Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Tilburg

Bekijk tarieven Container bestellen

Eenvoudig en snel een container huren in Tilburg?

Op elk adres containers huren? Bij Afval.nl kunt u een container huren  voor uw afval door heel Nederland. Gaat u in Tilburg een pand verbouwen of vernieuwen dan is het nodig om een container te huren. Op onze website kunt u het desbetreffende adres aangeven, waardoor u een prijsberekening krijgt. Bij het bezorgen van de container kunt u deze het beste op een parkeerplaats voor de deur laten plaatsen. Zo kunt u uw afval gemakkelijk vlakbij kwijt. Is er haast bij het huren van een afvalcontainer? Dat hoeft geen probleem te zijn, want bij Afval.nl staat de container de volgende dag al bij u in Tilburg. Als u bij ons huurt staat de container de volgende dag bij u in Tilburg voor de deur.

Container huren Tilburg

Op onze website kunt u zonder moeite online een container huren Tilburg voor al uw afval tijdens verbouwingen. Met locaties door het hele land, is er altijd een locatie dichtbij u. Als u online een adres heeft opgegeven wordt er precies getoond hoeveel de huur van de container zal gaan kosten. Het moment dat u een adres heeft opgegeven, wordt er een prijs aangegeven. Bij deze stap kunt u ook aangeven welk formaat container u graag zou willen huren. De scherpe prijzen van Afval.nl voor container huren Tilburg staan in zijn totaal aangegeven. U zult dus geen extra kosten krijgen bij het huren. Alle prijzen zijn volledig inclusief. Wij gebruiken doorgaans een huurtermijn zonder extra kosten van tot wel 8 weken. Als bedrijf of particulier een container huren  in Tilburg? Wij hanteren dezelfde kosten voor particulieren en bedrijven. De betaling kan bij Afval.nl veilig en gemakkelijk met IDEAL. Voor bedrijven is het ook mogelijk om betalingen te doen met een bankoverschrijving.

De containers van Afval.nl

Bij ons kunt u terecht voor het huren van containers in drie soorten groottes. Containers huren Tilburg kan bij ons in de formaten 3 m3 containers, 6 m3 containers en 10 m3 containers. De grootste containers (die van 10 m3) kunnen worden afgesloten. Zo zorgt u ervoor dat er geen andere materialen andere materialen in de container belanden. De persoon die de container in Tilburg huurt is de eindverantwoordelijke voor de staat bij terugkeer van de container. Door gebruik te maken van een slot voorkomt u dat de container met iets anders dan het afgesproken afval is gevuld. U kunt bij ons een container huren in Tilburg voor dak en grondafval, bouwafval, tuinhout, tuinafval en puin.

Voor een goede prijs container huren Tilburg? Bekijk dan alle informatie die u nodig heeft op onze website of neem contact op met onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben en kunt u deze niet op de website vinden. Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 088 - 472 15 00.

Bekijk tarieven >

Container huren >

Veel gestelde vragen >

 

Afvalnl -jytdwebcare -new '[pi

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

Tips bij het huren van een container in Tilburg

TilburgWilt u een container in het weekend voor de deur hebben staan? Huur dan op donderdag een container. Deze kan dan vrijdag geplaatst worden. Zo heeft alvast een container klaarstaan voor het weekend.

U kunt uw container zelf laten ophalen als uw container vol zit. U kunt dit via uw account regelen door een ophaalopdracht in te voeren.

U kunt uw containers eenvoudig betalen door middel van IDEAL.

Wist u dat wij als enige geen huurtermijn hanteren? U kunt de container gratis 3 maanden gebruiken.