Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Containerverhuur

Huur eenvoudig en snel een container bij Afval.nl
Direct een container bestellen

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Alles over containerverhuur

Containerverhuur Afval.nl is al meer dan 20 jaar lang een specialist op het gebied van containerverhuur. Wij verhuren containers voor allerlei verschillende afvalsoorten. De formaten van de containers variëren van 3m3 tot maximaal 10m3. Containerverhuur bij ons is eenvoudig en snel. Binnen 5 minuten heeft heb je de juist keuze gemaakt en de eerst volgende werkdag wordt de container al bij jou geplaatst.

Verschillende soorten afval

De containers van Afval.nl kunnen gebruikt worden voor veel verschillende soorten afval. Het is wel belangrijk dat je weet wat voor soort afval je hebt voordat je een container gaat bestellen. Voor de containerverhuur van verschillende afvalsoorten gelden namelijk verschillende prijzen. Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen de verschillende soorten afval. Hieronder wordt in het kort aangeven wat er onder de verschillende afvalsoorten wordt verstaan.

Bouw & sloopafval

Dit afval is een samenstelling van verschillende soorten afval. Denk hierbij aan gips, hout, metaal papier, karton, kunststof, plastic en huisraad. Leuk weetje: een container wordt in de volksmond ook wel 'bouwbakkie' genoemd.

Lees alles over bouw & sloopafval

Schoon puin

Hier gaat het om verschillende soorten materiaal van steen zoals klinkers, natuursteen, (gewapend) beton, metselwerk en kalkzandsteen. Dakgrind mag echter niet worden afgevoerd als schoon puin.

Lees alles over schoon puin

Houtafval

Er valt veel onder de noemen houtafval. Spaan- en vezelplaat, pallets, massief behandeld en onbehandeld hout, hardboard, balken, planken en (on)geverfd bouw en sloophout mogen allemaal bij elkaar in de container voor houtafval.

Lees alles over hout

Tuin- en plantsoenafval

Tuin- en plantsoenafval behoort tot het tuinafval. Heeft u plantaardig of organisch afval zoals boomstammen, riet, takken of struiken? Dan kunt u kiezen voor de container waar tuin- en plantsoenafval in mag. 

Lees alles over tuin afval

Grond (schoon)

Onder schoon grond, wordt grond verstaan waar geen stenen of ander afval in zit. Graszoden, aarde, klei en zand mag wel aanwezig zijn in schoon grond. Grond dat vermengd is met boomstronken en wortels is vervuild grond en mag dus niet in deze container. Grond van industrieterreinen of grond dat vervuild is met asbest, steen, papier, plastic en ander overig afval mag tevens niet worden afgevoerd worden als schoon grond.

Lees alles over grond

Huisraad/grofvuil

Onder grof huishoudelijk afval valt bijvoorbeeld de inboedel. Er mag geen chemisch afval in de container gegooid worden. Daarnaast mag de koelkast en de vriezer ook niet in de container, aangezien dit niet bij huishoudelijk afval hoort.

Lees alles over grofvuil

Hoe werkt containerverhuur bij Afval.nl?

Containerverhuur bij Afval.nl is heel eenvoudig. Binnen een aantal minuten heb je al jouw container gehuurd. Hieronder zullen wij uitleggen hoe je in twee stappen al een container kunt bestellen. Vandaag besteld is bij ons morgen afgeleverd!

Stap 1. Selecteer de container 

Bij de volgende stap moet je nagaan wat voor container je nodig hebt. Denk hierbij aan het formaat van de container en voor welk soort afval je de container wilt gebruiken. Afhankelijk van je keuze kan de prijs per container nogal verschillen.

Stap 2. Bestellen van de container

Na het selecteren van de juiste container, moet je alleen nog even de laatste gegevens invullen. Zodra alle gegevens ingevuld zijn, zal dit verwerkt worden in ons systeem en wordt de container de volgende werkdag afgeleverd.

Het plaatsen en ophalen

Zodra de container geplaatst is, kun je beginnen met klussen. Wanneer je klaar bent en de container vol zit, kun je dit direct bij ons melden. Wij zorgen er vervolgens voor dat de container wordt opgehaald. Belangrijk is dat de container niet te vol mag zijn. Het vuil mag er niet uit kunnen vallen. We hanteren de regel dat het afval maximaal 20 centimeter mag uitsteken boven de rand indien het ook gemakkelijk te verwijderen is.

Gebruik maken van containerverhuur

Zoals je ziet, kunt u gemakkelijk en snel een gebruik maken van containerverhuur. Bij Afval.nl heb je binnen 5 minuten een container gehuurd en de volgende dag kun je er gebruik van maken. Dus wacht niet langer en bestel direct uw puincontainer.

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 379,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 479,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 129,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop