WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

vuilcontainer huren

vuilcontainer huren

Een vuilcontainer huren voor uw kleine en grote bedrijfsklussen? Dit is zo geregeld. U hoeft geen lange telefoongesprekken te voeren, geen pagina’s lange contracten door te lezen of hoge borg te betalen. Afval.nl is al 2 decennia lang de grootste goedkoopste en meest klantvriendelijke op het gebied van afval en vuilcontainers huren. 

Een vuilcontainer huren is via ons heel simpel. Binnen 5 minuten heeft u gegarandeerd de juiste keuze kunnen maken en zorgen wij ervoor dat deze de eerst volgende werkdag bij u voor de deur staat.

Hoe werkt een vuilcontainer huren?

We zullen in een stappenplan laten zien hoe makkelijk het huren van een container in zijn werk gaat.

  • Voer je 4-cijferige postcode in en de 2 letters die hier bij horen

Zo weten wij welke leverancier uw container gaat bezorgen.

  • Bepaal welke vuilcontainer je nodig hebt

Afhankelijk voor hoeveel afval u denkt te gaan krijgen kiest u een juiste afmeting. Onze containers zijn al te huren vanaf afmetingen van minder dan 3m3 tot aan onze grootste variant van 10 m3. Ook is het belangrijk om na te denken welk afval u zult hebben. Dit kan nogal schelen in prijs.

Bestellen maar!

Door uw contactgegevens in te vullen en aan te geven waar u uw container afgeleverd wil hebben zal dit gelijk worden doorgezet in ons systeem en kunt u de volgende werkdag uw vuilcontainer verwachten

  • Verbouwen

Zodra wij de container plaatsen bent u helemaal gereed om te beginnen met de verbouwing of klussen die u gepland heeft staan. Wanneer u klaar bent en het afval heeft weggegooid kunt u bij ons aangeven dat wij de container ophalen.

Klantvriendelijkheid vinden wij heel erg belangrijk. Uw aanwezigheid bij het ophalen is dan ook niet nodig. Wel is het van belang dat de container niet te vol mag worden gegooid. Uw vuil mag wel boven de rand reiken, mits het er niet makkelijk uit kan vallen. Wij hanteren hiervoor 20 centimeter.

Vragen?

Als u toch nog vragen heeft staat ons team voor u klaar. U kunt ons bellen , mailen of via de live chat bereiken.