Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Flevoland

Bekijk tarieven Container bestellen

Snel een container voor de deur in Flevoland

Een container huren in Flevoland is snel geregeld dankzij onze lokale leveranciers. Binnen 24 uur leveren zij de container af voor uw deur. Heeft u nog sneller een container nodig? Bel dan in de ochtend met de klantenservice op telefoonnummer 088-4721500. Wij kunnen dan op dezelfde dag nog een container bij u afleveren. Of u nu in het centrum van Almere woont of in de Flevopolders, een container huren in Flevoland is altijd eenvoudig en snel.

Een scherp tarief voor de juiste container

Bij Afval.nl kunt u in heel Flevoland een container huren tegen de laagste tarieven van Nederland. Op de website kunt u door uw postcode in te voeren zien wat u betaalt voor welke container. Deze prijzen zijn all-in voor de eerste 8 weken. Daarna gaat u een huurprijs betalen. De prijs die u ziet staan is een vaste prijs, hierin is het leveren en ophalen inbegrepen. Ook kunt u ervoor kiezen om een container om te wisselen. Wij nemen dan kosteloos de volle container weer mee en leveren een lege container bij u af. Dankzij onze snelle service is onze betrouwbaarheid erg hoog.

Voor elk soort afval hebben wij de juiste container beschikbaar. Voor een verbouwing kunt u in Flevoland een bouw-en sloopafval container huren. Hierin kunt u afval gemengd weggooien. Op /afvalsoorten kunt u teruglezen welke soorten afval u hierin wel en niet mag weggooien. Verder zijn er containers beschikbaar voor huisraad, schoon puin, houtafval, tuinhout, tuin- en plantsoenafval, grondafval en dakafval. U kunt in Flevoland een container huren met de minimale grootte van 2,5m3. De meest verhuurde container in Flevoland is 6m3.

Een container huren in Flevoland met snelle service

Als u vragen heeft over het huren van een container in Flevoland, is onze klantenservice ook bereikbaar via WhatsApp. Het nummer hiervoor is 06 10712478. Dankzij deze service kunnen wij u snel helpen en kunt u zich volledig focussen op uw werk of doe-het-zelf klus. Het huren van een container in Flevoland via de website is snel en betrouwbaar. U kunt betalen met iDEAL en onze winkel draagt het Thuiswinkel Waarborgkeurmerk.

In Flevoland kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten een container huren. Voor zakelijke klanten is er de optie om een rolcontainer (kliko) te huren. Hierin kunt u uw bedrijfsafval weggooien. De kliko wordt geleverd en geleegd tegen een vaste prijs per maand. Voor meer info hierover gaat u naar MKB-afval.nl.

Wij leveren containers in heel Flevoland

Wij leveren containers in heel Flevoland, dus ook in de volgende gemeenten:

Almere
Dronten     
Lelystad
Noordoostpolder     
Urk
Zeewolde

     

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)