WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Puincontainer huren

Snel en betrouwbaar een container huren voor uw afval

Bent u van plan om te gaan verbouwen of zit u midden in een verbouwing? Een puincontainer huren doet u gemakkelijk en snel bij Afval.nl. Wij hebben landelijke dekking, wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten en wanneer u vandaag besteld wordt de container morgen al geleverd. Als extra krijgt u 3 maanden huurvrij van ons. Bij veel puincontainers die u kunt huren zijn er verborgen kosten. Wij geloven in eerlijkheid over de prijs. Daarom hanteren wij scherpe all-in tarieven. Het vaststellen van een juiste en passende container is in een paar stappen geregeld op Afval.nl. 

Puincontainer afmetingen

Wij van Afval.nl hebben een redelijk grote selectie puincontainers waar u uit kunt kiezen. U kunt bij ons met een paar klikken op de knop een puincontainer huren in de volgende maten: 3 m3, 6 m3 en 10 m3. Deze afmetingen worden meestal gebruikt door particulieren en bedrijven. Er zal gegarandeerd een container tussen zitten die voldoet aan al uw wensen.

Plaatsing van de gehuurde puincontainer

Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom denken wij altijd mee tijdens het plaatsen van de gehuurde puincontainer. Onze chauffeurs plaatsen de containers op de juiste, veilige en praktische plek. Het kan zo zijn dat dit voor uw deur is. Daarnaast kunt u in het bestelproces aangeven dat de chauffeur u een kwartier van tevoren even gebeld wordt. Op die manier bent u op de hoogte wanneer de container geleverd wordt en kunt u instructies geven tijdens het plaatsen van de container.

 

Puincontainer huren

Bedenk altijd eerst wat voor soort afval u heeft. Het kan namelijk voorkomen dat u afval heeft dat niet allemaal bij elkaar mag. In heel Nederland moet afval gescheiden aangeleverd worden. Het is dus van groot belang dat u de juiste puincontainer selecteert voor uw afval. Wij helpen u graag bij het selecteren van de passende puincontainer. Dankzij ons duidelijke overzicht met alle afvalsoorten, kunt u al gauw de juiste container selecteren.

Het huren van een puincontainer is bij Afval.nl erg simpel. U voert eerst uw postcode in. Vervolgens ziet u een overzicht met al onze containers en welke afvalsoorten er in mogen. U selecteert de bak die bij uw wensen past. Tot slot moet u nog wat gegevens invullen en dan moet u de bestelling bevestigen. Als u vandaag een container besteld, dan staat die morgen al voor de deur!

Tip: bedenk goed welk afval u heeft en gooi uw soort afval in de bijbehorende container. De prijsverschillen per afvalsoort zijn groot. Zorg dus echt voor goede scheiding van uw afval. Doet u dit niet, dan kunnen wij het afval niet duurzaam scheiden. Samen werken we aan een goed milieu en goede afvalscheiding draagt daar zeker aan bij.

 

Wat mag echt niet in een puincontainer?

  • Asbesthoudende onderdelen
  • Dakafval met teerresten
  • Te veel vuil: de container niet meer dan 20 centimeter boven de rand vullen

Advies nodig?

Het huren van een puincontainer is soms maatwerk. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen over het scheiden van het afval of welke omvang u nodig heeft? Bel ons gerust zodat wij u kunnen adviseren bij de selectie van uw puincontainer of puinbak. Bel ons tegen het lokale tarief op 088-4721500.