Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Goedkope container huren

Bij ons ben je altijd verzekerd van de laagste tarieven van Nederland.

Direct een container bestellen

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Goedkope container huren

De containers van Afval.nl zijn door heel Nederland te huur en dan wel tegen de scherpste prijzen. Ga je verbouwen, dan is een goedkope container huren een aanrader. Bij Afval.nl kun je gemakkelijk online een container bestellen. Je kunt eenvoudig en snel aangeven op welk adres je de container bezorgd wilt hebben. Aan de hand daarvan krijgt je de tarieven te zien. De kosten van de verbouwing zijn op zichzelf al hoog genoeg. Kies daarom voor de scherpste prijzen voor containerverhuur. Huur een container voor al jouw afval bij Afval.nl en profiteer van onze spotgoedkope tarieven!

Goedkope container huren door heel Nederland

Wij leveren containers door heel Nederland. Onze 3 en 6m3 containers staan altijd voor jou op voorraad. Op werkdagen geldt daarom: Vandaag besteld is morgen geleverd. Maar bestel jouw container altijd op tijd. Wij leveren goedkope containers in elke provincie en stad. Wij hebben een landelijke dekking dus je bent altijd verzekerd van een goedkope container bij jou voor de deur. 

Verschillende formaten te huur

Je kunt bij ons altijd de perfecte, goedkope container huren. Of je nu heel veel afval heeft of wat minder, bij ons vind je altijd een container van het juiste formaat. De containers die je bij ons kunt huren hebben drie verschillende formaten. De containers zijn er met een inhoud van 3 m3, 6 m3 en 10 m3. De laatst genoemde formaat komt voor in twee varianten. Eentje die gesloten kan worden en een open versie. Door de container af te sluiten, voorkom je dat deze wordt gevuld met iets anders dan het afgesproken materiaal. De kleinere containers passen gemakkelijk op de parkeerplaats. Je kunt een goedkope container huren en deze laten plaatsen op de parkeerplaats bij jou voor de deur. Let er echter wel op dat er soms een vergunning nodig is om een container voor de deur te laten plaatsen. Informeer hierover bij jouw gemeente.

Ophalen van de container

Als jouw container vol is kun je deze door ons laten ophalen. Met jouw Afval.nl account kun je een ophaalopdracht in voeren om de container weer op te laten halen. Daarnaast kun je de klantenservice bellen om een ophaalafspraak te maken. Zit jouw container vol en heb je nog meer afval om weg te gooien, dan kun je op de ophaaldatum opnieuw een goedkope container huren. Bij Afval.nl hoef je zelf dus niets te doen. Je wilt een goedkope container huren, wij regelen het!

Goedkope container huren voor zakelijk en particulier Nederland

Bij Afval.nl kan iedereen een goedkope container huren. De prijs voor het huren van uw container hangt volledig af van de plaats van bezorging, die je zelf dient op te geven. Voor bedrijven en particulieren hanteren wij dezelfde scherpe prijzen. Doorgaans gebruiken wij een huurtermijn van 8 weken zonder extra kosten. Je betaalt veilig en snel met IDEAL. 

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 369,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 489,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 273,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 164,00

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

7

b.c wetberg

de aflever dag van de bak heb ik opgegeven vanaf 13:00, als ik dan zie dat ik gebeld ben om 7:15 in de ochtend, dan wordt ik daar niet vrolijk van, Ik had een goede plek willen regelen. vervolgens heb ik een ophaal dag gepland op 4 - 01-2024 dit is helemaal nog niet gebeurd, ik had wel een bevestiging gekregen dat dit zou gebeuren, ik woon niet in de straat, dus ik heb geen zicht op de bak. bovendien beginnen ze op dinsdag 9-01-2024 met funderingsherstel en willen de mannen zelf een bak kunnen plaatsen, al met al een hoop onnodige stress voor mij. voorheen altijd goed gegaan, ik hoop dat dat in de toekomst weer zo is.

Lees meer
10

Tanis

Op tijd geleverd en op de plek waar we de container wilden laten plaatsen.

Lees meer
8

Nijdam

Goed, container op tijd gebracht en afgehaald

Lees meer
8

Luuk

Goed geholpen, makkelijk en duidelijk bestelproces

Lees meer
8,9

9990 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop