Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Limburg

Bekijk tarieven Container bestellen

Snel een container nodig in Limburg?

Wilt u uw mooie omgeving groen houden? Wij hebben de container voor u. Limburg staat bekend om zijn rijke groene gebieden. Bij Afval.nl zien we dat vooral in Limburg veel groen containers worden gehuurd. Voor iedere wens hebben wij een container. Voor al het afval van uw tuin, kunt u een groen container huren in Limburg. Heeft u echter geklust en daardoor een hoop grof vuil? Dan hebben wij daar ook een geschikte afvalbak voor. Dankzij ons grote aanbod van containers is er voor iedere klus wel de best passende oplossing te vinden. Met Afval.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Limburg.

Goede, snelle levering containers

Afval.nl levert in heel Nederland. Een container huren in Limburg is bij ons ook mogelijk. Als u de stappen volgt bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u morgen al een container bij u thuis hebben staan. Afval.nl heeft een leverancier in Limburg waardoor het zelfs mogelijk is om binnen 24 uur een container te leveren. In tegenstelling tot onze concurrenten kunnen wij direct een container leveren. Dat scheelt u niet alleen een hoop tijd, het is ook nog eens merkbaar in het tarief. Een container huren in Limburg is namelijk zelfs iets goedkoper.

Prijzen voor container huren Limburg

Zoals met alles is de prijs om een container te huren in Limburg afhankelijk van een aantal zaken. Ten eerste is het van belang welke container u gaat huren. Heeft u een grote container nodig of een container die geschikt is voor specifiek afval? Ons gemakkelijke bestelsysteem helpt u tijdens het bestellen zodat u al gauw weet welke container u nodig heeft. Met een klik op de knop kunt u al vlug een container huren in Limburg. Dankzij onze all-in prijs weet u zeker dat u het beste tarief krijgt. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan, aangezien de prijs al compleet weergegeven is.

Veilig en vlug container huren Limburg

Dankzij ons duidelijke bestelmethode kunt u betrouwbaar en vlug een container huren on Limburg. Wij dragen als webshop het Thuiswinkel Waarborg kenmerk. Dit betekent dat u veilig zaken kan doen met ons. De wensen van de klant staan bij Afval.nl vooraan. Zo is het bij ons tevens mogelijk  om te betalen met iDEAL. Dat scheelt voor u een hoop gedoe en is de container binnen de kortste keren geregeld. Een container huren in Limburg kunt u in alle vertrouwen bij ons doen.

Wij kunnen in elke plaats in Limburg een container plaatsen

Zo ook in de volgende gemeenten:

Beek
Beesel
Bergen (L.)
Brunssum
Echt-Susteren
Eijsden-Margraten
Gennep
Gulpen-Wittem
Heerlen
Horst aan de Maas  
Kerkrade

Landgraaf
Leudal
Maasgouw
Maastricht
Meerssen
Mook en Middelaar  
Nederweert
Nuth
Onderbanken
Peel en Maas
Roerdalen

Roermond
Schinnen
Simpelveld
Sittard-Geleen
Stein
Vaals
Valkenburg aan de Geul
Venlo
Venray
Voerendaal
Weert


Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)