 en 10 m3. De twee kleinste formaten passen gemakkelijk op een parkeerplaats. De 10m3 container kan worden afgesloten zodat er niemand anders afval in jouw container kan gooien. De afvalcontainers van Afval.nl zijn geschikt voor de volgende soorten afval:

Puin
Tuinafval
Grond
Grofvuil
Bouwafval

Welke container is geschikt voor jouw klus?

Zoals hierboven al is aangegeven verhuren wij verschillende formaten containers voor verschillende soorten afval. Voordat je een container huurt, bedenk dan goed voor welk soort afval je de container gaat gebruiken. De tarieven zijn namelijk afhankelijk van het afval dat je in de container wilt gooien. Naast het soort afval moet je tevens van tevoren bedenken wat voor soort klus of verbouwing je hebt. Op basis daarvan kun je het formaat van de nodige container bepalen. Voor kleine en middelgrote klussen zijn de 3m3 en 6m3 containers erg geschikt. Heb je een grote verbouwing of klus? Dan kun je beter kiezen voor de grote container waar 10 kubieke meter vuil in kan.

Container huren bij Afval.nl

Het is bij ons mogelijk om zowel particulier als zakelijk een container te huren. De tarieven van de verschillende containers zijn voor beide partijen gelijk. Bij Afval.nl rekenen wij met een all-in prijs. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan als je gaat afrekenen. Als particulier kun je eenvoudig en snel met IDEAL betalen. Wij leveren alle containers direct de volgende werkdag.

Heb je vandaag een container nodig? Dan is dit vaak voor ons geen enkel probleem. je kunt in dat geval contact opnemen met onze klantenservice. De container mag je 8 weken huurvrij laten staan zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Als jouw container vol zit, kun je eenvoudig een ophaalopdracht invoeren via jouw account bij ons. Dit is te vinden als "mijn Afval.nl" op de website. Uiteraard kun je ook gewoon contact met de klantenservice opnemen en dan zorgen zij ervoor dat de container wordt opgehaald.

Het plaatsen van de container

Onze twee kleinste containers passen gemakkelijk op een parkeerplaats. In bijna alle gemeenten mag je de container gewoon op een parkeerplaats plaatsen. Onder voorwaarde dat het overige verkeer niet gehinderd wordt door jouw container. Let op, in sommige gemeente heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Voordat je daadwerkelijk een container laat plaatsen is het verstandig om eerst even te controleren of er in jouw geval een vergunning nodig is. Tot slot kun natuurlijk ook gewoon de container op jouw eigen erf plaatsen. Er moet dan alleen wel genoeg ruimte zijn voor onze chauffeurs om de container te plaatsen en weer op te halen. Daarnaast kan het plaatsen en ophalen mogelijk schade brengen aan jouw erf als je bijvoorbeeld tegels of stenen hebt liggen.

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 363,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 476,99

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Dix

Goede ervaring

Lees meer
10

Martijn

goede prijs en prima service

Lees meer
10

Beste Bouw RSP

zonder problemen en op tijd

Lees meer
9

Grandiek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Lees meer
8,9

9968 reviews

Lees wat klanten vinden