Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Gelderland

Bekijk tarieven Container bestellen

Goedkoop een container huren in Gelderland

Een container huren in Gelderland is simpel, snel en betrouwbaar. Binnen 24 uur kan er een container worden geplaatst op de voor u gewenste locatie. Op de website kunt u aangeven wanneer de container geleverd moet worden, of wanneer wij deze mogen ophalen of omwisselen. Een container huren in Gelderland kan al tegen de laagste tarieven van Nederland.

Hoe kunt u een container huren in Gelderland?

Een container huren in Gelderland kan via de website en is gemakkelijk en snel. U voert uw postcode in en op basis hiervan wordt de prijs van het huren berekend. Doordat wij in Gelderland veel locaties beschikbaar hebben kunnen we altijd een scherp tarief aanbieden. Daarnaast kunt u een container huren in Gelderland die uw gewenste grootte heeft. Wij leveren containers vanaf 2,5m3. Door uw gegevens in te vullen weten wij wanneer en waar de container geplaatst mag worden. U kunt aangeven graag van te voren gebeld te willen worden door de chauffeur. U kunt dan de chauffeur instructies geven over het plaatsen van de container. Uw gehuurde container mag gevuld worden tot 20cm boven de rand. Als de container vol zit kunt halen wij deze bij u op, of wisselen wij deze om voor een lege container. Dit kunt u doen door dit aan te geven op de website of de klantenservice te bellen.

Waar moet u op letten?

Als u een container in Gelderland wilt huren dan moet u er rekening mee houden dat de container maximaal 8 weken huurvrij mag blijven staan. Als u de gehuurde container inruilt voor een nieuwe, dan mag deze opnieuw 8 weken huurvrij blijven staan. Gemiddeld huren onze klanten een container in Gelderland zeven dagen. Zodra u klaar bent komen wij de container weer ophalen. U heeft dus geen vaste ophaaltijd. Op de website kunt u terugvinden welke soorten afval u mag deponeren in de container. Uiteraard staat de klantenservice voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer 088 – 472 15 00.

Ook voor MKB-ers en startende ondernemers bieden wij de mogelijkheid om een container te huren in Gelderland. Via www.MKB-afval.nl kunt u eenvoudig een rolcontainer (kliko) huren. Op de website ziet u de vaste tarieven per maand. Hierin is het huren van de kliko, de levering van een nieuwe kliko en het ophalen van het afval inbegrepen. Dit is maandelijks opzegbaar. Ook hier geldt, vandaag besteld is morgen in huis.

 

Gemeenten in Gelderland waar wij containers plaatsen

 

Aalten
Apeldoorn
Arnhem
Barneveld
Berkelland
Beuningen
Bronckhorst
Brummen
Buren
Culemborg
Doesburg
Doetinchem
Druten
Duiven
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen     

Groesbeek
Harderwijk
Hattem
Heerde
Heumen
Lingewaal
Lingewaard
Lochem
Maasdriel
Millingen aan de Rijn     
Montferland
Neder-Betuwe
Neerijnen
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Oost Gelre
Oude IJsselstreek
Overbetuwe
Putten
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Scherpenzeel
Tiel
Ubbergen
Voorst
Wageningen
West Maas en Waal
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen

     

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)