WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Vuilcontainer huren

Zo kunt u gemakkelijk en snel een container huren

Een vuilcontainer huren voor uw kleine en grote bedrijfsklussen? Dit is bij Afval.nl zo geregeld. U hoeft geen lange telefoongesprekken te voeren, geen pagina’s lange contracten door te lezen of hoge borg te betalen. Afval.nl is al ruim 20 jaar lang de grootste, goedkoopste en meest klantvriendelijke leverancier op het gebied van afval en vuilcontainers huren. 

Het is bij ons heel simpel om een vuilcontainer te huren. Binnen 5 minuten kunt u gegarandeerd de juiste keuze maken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze de eerst volgende werkdag bij u voor de deur staat. Vandaag besteld betekent dus morgen al geleverd!

Hoe kunt u een vuilcontainer huren?

We zullen in een stappenplan laten zien hoe makkelijk het is om een container te huren en hoe dat in zijn werk gaat.

  • Voer uw 4-cijferige postcode in en de 2 letters die hier bijhoren

Zodra wij uw postcode weten, kunnen wij gelijk kijken hoe wij u het beste kunnen helpen. Zo weten wij direct welke leverancier uw container gaat bezorgen.

  • Bepaal welke vuilcontainer u nodig denkt te hebben

De grootte van de vuilcontainer is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid afval u denkt te gaan hebben. Op basis daarvan kiest u de juiste afmetingen. Wij hebben diverse containers die u kunt huren. De kleinste container heeft afmetingen van minder dan 3 kubieke meter en onze grootste variant bedraagt 10 kuub. Daarnaast is het belangrijk om te bedenken welk afvul u zult hebben. Dit kan namelijk behoorlijk schelen wat de prijs betreft.

  • Contactgegevens en bestellen maar

De laatste stap van het bestelproces is het invullen van uw contactgegevens en de locatie waar de container afgeleverd meot worden. Zodra dat in ons systeem staat, kunt u de volgende werkdag uw vuilcontainer verwachten.

  • Tijd om te klussen of verbouwen

Zodra wij de container plaatsen, bent u helemaal gereed om te beginnen met de verbouwing of de klussen die u gepland heeft. Wanneer u klaar bent met de vuilcontainer en al het afvalweggegooid is, kunt u bij ons aangeven dat wij de container kunnen ophalen.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw aanwezigheid bij het ophalen is dan om die reden niet nodig. Wel is het van belang dat de vuilcontainer niet te vol mag zijn. Uw vuil mag wel boven de rand reiken, mits het er niet makkelijk uit kan vallen. Wij hanteren hiervoor 20 centimeter. Overvolle containers worden niet geaccepteerd.

Vragen?

Als u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft, staat ons team voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen of via de Live Chat bereiken.