Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Eindhoven

Bekijk tarieven Container bestellen

Morgen nog een container in Eindhoven?

Afval.nl heeft vele jaren ervaring op het gebied van afvalinzameling. Wij leveren containers in heel Nederland. Vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. Een container huren in Eindhoven is bij ons dan ook geen probleem. Wij leverende onze containers tegen scherpen prijzen. U kunt containers huren voor heel Eindhoven. Dus ook midden in het centrum plaatsen wij containers. Voordat u een container huurt in Eindhoven doet u er verstandig aan om eerst even bij de gemeente te vragen of er geen vergunning nodig is om een container te laten plaatsen. Bij Afval.nl kunt u verschillende formaten containers huren zo is er altijd een afvalcontainer geschikt voor uw klus of verbouwing.

Makkelijk en snel een container huren in Eindhoven

Via onze website kunt u makkelijk en snel een container huren. Binnen enkele stappen is de container besteld. Eerste vult u uw postcode in en vervolgens kiest u het formaat container en het soort afval waarvoor u de container gaat gebruiken. Tot slot vult u nog enkele gegevens in en de container wordt de volgende werkdag bezorgt. Bij ons kunt u drie verschillende formaten containers huren namelijk de 3 m3, 6 m3 en de 10 m3. De eerste twee formaten passen gemakkelijk op een parkeerplaats. Het grote voordeel van een 10 m3 container is dat deze kan worden afgesloten zodat andere mensen geen afval in uw container kunnen gooien.

Goedkoop een container huren in Eindhoven is bij Afval.nl geen probleem. Wij werken met voordelige all-in prijzen zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. Betalen kan bij ons eenvoudig doormiddel van IDEAL. Wij verhuren zowel aan bedrijven als particulieren. De containers van Afval.nl kunt u 8 weken lang huurvrij laten staan. U kunt een container huren in Eindhoven voor al uw klussen en verbouwingen. Voordat u een container huurt bedenk dan goed wat voor soort afval u in deze container gaat gooien er gelden namelijk verschillende tarieven. Bij ons kunt u terecht voor Bouw- en sloopafvalSchoon puinHoutafvalTuinhoutTuin- en plantsoenafvalDakafval (gemengd) en Huisraad/grofvuil

Heeft u meer informatie nodig over een container huren Eindhoven? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om een container te huren bij afval.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice als u nog vragen heeft over een container huren Eindhoven. Tot slot is de klantenservice ook telefonische bereikbaar via 088- 472 15 00.

Afvalnl -jytdwebcare -new '[pi

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)

Tips voor een container huren in Eindhoven

EindhovenGebruik onze advieswidget voor het selecteren van de juiste container.

Bekijk ook eens onze meest gestelde vragen

Onze lage tarieven in één overzicht

U bepaalt zelf hoe lang u de container laat staan in Eindhoven, indien u binnen 3 maanden de container laat ophalen worden daar geen extra kosten voor berekend!

In uw account kunt u een ophaalopdracht invoeren. Dat is het gemak van Afval.nl!