Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Container huren

Een container huren doe je eenvoudig en snel bij Afval.nl. Altijd de laagste prijs en in heel Nederland de volgende werkdag geleverd!
Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Onze meest bestelde containers

Een container huren moet eenvoudig en voordelig zijn. Wij verhuren containers aan zowel particulieren als zakelijke klanten, tegen dezelfde tarieven! Je bent dus nooit te duur uit voor jouw afvalcontainer.

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 379,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 479,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 129,00

Container huren

Wil jij een container huren?

Ben je op zoek naar een container en wil je hier het liefst morgen al gebruik van maken? Dan ben je bij Afval.nl aan het juiste adres! Alle containers die vandaag bij ons besteld worden, worden de volgende werkdag geleverd. Klussen in het weekend? Ook op zaterdag plaatsen we jouw bestelde container. Een afvalcontainer huren is bij ons niet alleen makkelijk, we zorgen ook dat hij snel op je stoep staat!

Specialist in containerverhuur

Afval.nl is de grootste specialist in Nederland op het gebied van containerverhuur. Al meer dan 20 jaar zijn we actief op het gebied van afvalverwerking en afvalinzameling. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed in kaart brengen wat jouw wensen zijn. Zo weet je precies wat je nodig hebt!

Ben je bezig met een verbouwing of een andere grote klus? Dan zijn er genoeg dingen die je moet regelen. Je wil natuurlijk dat alles soepel verloopt met het verzamelen van je bouwafval, huisraad of tuinafval en alles wat daarbij komt kijken. Wij ontzorgen je graag op dit gebied! Wanneer je bij ons een container huurt, zorgen wij voor een soepele en zorgeloze afhandeling van jouw bestelling.

Waarom huren bij Afval.nl?

Eenvoudig en flexibel een container huren

Wij hebben voor iedere klus of verbouwing een geschikte container te huur. Wij leveren containers in de formaten van 3 m3, 6 m3 en 10 m3 door heel Nederland. Hoe groot je klus ook is, bij ons kun je terecht voor de juiste container. Als je vandaag een container bestelt, staat deze morgen al voor de deur. Wil je een container huren voor dezelfde dag? Dat is geen probleem. Met onze klantenservice kun je vaak regelen dat je container nog dezelfde dag bezorgd wordt. Onze afvalcontainer kun je altijd 8 weken huurvrij laten staan.

Groot aanbod containers

Dankzij ons grote aanbod, vind je altijd een container die past bij jouw klus. Bij Afval.nl kun je terecht voor verschillende soorten containers voor allerlei soorten afval: een afvalcontainer, een puincontainer, een vuilcontainer, een bouw- en sloopafval container, een huisraad en grofvuil container, schoon puin, beton en tegels container, houtafval container, groen container, grond en graszoden container. Onze containers passen bijna allemaal op een gewone parkeerplaats. Alleen de 10 m3 container heeft iets meer ruimte nodig en zal daarom niet altijd goed passen op een parkeerplek.

Geen onverwachte kosten

We hanteren altijd all-in prijzen, dit wil zeggen dat alle kosten in één huurprijs berekend zijn. In de prijs zitten transport, huur en verwerking al inbegrepen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Wij leveren zowel containers aan bedrijven als particulieren. Voor particulieren gelden dezelfde tarieven als voor bedrijven.

Waar moet je op letten bij een container huren?

Vergunningen. Het is verstandig om te controleren of je een vergunning nodig hebt van jouw gemeente, voordat je een container gaat huren. In de meeste gevallen is het gewoon mogelijk om een container te plaatsen, zolang het verkeer er geen hinder van ondervindt. Maar er zijn een aantal uitzonderingen waarbij een vergunning wel noodzakelijk is.
Ruimte op je erf. Het is mogelijk om de container op jouw eigen erf te zetten. Houd er wel rekening mee dat er genoeg ruimte moet zijn voor chauffeurs om de container neer te zetten.

Wij staan klaar voor al je vragen

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om bij ons een container te huren. Mocht je er helemaal niet uitkomen, bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 088 – 472 15 00. We helpen je graag verder!
Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een container in Leeuwarden?

De huurprijs van een container hangt af van het type afval en de grootte van de container. Het tarief varieert dus. Bij Afval.nl streven we naar transparante prijzen en een snelle service. Als je een afvalcontainer wilt huren, kun je bij ons verschillende opties vergelijken om de beste keuze te maken.

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container hangt af van de omvang van je klusproject. Daarom bieden wij in Leeuwarden containers in verschillende formaten aan, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw behoeften.

Wat als mijn container te klein blijkt?

Blijkt dat de container die je hebt gehuurd te klein is voor de hoeveelheid afval? Maak je geen zorgen! Je kunt eenvoudig een wisselopdracht bij Afval.nl indienen. Wij komen dan de volle container ophalen en plaatsen direct een nieuwe container voor je. 

Welk type container heb ik nodig?

Bij Afval.nl in Leeuwarden kun je kiezen uit verschillende soorten containers, passend bij verschillende soorten afval. Het is belangrijk om de juiste container te kiezen, omdat elke afvalsoort op een andere manier wordt verwerkt. Wij zorgen voor de verwerking en afvoer van het afval, dus je kunt met een gerust hart de juiste container selecteren.

Wordt het afval naar de milieustraat gebracht?

Bij Afval.nl in Leeuwarden staan we garant voor een duurzame afvalverwerking. Indien mogelijk scheiden we het afval en zorgen we ervoor dat het op verantwoorde wijze wordt afgevoerd en verwerkt, zonder nadelige gevolgen voor het milieu.

Bieden jullie een grofvuilcontainer aan voor in Leeuwarden?

Ja, je kunt bij ons in Leeuwarden een grofvuilcontainer huren, zodat je gemakkelijk en efficiënt grofvuil kunt afvoeren.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop