Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Utrecht

Bekijk tarieven Container bestellen

Bij afval.nl bent u aan het goede adres voor het huren van containers voor uw afval door heel Nederland. Bent u van plan om in Utrecht te gaan verbouwen dan is het handig om een container te huren. De gehuurde container wordt geplaatst bij het aangegeven adres. Een parkeerplaats is een goede plek om een container te plaatsen U kunt dus zonder gedoe uw afval vlakbij kwijt. Heeft u met een spoed een afvalcontainer nodig? Dat is bij Afval.nl helemaal geen probleem. Als u bij ons huurt staat de container de volgende dag bij u in Utrecht voor de deur.

 Bij Afval.nl een container huren Utrecht

Op Afval.nl kunt u eenvoudig online een container huren voor al uw verbouwingsafval en meer. Met locaties door heel Nederland, is er zonder twijfel een locatie bij u in de buurt. Op het moment dat u een adres heeft opgegeven, wordt er een prijs aangegeven. Wilt u een container huren in Utrecht geeft dan uw adres aan en maak een keuze uit onze verschillende containers. De scherpe prijzen van Afval.nl staan aangegeven met bijkomende kosten. Er zitten nooit addertjes onder het gras. Wij hanteren een gratis huurtermijn van tot wel 8 weken. Een container huren in Utrecht kost evenveel voor particulieren als voor bedrijven. Iedereen kan bij Afval.nl online via IDEAL betalen. Voor bedrijven bestaat er buiten de IDEAL betaling ook een mogelijkheid om betalingen te doen doormiddel van een bankoverschrijving.

De containers van Afval.nl

Wij bieden containers van drie soorten groottes te huur aan in Utrecht. Containers huren in Utrecht kan bij on in de volgende formaten 3 m3 containers, 6 m3 containers en 10 m3 containers. De containers met een inhoud van 10 m3 kunnen worden afgesloten. Zo voorkomt u onverhoopte andere materialen in de container. U bent als huurder van de container de eindverantwoordelijke voor de staat bij retour. Door gebruik te maken van een slot zorgt u ervoor dat de container met het afgesproken materiaal is gevuld. U kunt een container huren in Utrecht voor grofvuil, tuin afval, tuinhout, bouw afval, puin, dak en grond afval.

Wilt u meer weten over container huren Utrecht? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze website of neem contact op met onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben en kunt u deze niet op de website vinden. Neem dan telefonisch contact op via 088 - 472 15 00.

Wij plaatsen containers in de volgende gemeente van Utrecht:

Amersfoort
Baarn 
De Bilt 
Bunnik 
Bunschoten        
Eemnes 
Houten 
IJsselstein 
Leusden 
Lopik 

Montfoort 
Nieuwegein 
Oudewater 
Renswoude 
Rhenen 
De Ronde Venen     
Soest 
Stichtse Vecht 
Utrecht 

Utrechtse Heuvelrug 
Veenendaal 
Vianen 
Wijk bij Duurstede 
Woerden 
Woudenberg 
Zeist 

     

Afvalnl -jytdwebcare -new '[pi

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

Tips voor een container huren in Utrecht

Containerhuren -utrechtGebruik onze advieswidget voor het selecteren van de juiste container

Raadpleeg uw gemeente om te zien of u een vergunning nodig heeft

Een 3 m3 en 6 m3 container passen makkelijk op een parkeerplaats

Eenvoudig de tarieven bekijken in uw regio in Utrecht? Bekijk onze tarieven.

Alles weten over afvalsoorten? Bekijk onze afvalsoorten pagina.