Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Een container huren in Enschede

Ga je binnenkort verbouwen of staat er een klusproject op de planning waarbij veel afval vrijkomt? Bij Afval.nl helpen we je graag met het huren van een container in Enschede. Ontdek ons aanbod aan verschillende soorten en maten containers voor al je afval. Bestel eenvoudig de gewenste afvalcontainer voor jouw project. 

Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

De voordelen van een container huren in Enschede

Als je een afvalcontainer huurt bij Afval.nl in Enschede, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Eenvoudig huren: Het huren van een afvalcontainer Afval.nl is eenvoudig. We zorgen voor een vlotte bezorging en ophaalservice van je afvalcontainer. .
 • Ruime keuze aan verschillende containers: Wij hebben verschillende typen containers voor diverse afvalsoorten. Of je nu te maken hebt met grofvuil, hout, puin of tuinafval, wij hebben de geschikte container voor jou.
 • Containers in verschillende maten: Wij bieden containers in verschillende maten aan, zodat je altijd de juiste container voor jouw specifieke behoeften kunt vinden.
 • Flexibele huurperiode: Bij Afval.nl begrijpen we dat projecten kunnen uitlopen. Daarom bieden we een flexibele huurperiode aan. Als je de gehuurde container langer nodig hebt, kun je deze eenvoudig verlengen tegen een vast tarief, zonder extra kosten.
 • Professionele afvalverwerking: Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw afval op een professionele en verantwoorde manier wordt afgevoerd en verwerkt. Je kunt erop vertrouwen dat jouw afval in goede handen is.
 • Geen verborgen kosten: Bij Afval.nl hechten we veel waarde aan transparantie. Daarom kom je bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan. Ontdek onze transparante tarieven zonder verborgen kosten of aanvullende kosten. Het huurbedrag is all-inclusive, inclusief het

Aandachtspunten voor het huren van een container in Enschede

Bij het huren van een container in Enschede zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden:

 • Type afvalcontainer: Kies de juiste afvalcontainer voor het type afval dat je wilt afvoeren. Op die manier voorkom je extra kosten en zorg je voor een efficiënte afvalverwerking.
 • Containerformaat: Zorg ervoor dat je het juiste formaat container selecteert om onnodige kosten te voorkomen. Een te kleine container kan resulteren in extra kosten voor het huren van een tweede container, terwijl een te grote container extra kosten met zich mee kan brengen.
 • Grote hoeveelheid afval: Schat de hoeveelheid afval die je verwacht te hebben, vooral als je een grote hoeveelheid afval hebt, om te voorkomen dat de container vol raakt voordat de huurperiode eindigt. Indien nodig, kun je altijd een ophaalservice aanvragen als de container vol is om extra kosten te voorkomen.
 • Vergunning aanvragen: Informeer bij de gemeente Enschede of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container op de gewenste locatie.
 • Plaatsingslocatie: Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is op de plaatsingslocatie voor de container.
 • Huurperiode: Controleer de huurperiode van de container om onaangename verrassingen te voorkomen. Bij Afval.nl in Enschede profiteer je van een standaard huurperiode van 8 weken.

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Een container huren in Enschede bij Afval.nl

Of je nu een grote klus, verbouwing of renovatie plant, bij Afval.nl kun je de gewenste container huren. Wij bieden containers voor alle soorten afval, zoals schoon puin, grofvuil, bouwafval, groen- en snoeiafval. Bestel vandaag nog jouw container en laat deze morgen leveren in Enschede. Onze service is eenvoudig, transparant en zonder verborgen kosten. 

Voor vragen over het huren van een container, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

vanaf € 379,00

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

vanaf € 479,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

vanaf € 129,00

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een container in Enschede?

De huurprijs van een container hangt af van het type afval en de grootte van de container. Het tarief varieert dus. Bij Afval.nl streven we naar transparante prijzen en een snelle service. Als je een afvalcontainer wilt huren, kun je bij ons verschillende opties vergelijken om de beste keuze te maken.

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container hangt af van de omvang van je klusproject. Daarom bieden wij in Enschede containers in verschillende formaten aan, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw behoeften.

Wat als mijn container te klein blijkt te zijn?

Geen zorgen als de container te klein blijkt voor de hoeveelheid afval. Je kunt eenvoudig een wisselopdracht bij ons indienen. Wij halen de volle container op en plaatsen direct een nieuwe container voor je. 

Welk type container heb ik nodig?

Bij Afval.nl in Enschede kun je kiezen uit verschillende soorten containers, passend bij verschillende afvalsoorten. Het is belangrijk om de juiste container te kiezen, omdat elke afvalsoort op een andere manier wordt verwerkt. Wij zorgen voor de verwerking en afvoer van het afval, zodat je met een gerust hart de juiste container kunt selecteren.

Wordt het afval naar de milieustraat gebracht?

Bij Afval.nl in Enschede staan we garant voor een duurzame afvalverwerking. Indien mogelijk scheiden we het afval en zorgen we ervoor dat het op verantwoorde wijze wordt afgevoerd en verwerkt, zonder nadelige gevolgen voor het milieu.

Bieden jullie een grofvuilcontainer aan voor in Enschede?

Ja, bij ons in Enschede kun je een grofvuilcontainer huren, zodat je gemakkelijk en efficiënt grofvuil kunt afvoeren.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

10

Etenstijd@gmail.Com

Top

Lees meer
8

van Nuland

Vlotte service

Lees meer
10

Arie

Correct

Lees meer
10

Irma

Prima, snelle reactie.

Lees meer
8,9

10034 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop