Ga naar hoofdinhoud

Voor 23:59 besteld = Volgende werkdag geleverd!

Een container huren in Dordrecht

Zit je midden in een verbouwing thuis, opruiming op kantoor of een ander groot project in Dordrecht? Om je afval snel en duurzaam af te voeren huur je een container bij Afval.nl. Wij bieden een breed assortiment aan containers voor elke klus, groot of klein.

Container huren

Voor 23:59 besteld= Volgende werkdag geleverd!

Een afvalcontainer huren in Dordrecht

Of het nu gaat om grofvuil, bouwafval of tuinafval, wij hebben de oplossing voor jouw klus. Met onze service heb je snel een container op locatie, zonder gedoe. Met een huurcontainer hoef je niet meer een ritje naar de milieustraat in Dordrecht te maken. Lees meer over ons aanbod en ontdek de voordelen van het huren van een container in Dordrecht. 

Langs de milieustraat in Dordrecht of een huurcontainer van Afval.nl? 

Het rijden naar de milieustraat in Dordrecht kost je vaak veel tijd. Omdat tijd kostbaar is, zeker bij een project of verbouwing, bieden we bij Afval.nl een snelle en efficiënte service. Daarnaast zorgen we voor competitieve all-in-prijzen. Bij ons is alles inbegrepen, van plaatsingskosten tot btw. Bovendien geniet je van 8 weken gratis huur, zodat je alle tijd hebt om je project tot een goed einde te brengen. 

Als je een container bij Afval.nl huurt, kun je hierop rekenen:

 • Snelheid: Vandaag besteld, is morgen al thuis of op de aangegeven plek geleverd. Zo loop je geen vertraging tijdens je project op. 
 • Betrouwbaar: Wij komen onze afspraken na. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen. 
 • Flexibel: Zijn je plannen gewijzigd en loopt je project wat tijd? Geen zorgen! Bij Afval.nl denken we met je mee. 
 • Transparantie: Wat je ziet, is wat je krijgt. Er zijn geen verborgen kosten en wij houden van eenvoud en efficiëntie. Geen ingewikkelde processen. 
 • 8 weken huurvrij: Bij ons profiteer je van 8 huurvrije weken. Neem de tijd die je voor je klus nodig hebt. Je betaalt geen extra kosten. 

Wat kost een container huren in Dordrecht?

Een container huren in Dordrecht is bij Afval.nl makkelijker dan je denkt. Wij bieden een scherpe all-in-prijs zodat je geen zorgen hebt over bijkomende kosten voor plaatsing van de container. Bij Afval.nl is alles inbegrepen, van plaatsingskosten tot het ophalen van je container. Bovendien profiteer je van 8 weken gratis huur, zodat je alle tijd hebt om je project goed af te ronden.    

Voordelen van het huren van een container in Dordrecht

Een container bij Afval.nl huren staat synoniem voor gemak, efficiëntie en zekerheid. Wij bieden je het volgende: 

 • Ruime keuze aan containers: Voor elk type afval hebben we een geschikte container. 
 • Flexibele huurperiode: Heb je extra tijd nodig? Je kunt de huurperiode eenvoudig verlengen tegen een 
 • Professionele afvalverwerking: Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jouw afval professioneel wordt verwerkt.
 • Landelijke dekking: Overal in Dordrecht en omstreken kun je bij ons terecht voor het huren van een container. 
 • Ondersteuning bij vergunningen: Hulp nodig bij het aanvragen van de juiste vergunningen? Wij staan voor je klaar.  
 • Geen verborgen kosten: Transparante tarieven zorgen ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent. 

Bij Afval.nl sta je nooit voor verrassingen, ontdek onze transparante tarieven

Aandachtspunten bij het huren van een container in Dordrecht

Voor je een container huurt, is het belangrijk om te weten welke afvalstroom je hebt. Niet elk type afval kan in dezelfde container. Bedenk hoe lang je de container nodig denkt te hebben. Daarnaast controleer je of er een vergunning is vereist voor het plaatsen van de container.  Ook is het essentieel om vooraf te controleren of de locatie geschikt is voor het plaatsen van de container.    

Welke afvalsoorten halen we bij jou op? 

Met ruim 15 jaar ervaring in afvalland biedt Afval.nl een groot assortiment aan containers voor verschillende afvalsoorten. Hieronder lees je welke afvalsoorten wij ophalen:

 • Bouw- en sloopafval 
 • Puin
 • Hout 
 • Tuin- en plantsoenafval
 • Grond & graszoden 
 • Grofvuil

Of je nu een kleine verbouwing in huis hebt of een langdurig opruimproject op je kantoorterrein hebt, wij bieden de passende oplossing.    

Verschillende formaten en soorten afvalcontainers

Onze containers zijn beschikbaar in vele formaten voor diverse afvalsoorten. Je kunt kiezen uit containers van 3 m3, 6 m3 en 10 m3, die zowel open als dicht zijn. De meest gekozen afvalcontainer is de 6 m3 container. Afhankelijk van het gebruiksdoel, bestel je het juiste formaat container bij het soort afval dat je moet afvoeren. 

Hieronder vind je voor elke afvalsoort de juiste container:

Welk afvalsoort kunnen we bij jou ophalen?

Aandachtspunten bij het huren van een container in Dordrecht

Voor je een container huurt, is het belangrijk om te weten welke afvalstroom je hebt. Niet elk type afval kan in dezelfde container. Bedenk hoe lang je de container nodig denkt te hebben. Daarnaast controleer je of er een vergunning is vereist voor het plaatsen van de container.  Ook is het essentieel om vooraf te controleren of de locatie geschikt is voor het plaatsen van de container.  

Container huren in Dordrecht bij Afval.nl

Of je nu een badkamer verbouwd, een nieuwe buitenkeuken in je tuin installeert of je kantoor renoveert, bij Afval.nl vind je altijd de juiste container. Met je persoonlijke account laat je eenvoudig je volle container ophalen of omwisselen door onze chauffeurs. Heb je onverwacht meer afval dan gedacht? Bij Afval.nl regel je snel een nieuwe container.  Wil je afval snel en efficiënt afvoeren? Huur dan een container bij Afval.nl.  ‘Dat is mooi meegenomen!’. 

Heb je vragen over een specifiek type container of wil je deskundig advies bij het vinden van een geschikte container? Neem contact met ons op. We adviseren je graag! 

Onze meest bestelde containers

6 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 6 m3

€ 369,99

10 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 10 m3 open

€ 470,00

3 m³

Bouw- en sloopafval

Bouwcontainer 3 m3

€ 270,00

3 m³

Schoon puin

Bouwcontainer 3 m3

€ 129,00

Veelgestelde vragen

Wat kost een container huren in Dordrecht?

De huurprijs van een container hangt af van het afvalsoort en formaat van de container. Het tarief verschilt daardoor per klusproject. Bereken hier het tarief voor jouw klus.

Bij Afval.nl hechten we waarde aan transparante prijzen en vinden we een snelle service belangrijk. Daarom kun je bij ons het volgende verwachten:

 • Onze prijzen zijn all-in. Je zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan.
 • Snel en veilig betalen via iDEAL.

Hoe groot moet mijn container zijn?

De grootte van de container is afhankelijk van je klusproject. Daarom zijn onze containers in drie verschillende formaten te huur in Dordrecht, namelijk:

 • 3 m3
 • 6 m3
 • 10 m3 (open en dichte variant)

De meest gekozen afvalcontainer is de 6 m3 container.

Maar als je een kleine badkamer wil verbouwen, dan heb je misschien wel genoeg aan een 3m3 container. We adviseren om het aantal kuub afval dat je verwacht af te voeren ruim in te schatten. Zo voorkom je dat je container vol raakt, waardoor je een extra exemplaar moet bestellen. En dat is minder goed voor je portemonnee en het milieu!

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als je een fout hebt gemaakt tijdens het bestellen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je informeren of het nog mogelijk is om je bestelling te wijzigen of te annuleren. Aangezien we doorgaans de volgende werkdag al leveren, is het belangrijk om snel actie te ondernemen als je iets wilt veranderen.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Je kunt een container huren in Dordrecht voor bouw- en sloopafval, huisraad en grofvuil, schoon puin, beton en tegels, houtafval, tuin- en plantsoenafval en grond- en graszoden afval. Elke afvalsoort wordt op een andere manier verwerkt. Het is dus belangrijk om de juiste afvalcontainer te kiezen.

Sluit je aan bij meer dan 9000 tevreden klanten

Klanten geven ons een 8.9! We blinken uit in onze snelle levering en top service. Lees wat klanten over ons zeggen.

9

Demelash mersa

Jullie lever uitstekend service op

Lees meer
1

Ana

Really terrible service. Ordered a container, and they sent the rudest driver to deliver it. He refused to put the container inside our driveway claiming it wouldn't fit, even though we previously had 2 containers delivered there without a problem. We tried to tell him that using google translate but he refused to communicate with us, and just went back to the truck. Costumer service called us and said the driver is the one that decides, after we explained once again that two containers were already placed there in the past. If I could post a photo of the driveway with the containers it would be obvious how ridiculous the driver was being, as there is more than enough space. But a good company would talk to the driver or at least check the pictures instead of the ridiculous policy that the driver is always right. Just an awful waste of our time.

Lees meer
10

P Brych

Snel contact

Lees meer
10

P smout

Goed bedrijf

Lees meer
8,9

10019 reviews

Lees wat klanten vinden

Veilig bestellen

Trustmark webshop