WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Puincontainer huren

Puincontainer huren online

Bent u van plan om te gaan verbouwen of zit u midden in een verbouwing? Een puincontainer huren doet u bij afval.nl. Wij hebben landelijke dekking en wanneer u vandaag besteld wordt deze morgen geleverd. Als extra krijgt u 3 maanden vrij. Bij veel puincontainers die je kan huren zijn er verborgen kosten. Bij ons is dit niet het geval, wij hanteren scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op afval.nl. We leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven.

Puincontainer afmetingen

U kunt bij ons een puincontainer huren in de maten 3m3, 6m3 en 10m3.  Deze worden meestal gebruikt door particulieren en bedrijven.

Hoe komt de gehuurde puincontainer voor mijn deur?

Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste (en vooral meest veilige) plek bij u voor de deur. U kunt in het bestelproces aangeven dat de chauffeur u 15 min van te voren even belt zodat u instructies kunt geven over het plaatsen van de container.

 

Hoe werkt het?

Bedenk altijd eerste wat voor soort afval u heeft, in Nederland moeten we afval gescheiden aanleveren. Het is dus van groot belang dat u de juiste afvalsoort kiest. Om de juiste afval soort te selecteren voor uw puincontainer adviseren wij u graag. Klik hier voor de mogelijkheden voor de verscheidene afvalsoorten.
Het huren van een puinbak is simpel; u selecteert u postcode en afvalsoort en krijgt direct de opties te zien. Vervolgens kunt u doorklikken om uw bestelling te bevestigen.

 

Tip: bedenk goed welk afval u heeft en hou u aan de omschrijving, de prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Zorg dus echt voor goede scheiding anders kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu!

 

Wat mag echt niet in een puincontainer?

  • ·         Asbesthoudende onderdelen
  • ·         Dak afval met teerresten
  • ·         De container meer dan 20 centimeter boven de rand aanvullen

Advies nodig?

Het huren van een puincontainer is soms maatwerk, heeft u vragen over het scheiden van het afval of welke omvang u nodig heeft? Bel ons gerust zodat wij u kunnen adviseren bij de selectie van uw puincontainer of puinbak. Bel ons tegen het lokale tarief op: 088-4721500.